Българскити отбори в ЕКТ 2012/2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Re: Честито! Европейските мачове по TV+!

Мнениеот pomiqrat » 24 юли 2011 20:29

Какво е това Копа Америка и от кои амазонски племена са участниците. Какво ни бъркат някакви си измислени мачове
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Neo M
Контакти:

Мнениеот Neo M » 24 юли 2011 20:31

ehh написа:Естествено, че са от национално значение. Какво сега се правите на гръмнати, колкото само да се покажете какви сте бунтари.
Феновете на Левски и ЦСКА сигурно представляват 80% от хората, интересуващи се от футбол в България.

Я не се прави на статистик! Обектите и организациите от национално значение съдържат въпросната думичка в наименованията си или пък са с държавен статут, което им вменява функции и задължения от национален характер.

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 24 юли 2011 20:31

PFC Litex написа:

Muscarin написа:Относно нелоялната конкуренция,изобщо не си прав! Булсатком предлагат на операторите си срещу определена сума канала си,едни подписват други не! Това не е нелоялна конкуренция.

Тук си много в грешка, ако го предлагаха, то въпросният щеше да се излъчва от всички, а не само от локални такива, а въпросните локални да искат на крайният клиент пари за този канал допълнително, което е отново е противозаконно.

Дадоха ти пример с Евроком и Диема преди време в Пловдив.Това не е прецедент,съответно закона не го толерира като нелоялна конкуренция.Евроком не искаха да сключат договор с Диема,твърдейки,че подобен договор ще увеличи абонаментната такса до крайния потребител,само че се оказа,че всички останали оператори сключиха договори без да вдигат абонаментната си такса! Всичко е въпрос на желание и бизнес.Ако някой оператор държи на клиентите си и иска да увеличи абонатите си,смятам знаеш какво е решението.....

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 24 юли 2011 20:34

pomiqrat написа:Какво е това Копа Америка и от кои амазонски племена са участниците. Какво ни бъркат някакви си измислени мачове

Ти си ми ясен,не е необходимо да си на всяка манджа мерудия....толкова жалък пост си пуснал,че чак се чудя за кво ли ти отговарям. А какво са Литекс,Левски или ЦСКА?
Последна промяна от Muscarin на 24 юли 2011 20:35, променено общо 1 път.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 24 юли 2011 20:34

Litex, достатъчно умерен си в повечето си възгледи и си подкрепяш отбора, без да дразниш много+поназнайваш някои работи, затова ще ти отговоря:
Тук в темата пишат няколко типа хора:
1. Мрънкалници - това са типа хора дето нещоне им е наред, но вместо да се вземат в ръце и да направят нещо (да е жалват пред оператора си, да го сменят и т.н.), те предпочитат до прехвърлят проблема от болната на здравата глава. Виновни в случая са държавата и Булсат-а
2. Циции - абе аз искам всичко да ми е безплатно, к'ви са тия Булсатком, че да ми искат пари? Ние с комшията Пешо сме нелегално на Близу-то и си ни е гот. Ай сиктир сега пък за всеки телевизор да им плащам
3. Съвременното поколение - искам да си го гледам в нета пък и толкоз. К'ви са тия Булсатком, че ще ми спират мачовете по нета. К.р за тях, бахти оръфляците
4. Феновете на Берое - твърдо за Булсата, нали все пак дава некое левче (по същата причина аз все още съм на М-Тел)
5. Доволните - имам си Булсат и не ми дреме за вас
6. Диалогичните - Булсат си е далавера: плащаш колкото останалите и получаваш в пъти повече

Има и други естествено, но това са основните групи. Аз лично станах абонат на Булсат преди 5 или 6 години, когато Евроком спряха Диемите. Честно да ти кажа съм супер доволен от избора на програми и цената, много доволен от качеството и недоволен от чинията и лелките дето ме обслужват, но трябва да има и нещо негативно, нали?
Специално за твоя познат - аз също съм в чисто нова кооперация (маиналата година я завършиха), с прокарано окабеляване и т.н. - ами сложиш си чиния и си пробих 2 дупки на терасата, но няма как да се види никаъв кабел отникъде, защото всичко се скри с мебелите. Идеята ми е, че ако имаш желание, има и начин, ако не - просто мрънкаш и обясняваш как никой не те обича, а ти си егати пича. Апропо, твоят приятел има ли климатик, че ми е интересно къде е сложил външното тяло?
П.С. Успех на Литекс срещу Висла, макар да смятам, че шансът ви е 60/40 в тпхна полза, а след това (без дори да знам съперника ви за евентуалния следващ кръг - да нямате никакъв шанс). Български отбор сте и колкото ида са ми противни хората от ръководството ви, нямам как да не пожелая късмет и да стискам палци за вас, а и мразя поляците.... Апропо, що Гришата не ви премести в Плевен - знам, че много се мразите двата града, знам и за слуховете, че Гришата върти на Нора червените пари (а тя направи Ловеч област, за сметка на Плевен, когато имаше само 9 области в Бг), но в Плевем щяхте да имате супер много публика, а и там стърчат едни сгради и стадиони недовършени, дето щяха да са супер бижу. Жалко.....
PFC Litex написа:А виж това е решение, ще си смени жилището за да гледа ТВ+, ще му го дам този съвет, пък той да решава.

