Аз не знам, докога ще се правят на гръмнати и няма да пуснат срещу заплащане този канал, и за другите оператори.
Мисля, че преди доста време бяха посъветвани от някои комисии да направят това.
Българскити отбори в ЕКТ 2012/2013
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Честито! Европейските мачове по TV+!
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
-
- Контакти:
ehh написа:Аз не знам, докога ще се правят на гръмнати и няма да пуснат срещу заплащане този канал, и за другите оператори.
Мисля, че преди доста време бяха посъветвани от някои комисии да направят това.
Кой мач на Локо СФ ще дават ТВ+?Гостуването ли?
И от къде взе тази информация?
Lyubooo написа:важното е че ще има кой да ги дава!
щото никак не е приятно да гледаш нек'ви обиташки стриймове в нета!
като даваха Локото по БНТ САТ никой не рева! а за да го имаш тоя канал определено трябва да си вързан към някоя кабеларка!
евала на на булсатковците, че ги е еня за бг фена, и за поредна година ще му дадат възможност да види мачове, които други национални ТВ-та не искат и да си помислят да покажат, освен ако не им подарят правата!
Смешен народ

4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
- petrof
- Контакти:
Тия от булсата са такива гадни копелета, че въобще някой тука да не се опитват да ги оправдават. То бива лакомия за пари, ама тяхното е нещо уникално. За да спечелат малко повече кинти лишават 90% от хората от мачове. И защитниците им да не ми разправят, че е законно и нормално, защото това си е чист монопол, подобен на Топлофикация, ЧЕЗ и т.н.
Последна промяна от petrof на 24 юли 2011 12:10, променено общо 1 път.
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868
Аз наистина не ви разбирам... за какъв монопол говорите, за какви 5 лв.? Аз съм на БСК от година и нещо, преди това бях 7-8 г. на Евроком (Сегашните Близу) - имах по-малко програми, нямах Нова спорт, нямах Бтв синема, Евроспорт2 и т.н. и плащах 24лв за 1 приемник. Сега имам всички тези канали, имам и прословутата ТВ+ и плащам за 2 приемника 18,80лв.. Е, питам аз, луд ли съм, че искам да имам повече програми, на повече приемници, за по-малко пари ?!? Пазарната икономика и личните интереси ръководят всеки при избора на кабелен, мобилен и т.н оператор. Монопол са Топлофикация, ЧЕЗ и Софийска вода (примерно) ето там нямаш избор...
Лично за мен няма проблем.Абонат съм на СКАТ и за цифрова ТВ плащам 12 лв. на месец плюс 4 лв. за пакет от 9 програми NG Wildq,MTV Dance,др. и ТВ+,но без другата ТВ на булсатком Филм +.Питайте кабелните си оператори и стига сте ревали срещу ТВ+ и Булсатком.
Хайде, хайде масово всички кабеларки пускат ТВ + за мачовете от ЛЕ...
- petrof
- Контакти:
gld_84 написа:Аз наистина не ви разбирам... за какъв монопол говорите, за какви 5 лв.? Аз съм на БСК от година и нещо, преди това бях 7-8 г. на Евроком (Сегашните Близу) - имах по-малко програми, нямах Нова спорт, нямах Бтв синема, Евроспорт2 и т.н. и плащах 24лв за 1 приемник. Сега имам всички тези канали, имам и прословутата ТВ+ и плащам за 2 приемника 18,80лв.. Е, питам аз, луд ли съм, че искам да имам повече програми, на повече приемници, за по-малко пари ?!? Пазарната икономика и личните интереси ръководят всеки при избора на кабелен, мобилен и т.н оператор. Монопол са Топлофикация, ЧЕЗ и Софийска вода (примерно) ето там нямаш избор...
Добре примерно ТВ+ е купил правата, но поне трябва да можеш да гледаш този канал /може и срещу заплащане/ дори да си абонат на друга телевизия. Трябва да се намери такъв вариант. Сега например ако Близу вземе мачовете на ЦСКА, Булсата на Левски, ITV Partner или някай друг на Литекс какво правиме? Трябва да се абонираме за всички възможни ТВ оператори?
petrof написа:gld_84 написа:Аз наистина не ви разбирам... за какъв монопол говорите, за какви 5 лв.? Аз съм на БСК от година и нещо, преди това бях 7-8 г. на Евроком (Сегашните Близу) - имах по-малко програми, нямах Нова спорт, нямах Бтв синема, Евроспорт2 и т.н. и плащах 24лв за 1 приемник. Сега имам всички тези канали, имам и прословутата ТВ+ и плащам за 2 приемника 18,80лв.. Е, питам аз, луд ли съм, че искам да имам повече програми, на повече приемници, за по-малко пари ?!? Пазарната икономика и личните интереси ръководят всеки при избора на кабелен, мобилен и т.н оператор. Монопол са Топлофикация, ЧЕЗ и Софийска вода (примерно) ето там нямаш избор...
Добре примерно ТВ+ е купил правата, но поне трябва да можеш да гледаш този канал /може и срещу заплащане/ дори да си абонат на друга телевизия. Трябва да се намери такъв вариант. Сега например ако Близу вземе мачовете на ЦСКА, Булсата на Левски, ITV Partner или някай друг на Литекс какво правиме? Трябва да се абонираме за всички възможни ТВ оператори?
Проблемът ти идва от кабелния ти оператор на от Булсатком.
- petrof
- Контакти:
4akala написа:Проблемът ти идва от кабелния ти оператор на от Булсатком.
Не мисля, че Булкатком е склонен да продава сигнала за някои от програмите си на кабелните оператори. По този начин ще губят клиенти. А както се вижда за тях парите са всичко

Последна промяна от petrof на 24 юли 2011 12:21, променено общо 2 пъти.