Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Liverpool forever_95
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот Liverpool forever_95 » 24 юли 2011 14:54

Gil-galad написа:
Liverpool forever_95 написа:Джерард пропуска първите два месеца от сезона...отново същата контузия... :o :cry:

Ето сега можем да оползотворим наличието на толкова много халфове в отбора...аз лично се надявам в отсъствието на Джерард титулярните халфове да са Лукаш, Адам и Акуилани :)

Има слухове, че през следващата седмица Акуилани вече може да не е играч на Ливърпул.

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 24 юли 2011 14:57

Liverpool forever_95 написа:
Gil-galad написа:
Liverpool forever_95 написа:Джерард пропуска първите два месеца от сезона...отново същата контузия... :o :cry:

Ето сега можем да оползотворим наличието на толкова много халфове в отбора...аз лично се надявам в отсъствието на Джерард титулярните халфове да са Лукаш, Адам и Акуилани :)

Има слухове, че през следващата седмица Акуилани вече може да не е играч на Ливърпул.

Слухове много....а и тея със сроковете сме ги чували....Адам подписваше всеки следващ понеделник....Сисоко щеше да подпише миналия понеделник....а и слуховете за Аквамен са много и са на двата полюса....така се засега само той и КК знаят какво ще се случи :)
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
JalkiSte
Контакти:

Мнениеот JalkiSte » 24 юли 2011 15:00

Тъжна новина е това за Джерард ... и на мен ми се иска Акуилани да остане и да покаже най-доброто от себе си, но се надявам това да се случи и с Мейрелеш ;)
Стоян Балтов - доблестен мъж, страхотен човек, безценен приятел.Почивай в мир, Тека!

Потребителски аватар
tedicha123
Контакти:

Мнениеот tedicha123 » 24 юли 2011 16:36

Слуховете от днес .....
Фиорентина ще вземат Акуилани под наем за 1 сезон с опция за закупуване ......
Ливърпул са готови да предложат 9 млн. за Нзогбия и евентуална сделка.
Предполага се че ако Арсенал продадат Фабрегас ще предложат 25 млн. за Мата и ние отпадаме от битката за подписа му.
Агуеро не е в Мадрид и не тренира с Атлетико , през това време се урежда трансфера му в Сити.
Аз продължавам да чакам този трансфер на Комоли който ще взриви Висшата Лига :) :) :) :)

ТРАНСФЕР: Купихме 18 годишен Българин честит да ни е !

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 24 юли 2011 16:49

Абе технически погледнато трансфера който ще взриви Висшата Лига може да е продажбата на Поулсен....все пак ако успеем да го продадем някъде това ще е наистина шокиращо :lol: :lol:

Иначе Болтън се интересуват от Н'Гог и са готови да отправят оферта от около 4 милиона паунда....а КК има интерес към Уго Родайега от Уигън, който е оценяван на 9 милиона паунда :) Освен това завършен е трансфера на Вилиан Бижев, като се очаква в най-скоро време да бъдат привлечени още 2 големи надежди - Марко Буено от Мексико и детето чудо на американския футбол в момента - Марк Пелоси :)
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 24 юли 2011 16:58

Пелоси би трябвало вече да е подписал.Поне така се говореше вчера в RAWK.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 24 юли 2011 17:39

Значи за Джерард положението преди беше друго ,хроничната му контузия в адукторите постояно го изваждаше от строя ,но сега вече след тази операция би трябвало да няма проблем ,според мен просто трябва да се възстанови напълно и постепено да увеличава натоварването докато почне работа с топка ,защото мястото е в слабините и е много деликатно.Така че не го отписвайте от големия футбол ,скоро ще се върне и пак ще мачка.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
tedicha123
Контакти:

Мнениеот tedicha123 » 24 юли 2011 18:51

Днеска пак нищо ново под слънцето :shock: :shock: :shock:

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 24 юли 2011 18:55

tedicha123 написа:Днеска пак нищо ново под слънцето :shock: :shock: :shock:

Нормално,все пак е неделя.

Потребителски аватар
tedicha123
Контакти:

Мнениеот tedicha123 » 24 юли 2011 19:01

styopa написа:
tedicha123 написа:Днеска пак нищо ново под слънцето :shock: :shock: :shock:

Нормално,все пак е неделя.

Сега видях има спекулации че сме почнали преговори по евентуален трансфер на Кейхил :) :) :)

Върни се в “Ливърпул”