Матеус: Помогнете да върнем Бербатов
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Матеус: Помогнете да върнем Бербатов
За кво ни е?
Messinho написа:Не вярвам Бербатов да се върне, но пък мечтите са безплати
[wrapimg=]http://28.media.tumblr.com/tumblr_ltvtcznubR1r5tf4so1_500.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/tumblr_lph31fvh071qg1df8o1_500.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/tumblr_lph31fvh071qg1df8o1_500.jpg[/wrapimg]
Muscarin написа:За кво ни е?
И аз това се питам - в момента нападението ни е абсолютна фурия и кой не сме хванали, него не сме отнесли! Особено пък малките отбори!
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
Желанието и хъса с които играеше за националния не бяха същите като тези за Ман.Ю. Естествено и разликата в парите е огромна, но не знам дали това може да бъде причината за разликата в играта. Просто стига сме дъвкали една тема по не знам колко пъти в годината. Тези които искат да играят с националната фланелка независимо от всичко го правят - Стилиян и Мартин въпреки че са много тези според които те са се изчерпали. Но за мен е важно сърцето което влагат в тази игра.
Corwin написа:Освен това вече започна смяната на поколенията в отбора, която трябва да даде новия облик. А в него няма място за футболисти, които ще се откажат след 2-3 години.
не говоря специално за него, а по принцип - точно при подмладяване на отбора се оставят 2-3 от по възрастните играчи, със повече опит и рутина, лидерите, които да помогнат на младите с опита си

I`am the Eredivisie Master!!!
Швабата още малко и ще иска да му върнат и 2-3 от предишните съпруги! 

- cska - maina
аби написа:Швабата още малко и ще иска да му върнат и 2-3 от предишните съпруги!

Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг
- goalkeeper
- Контакти:
Едно от нещата, които каза Бербатов в неговия блог преди година бе че много хора изкарват пари покрай него и чрез споменаването на името му... И е прав. Давате ли си сметка колко пъти се чете тема, в чието заглавие фигурира неговото име, дори и той да не е действащо лице в самата статия?
Та и сега - отново и отново ще се говори за него, броячите по сайтовете ще отчитат рекорди, а приходите от реклама в медиите ще са пак на гърба на Бербатов.
Бербатов се отказа от националния отбор (поне като състезател) и няма сила на света, която да го накара да промени решението му, убеден съм в това. Последователността в действията му и обмислените решения го показват.
Та и сега - отново и отново ще се говори за него, броячите по сайтовете ще отчитат рекорди, а приходите от реклама в медиите ще са пак на гърба на Бербатов.
Бербатов се отказа от националния отбор (поне като състезател) и няма сила на света, която да го накара да промени решението му, убеден съм в това. Последователността в действията му и обмислените решения го показват.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
- Neron
- Контакти:
Не ни трябват футболистчета които изчакаха да подобрят 1 рекорд и да забягнат в клубния отбор за сметка на националния.Националния отбор има не повече от 4-5 мача на година и ще се отказваме.Плюс това не ни трябват играчи които само разкарват фланелката все едно за на разходка между заведенията трябват ни играчи които 90 минути да тичат като откачени за топката.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!