В момента естествено, че става дума за нелоялна конкуренция, защото едно и също нещо, не се предлага при равни условия, от което страда кой, крайният клиент, но нали у нас сме свикнали на мен да е добре.

В крайна сметка всичкият този рев е за 2-3 мача, защото след това ШЛ и ЛЕ ще си излъчват по каналите по които знаем, то ест в момента, както и всяка година БСК го играят на дребно.

Digi Sport и Digi Sport Plus са програми на румънският DTH оператор Digi TV, но каналите се разпространяват и по всички останали оператори при равни условия, значи в Румъния законодателните органи могат да си свършат работата, а в България не, след това всички плачем по разни други теми, че сме станали държава на абсурдите.
Абе прави ми впечатление,че никой не се е размрънкал що Копа Америка се дава само по двата канала на Булсат :))))))) Интересна работа,не се говори за нелоялна конкуренция или монопол.......

Въпросният турнир не е събитие което може да бъде определено като събитие от национално значение.
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 24 юли 2011 20:36

Muscarin написа:
Дадоха ти пример с Евроком и Диема преди време в Пловдив.Това не е прецедент,съответно закона не го толерира като нелоялна конкуренция.Евроком не искаха да сключат договор с Диема,твърдейки,че подобен договор ще увеличи абонаментната такса до крайния потребител,само че се оказа,че всички останали оператори сключиха договори без да вдигат абонаментната си такса! Всичко е въпрос на желание и бизнес.Ако някой оператор държи на клиентите си и иска да увеличи абонатите си,смятам знаеш какво е решението.....

:x Не ми говори за тях,защото бях точно на Евроком Пловдив (доста години) и след това на Кейбъл тел. От трън та на глог. Е нямаше такива измамници. Първо имаше проблем с Диемите, после с ТВ 1000, накрая при Кейбъл тел, не пускаха БТВ Синема и Нова спорт и винаги се оправдаваха,че ги изнудвали и трябвало да увеличат таксата,ако пуснат съответните канали. Интересно как другите оператори си пускаха въпросните канали и не увеличаваха таксата на своите клиенти :?
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 24 юли 2011 20:37

Muscarin, този проблем го зная много добре какъв беше и ако случайно си изтървал нещо в него, то е това, че Диема свалиха първоначалното обявената цената на телевизионните права за излъчване. В началото когато повечето оператори спряха програмите им цената беше 2,00лв с ДДС на абонат и след като бяха заплашени от угрозата да изгубят доста пари свалиха същите на 1,20лв с ДДС (това е цената за целият пакет на Диема Вижън)
Изображение

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 24 юли 2011 20:38

Абе Копа Америка не е от национално значение,ама мачовете на Болтън,Манчестър,Парма (Спортинг) и кажи речи Руската лига май ще се окажат че са :)

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 24 юли 2011 20:39

PFC Litex написа:Muscarin, този проблем го зная много добре какъв беше и ако случайно си изтървал нещо в него, то е това, че Диема свалиха първоначалното обявената цената на телевизионните права за излъчване. В началото когато повечето оператори спряха програмите им цената беше 2,00лв с ДДС на абонат и след като бяха заплашени от угрозата да изгубят доста пари свалиха същите на 1,20лв с ДДС (това е цената за целият пакет на Диема Вижън)

Е да де именно за тази цена говоря,Евроком и нея смятаха за прекалено висока

Виж сега,истината вероятно е някъде по средата,но според мен не е редно да оплюваме една фирма ,която в крайна сметка си гледа интереса! Ако ще трябва някой да отнася негативите то това са БНТ (Национална медия), а като заговорихме за Национални интереси по-скоро към тях трябва да се отнасят упреците.Но за съжаление в по-голямата част от постовете виждам обратното.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 24 юли 2011 20:47

За тези които обичат да четат за обща култура може да погледнат тук, как на онези дето им викаме цигани в съседна Румъния са си уредили нещата и крайният клиент не е ощетен и след това тук по форумите в различни теми дискутираме виждаш ли те излъчват дори контролите на отборите им, а ние дори и официални мачове оставяме без ефир

http://www.rcs-rds.ro/televiziune-digi- ... ra-complet 88 канала, всички се излъчват и по кабел + 9 HD канала за 16,50лв., но нали тук у нас след като на мен ми е добре какво трябва да ме вълнува на другия дали е добре - нормално.

Muscarin, аз не оплювам никой, но в момента те задължават едва ли не да им станеш абонат иначе оставаш на сухо, което е нередното в цялата работа.

Няма как да се упреква БНТ и в момента се смесват понятията.
Изображение

Върни се в “Архив”