Българскити отбори в ЕКТ 2012/2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Re: Честито! Европейските мачове по TV+!

Мнениеот Alexx » 24 юли 2011 11:18

Аз си имам определен интернет и цифров ТВ доставчик. За какъв чеп след като съм толкова години на един доставчик от който съм доволен да си го сменям ? За един канал ...
Това е монопол.Понеже ТВ плюс има примернп 100 000 абонати взема тв правата по-малко отколкото БНТ, защото БНТ имат над 5 млн потребители.

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 24 юли 2011 11:24

Мача ще намеря как и къде да го гледам. Просто е безумие да задължават хората да минават на Булсат за да имат този канал който явно изкупува всички спортни пакети. Може да ги задължат поне да пуснат един стрийм както направиха с Диема по време на световното. Предполагам, че никой не се натиска да гледа друго освен мачовете по ТВ+ и Филм+
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 24 юли 2011 11:28

stannn написа:Мача ще намеря как и къде да го гледам. Просто е безумие да задължават хората да минават на Булсат за да имат този канал който явно изкупува всички спортни пакети. Може да ги задължат поне да пуснат един стрийм както направиха с Диема по време на световното. Предполагам, че никой не се натиска да гледа друго освен мачовете по ТВ+ и Филм+

Все пак и Евроспорт 2 пускат (мачовете от Бундеслигата)...
Относно безумието... имаш ли избор като ходиш да си плащаш тока точно на определено енергоразпределително дружество, имаш ли избор на топлофикационно дружество...? Пазара и регулацията му са сложно нещо, но е важно че има какво да се купува и да се регулира
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

slavistite1913
Контакти:

Мнениеот slavistite1913 » 24 юли 2011 11:34

Masaba написа:Еми супер!Аз не съм на Булсатком,но си имам ТВ+ :geek:

И аз така ;) ;)

igra4

Мнениеот igra4 » 24 юли 2011 11:44

При нас във Варна МСАТ ще ни я пуснат за мачовете :)
Ако те мразят, значи си личност!

Потребителски аватар
Avgusta 1916
Контакти:

Мнениеот Avgusta 1916 » 24 юли 2011 11:46

veseo написа:Въпрос към ревльовците, които са на "супер кабеларки, гледат всички първенства, а от време на време излиза Меган Фокс от кабела и им врътва по една свирка" - защо тия супер кабеларки не намерят и пуснат словашка и чешки телевизии, които съм сигурен, че ще предават мача? Или защо не си направят и те собствен канал, тип тв+, за да се борят с "монопола" на Булсат? Защото са мързели и стипци. А вие продължавайте да плюете хората, които едно че РАБОТЯТ за развитието си, второ и работят, за да предоставят мачовете на който има желание. Бързо забравихте колко мачове се изпускаха, когато вариантите бяха "БНТ или никой"...

Напълно съгласен с теб.
Аз съм на БСК от тази година и съм изключително доволен.
За тези ,които са забравили да им припомня ,че ТВ+ дават мачовете на Евроучастниците ни в предварителните кръгове вече трета година.
ТРЕТА ГОДИНА ( подчертавам) ,няма кой друг да иска да ги предава.
Браво на БСК, че има кой да мисли за изстрадалия Български футболен фен.
Ако искаш да летиш високо в небето , не кълви на земята с кокошките.Завинаги зелено - бели.

Потребителски аватар
lucio
Контакти:

Мнениеот lucio » 24 юли 2011 11:47

Не искам да правя реклама на Булсата, но да ми казва някой "АЗ ЗА ЕДНА ПРОГРАМА НЕ СИ СМЕНЯМ ОПЕРАТОРА" е пълна глупост. В крайна сметка човек в днешно време /в повечето случаи/ сам избира за какво да си плаща. В случая абоната не желае да гледа дадената програма. Не се превръщайте в роби на даден оператор, с нищо не сте му длъжни.

Потребителски аватар
Avgusta 1916
Контакти:

Мнениеот Avgusta 1916 » 24 юли 2011 11:48

Alexx написа:Аз си имам определен интернет и цифров ТВ доставчик. За какъв чеп след като съм толкова години на един доставчик от който съм доволен да си го сменям ? За един канал ...
Това е монопол.Понеже ТВ плюс има примернп 100 000 абонати взема тв правата по-малко отколкото БНТ, защото БНТ имат над 5 млн потребители.

В пъти повече са от 100 000 :P
Ако искаш да летиш високо в небето , не кълви на земята с кокошките.Завинаги зелено - бели.

Потребителски аватар
petrof
Контакти:

Мнениеот petrof » 24 юли 2011 11:52

Е как да не го е яд човек. Тия Булсатком от край време ме нервят яко. Дееба и копелетата. Вместо цяла България да гледа мачовете ще ги гледат само една шепа хора. К*р за Булшиткома :evil:
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868

Потребителски аватар
bojo0o0o94
Контакти:

Мнениеот bojo0o0o94 » 24 юли 2011 11:54

А знаете ли как е интернета на Булсата? Бърз ли е, прекъсва ли?

Върни се в “Архив”