pomiqrat написа:Туше написа:pomiqrat написа:Господа всезнайковци, кой е виновен за провалената контрола на Локомотив Пд с Лацио и първия отбор на Волсбург

Сами сме си виновни! При това го заявихме еднозначно:
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=752099Като се влиза да се пише в спортен сайт е добре да се следят събитията.
За разлика от 90% от влизащите ви тук фенове и на разни други отбори знам. Но за мача с Парма е виновен Домусчиев, който си уреди контролата и я заяви още преди месец, нали?
Приемам, че е така. Сигурно е така, защото си от редовните във форума.
Хайде посочи къде някой от Локомотив е казал нещо за Домусчиев!
И ме караш да мисля, че въобще не си чел декларацията. Сочи се фирмата организатор.
Само да допълня, афиша е правен в началото на подготовката на "Дуковете". Там фигурира графика на всички първоначално планувани и заявени техни контроли. Направили са го те, не ние или Лудогорец. Локо сме си виновни, но не им е работа в Разград да коментират нашата подготовка. Особено след мач, който е планувано ние да играем. Играли го, вмъкнали са се, живи и здрави! Ако следиш и спортните по телевизията, знаеш какво имам предвид.
И не ми казвай, че да се насрочи мача ни в Каварна е признак на добър тон и говори колко е свестен Домусчиев. Като е готин, да ги стяга и да не допуска простотия, която някой би я записал на негов гръб. И като е толкова сигурен в бъдещето и иска да провери що за отбор гради. Като го е грижа за феновете, ами да го насрочи в Бургас - еднакво далеко и за двете страни!