Българскити отбори в ЕКТ 2012/2013
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Federer91
- Контакти:
Re: Честито! Европейските мачове по TV+!
Не съм на Булсат и каквото и да ми предлагат няма да ми е по-изгодно
.Ако имам телевизия която да ми дават мачовете ще ги гледам,ако не здраве да е. Няма да е кой знае каква загуба. Имам си и Евроспорт 2 и всеки спорт мога да си гледам без да съм абонат на Булсата.По-малко нерви за излишни работи колеги.

Muscarin написа:Абе прави ми впечатление,че никой не се е размрънкал що Копа Америка се дава само по двата канала на Булсат)))))) Интересна работа,не се говори за нелоялна конкуренция или монопол.......
Елементарено,просто никой не се интересува от споменатият турнир,нормално да няма рев.Особено пък след фиаското на Аржентина и Бразилия,чакай някой да ти следи Боливия,Парагвай,Венецуела и т.н.
- жълт ламтурник
Neo M написа:ehh написа:Естествено, че са от национално значение. Какво сега се правите на гръмнати, колкото само да се покажете какви сте бунтари.
Феновете на Левски и ЦСКА сигурно представляват 80% от хората, интересуващи се от футбол в България.
Я не се прави на статистик! Обектите и организациите от национално значение съдържат въпросната думичка в наименованията си или пък са с държавен статут, което им вменява функции и задължения от национален характер.
В такъв случай се използва друг термин-събития, които предизвикват масов интерес и трябва да се предават от ефирна телевизия с покритие на територията над 70%-тоест, телевизия със статут на национална.
жълт ламтурник написа:Neo M написа:ehh написа:Естествено, че са от национално значение. Какво сега се правите на гръмнати, колкото само да се покажете какви сте бунтари.
Феновете на Левски и ЦСКА сигурно представляват 80% от хората, интересуващи се от футбол в България.
Я не се прави на статистик! Обектите и организациите от национално значение съдържат въпросната думичка в наименованията си или пък са с държавен статут, което им вменява функции и задължения от национален характер.
В такъв случай се използва друг термин-събития, които предизвикват масов интерес и трябва да се предават от ефирна телевизия с покритие на територията над 70%-тоест, телевизия със статут на национална.
Тези термини /национално значение, масов интерес/ ги няма употребени по повод футболните клубове в нито един нормативен акт по отношение на телевизионните права. Самите ФК- та можеха да го поставят като условие към кандидатите за излъчване на двубоите им да имат ефирно покритие, но те не са го направили. Предпочели са парите пред проблемите на тв зритетеля / а може би тогава нямаше да се намери нито един кандидат/. Към самите клубове обаче обвинения не прочетох, но пък имаше доволно такива към БСК. Ето това е договаряне директно на фк- та с телевизиите, нещо, за което доста фенове на Левски и ЦСКА имаха желание в темите за правата на родното първенство. Ако някой ден това се случи, да са подготвени от сега какво ги чака и да няма после ревове.
- жълт ламтурник
Neo M написа:Тези термини /национално значение, масов интерес/ ги няма употребени по повод футболните клубове в нито един нормативен акт по отношение на телевизионните права. Самите ФК- та можеха да го поставят като условие към кандидатите за излъчване на двубоите им да имат ефирно покритие, но те не са го направили. Предпочели са парите пред проблемите на тв зритетеля / а може би тогава нямаше да се намери нито един кандидат/. Към самите клубове обаче обвинения не прочетох, но пък имаше доволно такива към БСК. Ето това е договаряне директно на фк- та с телевизиите, нещо, за което доста фенове на Левски и ЦСКА имаха желание в темите за правата на родното първенство. Ако някой ден това се случи, да са подготвени от сега какво ги чака и да няма после ревове.
ФК лично ли са си договаряли условията за излъчване?Знам, че може да има различни оператори за домакинските и за гостуващите мачове.Определено се съмнявам, че има български оператор, особено пък от такава телевизия, който да си позволи да има камери на стадиона домакин, когато не е в България мачът.В такъв случай се разчита на някоя местна ефирна телевизия.БСК на кого ли разчитат, ако ще предават гостуванията?Ако няма да ги предават-за чий са тия спорове тук въобще?
- tornadoto_96
- Контакти:
Hristos написа:На мен не ми пречи,аз съм на Булсат)
Ми туу

