Трансферите в Арсенал?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Трансферите в Арсенал?
мдаа, щеше да е прекрасно + един дефанзивен халф и сме готови да се борим за отличията. За съжаление Венгер е на друго мнение 

And it's Arsenal,
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!
- cska_kts_888
- Контакти:
Стекеленбург,Гари Кейхил,Бейнс или Бастош,ако продадем Фабрегас-Марек Хамшик,Мата и Бензема или Лукаку и сме готови....Видяхте,че докато Венгер се накуми и Рики Алаварез отиде в интер за 10 млн и ги фурор,притеснява ме да не стане така и с Кейхил защото е много добър !
Само ти,
във сърцата ни,
за тебе пееме,
за теб живееме,
за тебе ще умрем.
във сърцата ни,
за тебе пееме,
за теб живееме,
за тебе ще умрем.
Честит да ни е Жервиньо,дано вкара поне 20 гола
- Cesc Fabregas
- Контакти:
Какви 20, според мен поне 50 ще вкара! И това до полусезона! 

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
- fabregas_949
- Контакти:
Denilson joins Sao Paulo
Честито на всички ни!

[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]
Според мен всичко се разпадна от напускането на старата школа:Пирес,Люмберг,Беркамп,Коул и Henry. След тяхното напускане не се взеха равностойни футболисти, започна някаква откачена "FIX IDEA" на г-н Венгер, че можело да се печели и без трансфери с изграждането на футболисти от деца(което според мен е страхотно само, че не за отбор с класата,името и историята на Арсенал) и заеба футбола и започна да прави пари за собствениците, а те не могат да откажат да печелят разбира се.Не знам след всичкото това недоволство на феновете и 6-те години СУША как не го хвана срам и да си промени тъпата стратегия.
Ще умра от кеф ако феновете в англия се вдигнат на протест и не ходят на мачове да видим тогава като не взема пари от билети, не печели трофеи, рекламните им спонсори дават много по-малко след като няма титли, да видим какво ще правят тогава големите бизнесмени.
И друго, според мен последните години взе да прави супер грозни стратегии за игра и грешен избор на титуляри.Шамак се представяше страхотно и като се оправи Дървото Бентнер закопа Шамак и започна да пуска дървото (може би за пета греда на терена). В някои мачове Сонг е крайно груб и след 1 жълт картон продължава да реже крака и дъртака нито го вади нито го вика да му се скара малко. Системата също според мен е глупава и Уолкот по т'ва тъпо крило не може да разгърне потенциала си (натбяга ги и се забива в корнера и трябва да центрира или да мами към вратата, замотва се и няма никаква файда от скороста му и от извеждащото подаване) 4-4-2 за мен е най-лудачна с Перси и Уолкот, в центъра Фабрегас,Насри,Уилшър и Аршавин и в защита дървата които си бяха щото там няма много опции щеше да е много по резултатна с-ма за миналия сезон.
P.P. не казвам,че мойто мнение е правилно, казвам какво мисля аз, така че не спамете излишно темата с упреки.
P.P. Henry беше сърцето на отбора и той се махна заради дъртьо,защото искаше отбор борещ се за ШЛ,а не школа за таланти.
Ще умра от кеф ако феновете в англия се вдигнат на протест и не ходят на мачове да видим тогава като не взема пари от билети, не печели трофеи, рекламните им спонсори дават много по-малко след като няма титли, да видим какво ще правят тогава големите бизнесмени.
И друго, според мен последните години взе да прави супер грозни стратегии за игра и грешен избор на титуляри.Шамак се представяше страхотно и като се оправи Дървото Бентнер закопа Шамак и започна да пуска дървото (може би за пета греда на терена). В някои мачове Сонг е крайно груб и след 1 жълт картон продължава да реже крака и дъртака нито го вади нито го вика да му се скара малко. Системата също според мен е глупава и Уолкот по т'ва тъпо крило не може да разгърне потенциала си (натбяга ги и се забива в корнера и трябва да центрира или да мами към вратата, замотва се и няма никаква файда от скороста му и от извеждащото подаване) 4-4-2 за мен е най-лудачна с Перси и Уолкот, в центъра Фабрегас,Насри,Уилшър и Аршавин и в защита дървата които си бяха щото там няма много опции щеше да е много по резултатна с-ма за миналия сезон.
P.P. не казвам,че мойто мнение е правилно, казвам какво мисля аз, така че не спамете излишно темата с упреки.
P.P. Henry беше сърцето на отбора и той се махна заради дъртьо,защото искаше отбор борещ се за ШЛ,а не школа за таланти.
За мен Ван Перси е много некадърен футболист
federer90 написа:За мен Ван Перси е много некадърен футболист
Ама ти сериозно ли?

shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
От чисти положения праща топката 3-4 метра аут.
Скоро и мястото му в националния е под въпрос зареди взривното дуо Люк Кастайнос и Рики ван Волфсвинкел