Българскити отбори в ЕКТ 2012/2013
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Честито! Европейските мачове по TV+!
И аз съм на булсат и съм много доволен от качеството, което получавам!Някои хора казват, че заради един канал не биха си сменили кабелния оператор.Е аз го направих, защото този един канал излъчва две от най-интересните първенства на Европа, NBA, NHL, Формула 1 и куп други спортни събития.Тази година дори излъчиха Уимбълдън и Копа Америка.Мисля, че си заслужава! 

Последна промяна от RedeviL на 24 юли 2011 14:02, променено общо 1 път.
-
А аз невиждам смисъл да се плюе и критикува БСК !
Да не би да сте на принципа - "щом няма да се предава от ТВ с национален - ефирен обхват, по добре хич да не се дава" ?
Според мен целият тоя гняв трябва да бъде насочен към , първо - БНТ, после към другите ефирни - национални ТВ-та !!
Защото те са виновни, че не са изявили желание или не са се преборили с БСК за правата
Не вярвам някой да си мисли сериозно, че Булсат са някви мега, ултра - супер богаташи, дето чупят парата и никоя ефирна - национална ТВ неможе да се пребори с тях !?
Да не говорим, че политката на държавата като цяло към спорта и неговото ТВ отразяване е супер неадекватна ...
Да не кажа направо, че липсва !!!
БСК не са виновни, че половин България няма да може да гледа отборите си ...
Но са "виновни" за това, че поне половин България ЩЕ МОЖЕ да си гледа отборите !
Да не би да сте на принципа - "щом няма да се предава от ТВ с национален - ефирен обхват, по добре хич да не се дава" ?
Според мен целият тоя гняв трябва да бъде насочен към , първо - БНТ, после към другите ефирни - национални ТВ-та !!
Защото те са виновни, че не са изявили желание или не са се преборили с БСК за правата

Не вярвам някой да си мисли сериозно, че Булсат са някви мега, ултра - супер богаташи, дето чупят парата и никоя ефирна - национална ТВ неможе да се пребори с тях !?
Да не говорим, че политката на държавата като цяло към спорта и неговото ТВ отразяване е супер неадекватна ...
Но са "виновни" за това, че поне половин България ЩЕ МОЖЕ да си гледа отборите !

THE G.A.M.E написа:А аз невиждам смисъл да се плюе и критикува БСК !
Защото те са виновни, че не са изявили желание или не са се преборили с БСК за правата![]()
Разбира се, че е така!Не мога да разбера защо целия този гняв и плюене са насочени срещу БСК..

-
- Контакти:
Рев за нищо.Като си фен на спорта търсиш най добрият вариант да гледаш в момента е Булсат.Като не си доволен примерно от интернета си или мобилният оператор сменяш го с друг така е с телевизията всичко е въпрос на избор а и живеем във време на пазарна икономика,който плати плучава продукта!!!
gld_84 написа:Аз наистина не ви разбирам... за какъв монопол говорите, за какви 5 лв.? Аз съм на БСК от година и нещо, преди това бях 7-8 г. на Евроком (Сегашните Близу) - имах по-малко програми, нямах Нова спорт, нямах Бтв синема, Евроспорт2 и т.н. и плащах 24лв за 1 приемник. Сега имам всички тези канали, имам и прословутата ТВ+ и плащам за 2 приемника 18,80лв.. Е, питам аз, луд ли съм, че искам да имам повече програми, на повече приемници, за по-малко пари ?!? Пазарната икономика и личните интереси ръководят всеки при избора на кабелен, мобилен и т.н оператор. Монопол са Топлофикация, ЧЕЗ и Софийска вода (примерно) ето там нямаш избор...
Най-точното мнение,поздравления

Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
Не искам да отварям нова тема и затова да попитам нещо свързано с Булсатком..Аз отдавна покрай тези футболни драми,размишлявам върху варианта да се прехвърля при тях,но единствената причина която ме спира до момента е самата сателитна чиния.Интересно ми е,какво е състоянието на телевизията при дъждовно време или гръмотевици,защото ще бъде много неприятно някоя вечер да остана без телевизия заради лошо време.
- greenlandia
Който не иска да гледа мачове, да не гледа ТВ+ и Филм+ и готово! Какво само мрънкате не мога дразбера!
Това Българина е отвратително племе, Ако има Защо, Ако няма пак Защо ? Среден вариант няма.
Не мога да разбера защо се нахвърляте един над друг, това е типично за психично лабилните хора. Вярно че на вън е топло,но все пак.....
П.П Съвсем скоро в големите градове Булсатком ще се приема през оптика.За да се махнат тия сателитни чинии по сградите.
Това Българина е отвратително племе, Ако има Защо, Ако няма пак Защо ? Среден вариант няма.
Не мога да разбера защо се нахвърляте един над друг, това е типично за психично лабилните хора. Вярно че на вън е топло,но все пак.....

П.П Съвсем скоро в големите градове Булсатком ще се приема през оптика.За да се махнат тия сателитни чинии по сградите.
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ
dunavfc написа:Не искам да отварям нова тема и затова да попитам нещо свързано с Булсатком..Аз отдавна покрай тези футболни драми,размишлявам върху варианта да се прехвърля при тях,но единствената причина която ме спира до момента е самата сателитна чиния.Интересно ми е,какво е състоянието на телевизията при дъждовно време или гръмотевици,защото ще бъде много неприятно някоя вечер да остана без телевизия заради лошо време.
От 3 години съм абонат на Булсатком и проблеми съм имал рядко най вече при силни ветрове и силни дъждове със светкавици,но тука в Добричко не са много често срещани тези явления,уча в Русе и познавайки времето там вероятно по често ще има такива прекъсвания .Но за мен Булсатком е най добрия вариант като цена ,приемници и качество на картината.
m_fuel написа:dunavfc написа:Не искам да отварям нова тема и затова да попитам нещо свързано с Булсатком..Аз отдавна покрай тези футболни драми,размишлявам върху варианта да се прехвърля при тях,но единствената причина която ме спира до момента е самата сателитна чиния.Интересно ми е,какво е състоянието на телевизията при дъждовно време или гръмотевици,защото ще бъде много неприятно някоя вечер да остана без телевизия заради лошо време.
От 3 години съм абонат на Булсатком и проблеми съм имал рядко най вече при силни ветрове и силни дъждове със светкавици,но тука в Добричко не са много често срещани тези явления,уча в Русе и познавайки времето там вероятно по често ще има такива прекъсвания .Но за мен Булсатком е най добрия вариант като цена ,приемници и качество на картината.
Да и затова се притеснявам аз...не мога да разбера,защо голяма компания като Булсат,все още разчита на сателтини чинии ? Това според мене е единственият минус на този оператор.
acmilan написа:veseo написа:По-добре по ТВ+, отколкото по аматьорите на БНТ. Току-виж пратили екипа си в Словения да предава мача с Търнава примерно... А за мрънкачите - прекарайте си Булсат, не е 1000лв месечната такса, за 15лв можете да си прекарате пакета с ТВ+. Или бичете арабски стриймове с квадрати колкото бобово зърно. Ваш избор.
Само да добавя,че вкъщи сме с два приемника,което е 20 лв. на месец,срещу което гледам всичко,което се излъчва от другите оператори плюс Серия А,Примера,Бундеслигата,мачовете на българските отбори в предварителните кръгове,много мачове на национални отбори,Копа Америка,Уимбълдън,НБА,НХЛ.Типичната нашенска простотия е да се плюе Булсат в случая,не стига,че купуват събития,към които никой друг няма интерес и не предлага оферта,а и таксата е дори по-ниска отколкото на Близу,които дават програми,които се хващат и от нелегални оператори по селата.Е,извинявайте,ама за 7.5 евро за един приемник и 10 евро за два на месец няма как да се гледат всички тези неща,където и да било в Европа.
+10000