Матеус: Помогнете да върнем Бербатов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
gilento93
Контакти:

Re: Матеус: Помогнете да върнем Бербатов

Мнениеот gilento93 » 24 юли 2011 23:02

Май само Матеус не разбра,че Бербатов се ОТКАЗА от националния отбор по футбол на България.

Neo M
Контакти:

Мнениеот Neo M » 24 юли 2011 23:12

ros написа:Единствено с последните две изречения ще се съглася. Наистина всеки има право на избор, Няма лошо. Що се отнася до Ицо, Любо, Наско , Данчо - всички напускаха отбора в някои моменти от кариерите си и единствено Сираков го направи преди САЩ. Та вече в блясъка на светлината те взеха решения и се отказаха (или ги отстраниха и после им се молиха да се върнат). Иска се освен дупе и чест и МЪЖКА ДУМА. А да ти припомня, че и Стенли се бе отказал и Кишишев би шута на отбора, в последствие и двамата отново се върнаха. Марто пък каза на всички клакьори с микрофони и диктофони "Вие не сте българи" и го сринаха (а беше прав)... Та всеки има право на избор, а Бербатов взе правилния, както всъщност го е правил през цялата си състезателна кариера до сега.

Това със Сираков не си го спомням, но за мен той никога не е бил основен футболист в отбора на четвъртите, а и все пак игра на световното. Че за малко не ни прати на италианците още на 1/8 финалите.
Бербатов винаги съм го подкрепял от момента, в който излезе на вънка и заигра в Леверкузен. Той и там имаше проблеми, но Райнер Калмунд го подкрепи много силно като каза, че е "нешлифован диамант". Това, което мен ме подразни в неговите действия спрямо националния отбор бе факта, че в последните си мачове не играеше с никакво желание за отбора и само разхождаше екипа. На всички е ясно колко под класата са съиграчите му в отбора и недостатъчните им възможности да го подкрепят с качествени пасове, но отношението, което показа тогава бе обидно за всеки едни фен. Затова и в случая не мога да съм на негова страна. По- горе коментираните футболисти може и да имаха всякакви дрязги /по между си и не само/, но излизаха на терена и играеха с пълни сили, което е една от целите на занятието.

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 24 юли 2011 23:24

Всеки има своята истина, но най-лъжливата истина е тази на фена спрямо футболиста. Ако един човек от тук пишещите е говорил с Бербатов за мотивите му, ако поне веднъж някой от форума го е питал "абе що не играеш, влачиш ли се, кво става?" ще те разбера. Жалкото е обаче, че всеки си мисли че разбира от футбол и дава акъл. Каква ти е скалата или поне какви са степените и по какво оценяваш раздаването на един футболист по време на мач? Ако е тичане - те ви Валери Лозанов, ако е борбеност - те ви Чавката, ако са пасове - те ви Мечо, ако са голове - те ви Рангелов. Жалко е че той винаги опира пешкира на общия бледо сивкав, да не кажа призрачно сив фон на националния отбор. И както каза Митко Рангелов - "добре е че Бербатов се отказа, за да може и ние да се изявим".. Ето му национален отбор, ето му трева и стадион, ето му "Българи - юнаци". Сега е негов ред
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
italianeca_77
Контакти:

Мнениеот italianeca_77 » 24 юли 2011 23:39

има един т.....р в БФС г-н Л....в бербо се отказа заради него и тези които бяха против него, парво перуката да се махне после косама и Берба мойе да склони да се върне

Потребителски аватар
Stanimir-74

Мнениеот Stanimir-74 » 25 юли 2011 03:14

Neron написа:Не ни трябват футболистчета които изчакаха да подобрят 1 рекорд и да забягнат в клубния отбор за сметка на националния.Националния отбор има не повече от 4-5 мача на година и ще се отказваме.Плюс това не ни трябват играчи които само разкарват фланелката все едно за на разходка между заведенията трябват ни играчи които 90 минути да тичат като откачени за топката.

