ООООО не ви ли омръзна вече ..... Няма как да се стигне до консенсус !!! Дори аз , който толкова много мрази мазутите заради нахалния им чалга манталитет и не съм спирал да се боря срещу тях , разбрах че няма смисъл да се спори с тях на тази тема ...
Всеки си има негова истина ! Те ще изкарат от 10 кладенеца вода да докажат , че са бургаски отбор , а не отбора на околните около Нефтозавода села . Тоя спор не е интересен !
Приятельо , който си искаш акаунта твоето отношение е по енигматично за мен .... На моменти имам чувството , че си Ивайло Дражев , прикрит под този псевдоним или негов първи братовчед !
Създай си форум на онези , които подкрепят отбора на Дражев , онзи който направи за резил емблемата с котвата , по едно време я замени с една русалка , ако си спомняш и си словоблудствай там на воля !
Темата май беше за промените , които Херо иска да направи . Ами след вчерашната контрола с Несебър си мисля , че е на верен път !
Херо иска да смени целия отбор?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- калпазанчо
- Контакти:
Re: Херо иска да смени целия отбор?
Локо Бс си е било точно, ама точно сателит на Черноморец. Факти бол.
Там са се обигравали юмоши и недоказали се футболисти, както и са прекратявали там наши футлисти.
Говорил съм със Жужо (мазута62 знае кой е отлично) и той ми е казвал че е бил бесен че не го вземали в 1вия отбор и го пратили да рита в Локото. Там не плащали добре, давали дрехи и понеже не били в А група се водели на нещо като на половин работен ден и карали да ходят да доработват за да вземат цяла заплата. Там вечно го оставяли да се изкъпе последен, понеже бил най-млад и водата не сигала. Имало и някакъв култов градинар там, който все подстригвал и се гордеел само със неговите рози покрай стадиона...Разказвал ми е доста за този отбор, както и баща ми който е бил юноша там, но за кратко - не го взели в Черноморец, а в Локото не му харесало и станал моряк
Там са се обигравали юмоши и недоказали се футболисти, както и са прекратявали там наши футлисти.
Говорил съм със Жужо (мазута62 знае кой е отлично) и той ми е казвал че е бил бесен че не го вземали в 1вия отбор и го пратили да рита в Локото. Там не плащали добре, давали дрехи и понеже не били в А група се водели на нещо като на половин работен ден и карали да ходят да доработват за да вземат цяла заплата. Там вечно го оставяли да се изкъпе последен, понеже бил най-млад и водата не сигала. Имало и някакъв култов градинар там, който все подстригвал и се гордеел само със неговите рози покрай стадиона...Разказвал ми е доста за този отбор, както и баща ми който е бил юноша там, но за кратко - не го взели в Черноморец, а в Локото не му харесало и станал моряк

[center]Member of Old School Boys [/center]
Re: Херо иска да смени целия отбор?
Контролата вчера ми хареса, играта също, но първото полувреме централната двойка бранители беше трагична. Този Жужу ми хареса с какъв хъс играе, има и техника. Харесва ми, че играят надъхано, а не дупедавски като последния полусезон.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]