[center][wrapimg=]https://31.media.tumblr.com/b2ad6f25475a08556b2fc282dd3ca175/tumblr_n45b75B2RP1remfquo1_400.gif[/wrapimg][wrapimg=]https://31.media.tumblr.com/cb7f72f7be786149c190c595160f8327/tumblr_n4t5civ7pl1s44vaqo4_250.gif[/wrapimg][/center]
greenlandia написа:@tmanolov,
Голям жест си ни оказал,че сме сред значимите в този форум! (beer)
Ами вие сте една от 5-те големи аготки в страната, така че е нормално. Въпреки че Берое-то не ни долюбват особено, аз винаги съм се радвал на този отбор и феновете му, Успех ви желая и съжалявам, че миналата година не успях да дойда да ви подкрпя на Герена - бях на море, но нищо, да се надяваме, че догодина пак ще сте в евротурнирите.
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
жълт ламтурник написа:Neo M написа:Тези термини /национално значение, масов интерес/ ги няма употребени по повод футболните клубове в нито един нормативен акт по отношение на телевизионните права. Самите ФК- та можеха да го поставят като условие към кандидатите за излъчване на двубоите им да имат ефирно покритие, но те не са го направили. Предпочели са парите пред проблемите на тв зритетеля / а може би тогава нямаше да се намери нито един кандидат/. Към самите клубове обаче обвинения не прочетох, но пък имаше доволно такива към БСК. Ето това е договаряне директно на фк- та с телевизиите, нещо, за което доста фенове на Левски и ЦСКА имаха желание в темите за правата на родното първенство. Ако някой ден това се случи, да са подготвени от сега какво ги чака и да няма после ревове.
ФК лично ли са си договаряли условията за излъчване?Знам, че може да има различни оператори за домакинските и за гостуващите мачове.Определено се съмнявам, че има български оператор, особено пък от такава телевизия, който да си позволи да има камери на стадиона домакин, когато не е в България мачът.В такъв случай се разчита на някоя местна ефирна телевизия.БСК на кого ли разчитат, ако ще предават гостуванията?Ако няма да ги предават-за чий са тия спорове тук въобще?
Забележката ти е коректна и най- вероятно гостуванията са договорени със съответните телевизии от страната домакин, но виждам, че е споменато домакинството на Левски. На кой ще са камерите на стадиона не зная, но е ясно, че тв правата за този мач са на Левски.
- жълт ламтурник
Neo M написа:Забележката ти е коректна и най- вероятно гостуванията са договорени със съответните телевизии от страната домакин, но виждам, че е споменато домакинството на Левски. На кой ще са камерите на стадиона не зная, но е ясно, че тв правата за този мач са на Левски.
Ако от "Левски" наистина са договорили да им бъде излъчен домакинският мач от БСК... нямам думи за ръководството им.То така се печели уважение и фенове... или пък не са уверени в себе си и предпочитат по-малко българи да им гледат резила

жълт ламтурник написа:Neo M написа:Забележката ти е коректна и най- вероятно гостуванията са договорени със съответните телевизии от страната домакин, но виждам, че е споменато домакинството на Левски. На кой ще са камерите на стадиона не зная, но е ясно, че тв правата за този мач са на Левски.
Ако от "Левски" наистина са договорили да им бъде излъчен домакинският мач от БСК... нямам думи за ръководството им.То така се печели уважение и фенове... или пък не са уверени в себе си и предпочитат по-малко българи да им гледат резила
Когато миналата година предаваха мачовете на "сините" по Булсатком, те се представиха сполучливо, така че приказките ти не вървят.
Отделен въпрос е, че решението е просташко, защото много хора искат да гледат мача със Спартак Търнава, а така няма да могат да го направят.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!