Много си тъп Саше :) :) :)

Потребителски аватар
Stanimir-74

Мнениеот Stanimir-74 » 25 юли 2011 03:17

Veso1913 написа:Тези дето обикалят заведенията ги търсете в други отбори.Нали се сещате че точно Бербатов определено не е от тях?Имахме нападател,който според разбирачите вкарвал на малките отбори.Сега според мен нямаме никакъв нападател.Ни който да вкарва на големите,ни който да вкарва на малките.Но понеже и с Митко постъпиха както с всички успели българи,момчето съвсем възпитано без да обижда никого си отиде.И какво остана след него?Ще ви отговоря веднага.Остана вечното подмладяване.Но както сами виждат всички пишещи тук,от млдежкия национален не излиза нищо качествено.Така че прав беше някой,който каза след световното през 1994 г.Ще чакаме минимум 100 години,преди да имаме подобен на онзи отбор.Засега човека познава на 100%.Една шеста от времето изтече,а ние дълбаем все по надолу и по надолу.Затова който може и иска нека се наслаждава на играта на Бербатов,докато все още го има по терените.След него такова явление не мисля че ще видя докато съм жив.Дано греша!

Ужасно си прав, но много хора адски ги боли... малките човечета :arrow:

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 25 юли 2011 04:51

Captain Stottlemeyer написа:Едно е да искаш, друго е да можеш, трето и четвърто - да го направиш. ;) Димитър Бербатов е един от най-големите играчи, обличали някога националната фланелка. Дори в края на своята футболна кариера, със своите умения и талант той може да бъде безкрайно полезен на националния отбор . Според мен, тук ролята не е толкова на медиите, които спомогнаха достатъчно за неговото оплюване и за отказа му да играе за България. Единствено Бербатов може да вземе решение за завръщане в отбора, за който е допринесъл толкова много. Така ще поправи своята грешка с напускането и ще си върне доверието и симпатията на всички футболни фенове в България, включително и моето. Ти си на ход, Митко! :)

Уникално добре казано! С теб сме се карали, спори ли сме, но за пореден път се убеждавам, че си много мислещ човек! За съжаление ми се струва,че Берба няма да се върне, пак казвам за съжаление! Няма да коментирам мненията на neron щото той нещо си е обиден от живота, на Neo M, бих го питал, сигурен ли си, че от звездното поколение не са се отказвали от националният?! Един Стоичков ходеше с едни цветя, абе ros, много ти е казал, и за Кишишев....... Наистина, ако можем да подемем инициатива и тука във форума и навсякъде, ако този човек разбере, че е обичан и желан, той е достатъчно българин и може да се върне! Много ми е смешно когато казват, че бил вкарвал само на "слаби" отбори! Алоооууу, кои са слабите отбори, а?! Ако той и на тях не беше вкарал и от тях щяхме да паднем!!!!! Първият му гол за националният отбор беше срещу Дания, цял мач ни мачкаха, а той с едно лежерно докосване вкара на Шмайхел и изравнихме!.....Да де, Дания са слаби...и в Англия така, нищо не прави, само хет трик срещу Ливърпул, и те са мнооооогоооо "слаби"! Две години Юнайтед са горе след неговите голове в "слабите" мачове, апропо, там има ли слаби мачове?!.....Само да добавя, че първите думи които е казал колегата са мисли на уникалния Николай Хайтов!.....

Потребителски аватар
Hakercheto
Контакти:

Мнениеот Hakercheto » 25 юли 2011 09:47

По принцип нямам нищо против Бербатов,нито ми е от любимите футболисти,нито го мразя.Но за всички хейтъри тука където го критикуват,тоя така наречен 'мързел' е рекордиор по голове за националния.А от както той напусна националния нямаме друг свестен нападател освен Ивелин Попов до някаква степен
Само Левски!
You'll never walk alone!

Потребителски аватар
ultralevski
Контакти:

Мнениеот ultralevski » 25 юли 2011 10:35

Не ми трябва.
Само феновете са важни!

Peter_31
Контакти:

Мнениеот Peter_31 » 25 юли 2011 10:40

ultralevski написа:Не ми трябва.

А ти кой си?!?
Captain Stottlemeyer за пореден път изразяваш най - компетентното мнение. Респект!

Върни се в “Национален отбор”