Примера Дивисион (сезон 2011/2012)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Re: Примера Дивисион (сезон 2011/2012)

Мнениеот JackPackage » 24 юли 2011 13:50

Годин го взехме за доста пари от Виляреал, не знам защо мислиш че ще го продаваме, едва ли някои ще ни избие парите от него сега (май към 15 млн беше ако не се бъркам)
Отделно че за мен ни е най-добрия в защита той.... :roll:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Hakercheto
Контакти:

Мнениеот Hakercheto » 24 юли 2011 13:51

Моето мнение е че Реал Мадрид става шампион за 2011/2012. Възможно е на Ел Класико Барса да бият,но в другите мачове Реал кърти подред
Само Левски!
You'll never walk alone!

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 24 юли 2011 14:10

Нападатели които ми харесват и биха били добри попълнения според мен :
Ф.Йоренте - 22/28 млн. Е , Билбао няма да го продадат на Атлетико !
П.Пиати - отиде във Валенсия така че е недостъпен този сезон.
Нилмар - 15/20 млн. Е , ако Виляреал продадат Роси този играч няма да е свободен за трансфер .
Нсуе - от Майорка, не знам защо но този играч много ми харесва как играе .
Негредо - 14/18 млн. Е , почти нулеви шансове Севиля да го продаде на Атлетико.
Д.Милито - Не знам дали има шанс да дойде в Атл.М но това е 1-вия ми избор !!!
Ф.Индзаги

Относно Годин, мисля че ще го продаваме за пари, не че е слаб играч!!!
Предполагам знаеш че Атл. М има най-много дългове след Барса и Реал в Испания но няма техния потенциал
за приходи . Взеха 2-ма защитници които могат да играят в центъра, като добавиш и Переа,Алваро Домингез и Кабрера(който ще играе много рядко), ми се струва ще целта ще е да вземат на Годин сума над 10 млн. Е .
Общо взето като гледам с този треньор(послушко) ще се опитат да са много напред от паро дошли от трансфери . За момента без да е продаден Кун отбора е 15 млн. Е напред от трансфери , това може и да е цената на нов нападател ако въобще се взима . Оттам според мен близко време със сигурност напускат Кун,Годин,Диего Коща. Други вероятни напускащи : Раул Гарсия и Фран Мерида .
Хуанфран не е чак толкова лош, Рейес за съжеление е много непостоянен супер добри мачове и след това направо трагични такива .

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 24 юли 2011 14:15

CTAHKO написа:
megan fox написа:Вики, наистина евала за темата. Доста си се постарал. ;) Ако всички теми бяха като тази... форума щеше да е образователно място ;)

Нашите теми всички са като тази и за това сме най-образованите 8-) :lol: а и нашия форум е най-образователното място в този форум :mrgreen: :mrgreen: Ако искаш да разбереш повече за истинския футбол...разрешавам ти да поглеждаш от време на време :) :) :)

Разрешаваш ми?! Ти на мен!? Абе пале, аз правя каквото си поискам, когато си поискам и не ми трябва ничие разрешение!

А доколкото виждам доста добре знаеш кой е истинският футбол, щом си дошъл да пишеш и четеш в тази тема! :twisted:

Винаги съм ви се чудел... значи хем плюете испанският футбол, хем висите само в тази тема! Е защо? Когато не гледаш дадено първенсто, не се вълнуваш от този тип футбол и най-важното НЕ ГО РАЗБИРАШ този тип футбол какъв чеп търсите в темата за това първенство?! Висете си там в смотаните темички за смотаните ВЛ, Калчо, Руска лига и тн... и не се обаждайте в темата за истинският, качествен футбол, който определено не разбирате!

Който разбира Примера избира! Точка по въпроса! Не подлежи на обсъждане и коментари!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 24 юли 2011 14:20

Hakercheto написа:Моето мнение е че Реал Мадрид става шампион за 2011/2012. Възможно е на Ел Класико Барса да бият,но в другите мачове Реал кърти подред

Е защо си мислиш, че Барса няма да кърти под ред?! А и спомни си сезон 2008/2009. ;) Барса загуби повече точки от Реал срещу останалите в първенството, но с 2 победи в директните двубои накрая стана шампион с 3 точки преднина...

При тези изравнени сили м/у Барса и Реал и при тази слаба конкуренция от страна на другите отбори... който отбор допусне загуба в Класико доголяма степен губи титлата!

