Литекс - Висла Краков 1:2 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Reckless

Re: Литекс - Висла Краков - 26.07 / 20:30

Мнениеот Reckless » 24 юли 2011 00:07

iliyan79 написа:
veseo написа:
iliyan79 написа:Какво обръщате само внимание на правописа ми?

Защото, на 31-32 години толкова неграмотни са само хората от малцинствата. Засрами се малко...

Аз правя правописни грешки понеже съм ходил на училище в германия....и там съм живял! В България съм учил до 3 клас,за сметка на това обаче мога да пиша на немски и англиски добре!!! Ти си смешник и такъв ще си останеш!!!

Но пък на български не можеш ! :lol:

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 24 юли 2011 00:57

iliyan79 написа:Нека кажа на тези койито не знаят !!!! Барселона, Тотнъм ,Ливерпул не успяха да победят Висла миналата година в Полша ! Така че,ако Литекс не Постигне Добър резУлтат в Ловеч,ВСИЧКО СВЪРШВА!!!

Я пак?

iliyan79 написа:Аз не сум казал миналата година а ясно го написах 21.август.2008....(добре преди 2 г.) но важното е че са успяли да бият отбор като барселона,да не говорим какъв отбор бяха барса тогава! (

Ще се спреш ли да се излагаш или когато пишеш подобни неща вземи помни или поне проверявай какво си писал час преди това.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 24 юли 2011 11:17

БНТ взе правата за Литекс-Висла

Националната телевизия ще излъчи пряко мача във вторник
Българската национална телевизия успя да вземе правата за мача от третия предварителен кръг в Шампионска лига между отборите на Литекс и Висла Краков.

Срещата е във вторник от 20.30 часа в Ловеч, а на Градския стадион се очакват около 300 фенове на полския шампион, където пък играе Цветан Генков.

Потребителски аватар
iliyan79
Контакти:

Мнениеот iliyan79 » 24 юли 2011 16:26

Според мем Висла ще играят защитно, и на контраатака! Трябва много да внимаваме...имат опасни футболисти, и равния резултат ги устроива! Ще искат да си решат мача в Полша.Трябва да ги почнем от самото начало с атаки докато не са се осазнали и до 25 мин не вкараме ли гол,да се успокоим и подсигорим защитата!Много е важно да не Допускаме гол! Аз си мисля ,че резултат 0-0 е по добър от 2-1 примерно....понеже гол на чужд терен винаги тежи!!!! :roll: А най добре е 2-0 за наз!

Reckless

Мнениеот Reckless » 24 юли 2011 16:43

iliyan79 написа:Според мем Висла ще играят защитно, и на контраатака! Трябва много да внимаваме...имат опасни футболисти, и равния резултат ги устроива! Ще искат да си решат мача в Полша.Трябва да ги почнем от самото начало с атаки докато не са се осазнали и до 25 мин не вкараме ли гол,да се успокоим и подсигорим защитата!Много е важно да не Допускаме гол! Аз си мисля ,че резултат 0-0 е по добър от 2-1 примерно....понеже гол на чужд терен винаги тежи!!!! :roll: А най добре е 2-0 за наз!

и ас мисла кату теп за наз

Потребителски аватар
iliyan79
Контакти:

Мнениеот iliyan79 » 24 юли 2011 16:57

Ееее най после някои да не се заеде с мен ,след мой коментар!!! Само Литекс Оле Оле Оле!!! :)

Потребителски аватар
Bella
Контакти:

Мнениеот Bella » 24 юли 2011 19:42

iliyan79 написа:Според мем Висла ще играят защитно, и на контраатака! Трябва много да внимаваме...имат опасни футболисти, и равния резултат ги устроива! Ще искат да си решат мача в Полша.Трябва да ги почнем от самото начало с атаки докато не са се осазнали и до 25 мин не вкараме ли гол,да се успокоим и подсигорим защитата!Много е важно да не Допускаме гол! Аз си мисля ,че резултат 0-0 е по добър от 2-1 примерно....понеже гол на чужд терен винаги тежи!!!! :roll: А най добре е 2-0 за наз!

Ама тебе да те сложат да помагаш на Пенев не искаш ли? :lol: Тъкмо ще му кажеш и на него кое е най-добре за наЗ

http://football.sportal.bg/news.php?news=317033
Давай, Любо с теб сме всички! Ще направим необходимото да подкрепим отбора и дано имаме успех.. С много усилия всичко се постига!
[center]Когато над Ловеч се мръкне и Осъма бурно шуми,
цяла България тръпне - за Литекс пак песен ехти..
Ах, колко е сладко да слушаш как шопите плачат сега,
над Витоша сълзи се леят за Левски и ЦСКА..
[/center]

Потребителски аватар
iliyan79
Контакти:

Мнениеот iliyan79 » 24 юли 2011 23:27

Ама тебе да те сложат да помагаш на Пенев не искаш ли? :lol: Тъкмо ще му кажеш и на него кое е най-добре за наЗ

Ти освен да се заяждаш друго неможеш ли? Или пиши само за Литекс или за предстоящия мач или изчезвай от тук!!!! Препоръчвам ти да направиш последното докъто не съм те намерил( нещасник) белла ли си черна ли си там къвто ти е ника педалски :)

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 25 юли 2011 00:14

Ей бастун, Bella е момиче и е много по-голям фен от теб, тъй като е там на ЮТ, а след мач остава без глас. така че хайде спестявай си обидите и квалификациите, че не зная дали ще я намериш, но на доста народ здраво лазиш по нервите и е много вероятно да ти се случи случка, не си мисли, че няма как да те намерим кой си, що си :evil:
Изображение

Потребителски аватар
Bella
Контакти:

Мнениеот Bella » 25 юли 2011 01:09

Илияне сега доказа съвсем колко си тъп! Bella е женски ник и е логично зад него да стои момиче, нали? Явно не ти е стигнал капацитета на сивото вещество за да се сетиш за това де.. Един фен не виси по форумите да плюе любимия си отбор!!! Без значение дали пиша тук и какво пиша аз съм фенка и то в пъти повече от тебе!!! До сега не съм видяла един положителен коментар да напишеш за Литекс, така че спри да се правиш на фен на отбора, или ако си фен спри да се излагаш така!
[center]Когато над Ловеч се мръкне и Осъма бурно шуми,
цяла България тръпне - за Литекс пак песен ехти..
Ах, колко е сладко да слушаш как шопите плачат сега,
над Витоша сълзи се леят за Левски и ЦСКА..
[/center]

Върни се в “Литекс”