Че Барса и Реал като нищо могат да завършат шампионата БЕЗ НИТО ЕДНА ЗАГУБА, а с актив от по 36 победи и 2 равенства - от двете Класики! И всичко ще се реши от головата разлика първо на Класиките, и ако тя е равна вече тази за първенството...

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 24 юли 2011 14:29

Pichichi написа:Нападатели които ми харесват и биха били добри попълнения според мен :
Ф.Йоренте - 22/28 млн. Е , Билбао няма да го продадат на Атлетико !
П.Пиати - отиде във Валенсия така че е недостъпен този сезон.
Нилмар - 15/20 млн. Е , ако Виляреал продадат Роси този играч няма да е свободен за трансфер .
Нсуе - от Майорка, не знам защо но този играч много ми харесва как играе .
Негредо - 14/18 млн. Е , почти нулеви шансове Севиля да го продаде на Атлетико.
Д.Милито - Не знам дали има шанс да дойде в Атл.М но това е 1-вия ми избор !!!
Ф.Индзаги ........

Ние сме с много дългове, като включиш и преместването и реконструирането на Ла Пейнета от 2012/13 направо нещата са много зле :|
Пълна идиотия е да се местим на олимпийски стадион с писта, атмосферата няма да е същата като на Калдерон, въпреки че ще е 73-75000 стадиона :roll:

За нападателите едва ли някой от Билбао или Виляреал точно на нас ще си продаде звездата (едно че ние няма да извадим тия пари де...)
Диего Милито - не знам какви са му плановете на Гамберини ?! за него, дали ще играе с него и Ето'о, дали само с единия изнесен напред...иначе не е никак лош вариант, не е и скъп заради възрастта му, но нашия кретенски мениджър никога няма да се насочи натам за трансфер, по скоро да вземем някой нападател от Сегунда или някой недоказан южноамериканец ... :cry:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Nightfate
Контакти:

Мнениеот Nightfate » 24 юли 2011 15:59

Преди няколко дни четох ,че сме се насочили към Освалдо,Фалкао и Роси като евентуални заместници на Агуеро.Малко във сферата на фантастиките е Фалако да акостира при нас май Освалдо е най-реалистичната за постигане цел .. ;)
Фен на Ливърпул и Атлетико Мадрид

YNWA

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 24 юли 2011 16:44

megan fox написа:Разрешаваш ми?! Ти на мен!? Абе пале, аз правя каквото си поискам, когато си поискам и не ми трябва ничие разрешение!

А доколкото виждам доста добре знаеш кой е истинският футбол, щом си дошъл да пишеш и четеш в тази тема! :twisted:

Винаги съм ви се чудел... значи хем плюете испанският футбол, хем висите само в тази тема! Е защо? Когато не гледаш дадено първенсто, не се вълнуваш от този тип футбол и най-важното НЕ ГО РАЗБИРАШ този тип футбол какъв чеп търсите в темата за това първенство?! Висете си там в смотаните темички за смотаните ВЛ, Калчо, Руска лига и тн... и не се обаждайте в темата за истинският, качествен футбол, който определено не разбирате!

Който разбира Примера избира! Точка по въпроса! Не подлежи на обсъждане и коментари!

Влизаме за да ОБЛАГОРОДИМ форума ви,че гледам само ти пишеш и си правиш някакви монолози,че се и надъхваш сам на всичкото отгоре :lol: :lol: :lol:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 24 юли 2011 17:20

CTAHKO написа:
megan fox написа:Разрешаваш ми?! Ти на мен!? Абе пале, аз правя каквото си поискам, когато си поискам и не ми трябва ничие разрешение!

Влизаме за да ОБЛАГОРОДИМ форума ви,че гледам само ти пишеш и си правиш някакви монолози,че се и надъхваш сам на всичкото отгоре :lol: :lol: :lol:

Айде няма нужда! Нека да си водя монолозите, вие не ми трябвате, и без това не казвате нищо вярно, полезно и креативно! Като ви чета мненията... имам чувството, че най-кухите перхидролки на света са ги написали! Абсолютна глупост и пошлост, каквато може да породи само една изкуфяла блондинка, те това са вашите мнения!

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 24 юли 2011 17:44

Ненужният Диего отива в Атлетико Мадрид

Върни се в “Свободна зона”