Ботев - Калиакра 0:1 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
nik_bg1
Контакти:

Re: Ботев - Калиакра 0:1 (FT)

Мнениеот nik_bg1 » 24 юли 2011 11:04

При гола на Калиакра, грешката на Гаджалов е явна... скритата грешка е на Илийката, отново направи сложната стъпка на рака /две наптед, две назад и отново напред/ :shock:
Грешката на Гаджалов е извън наказателното поле, нападателя на Калиакра е заклещен м/у защитниците на Ботев и едва, едва достигайки топката, отправя анемичен удар към вратата... ако Илийката е на вратата, хваща топката без проблеми... в другия случай... излизайки напред без да се двуоми, затваря максимално ъгъла към вратата и има много голяма вероятност да хване, или избие топката.
Според мен по-голямата грешка е на Илийката.

Потребителски аватар
tinko
Контакти:

Мнениеот tinko » 24 юли 2011 13:06

nik_bg1,Ти нормален ли си бе майна!Как така Николов е виновен за този гол. По-голяма глупост не бях чел. Евалла пич, разбирач си !Свалям ти шапка !

Потребителски аватар
nik_bg1
Контакти:

Мнениеот nik_bg1 » 24 юли 2011 14:29

tinko написа:nik_bg1,Ти нормален ли си бе майна!Как така Николов е виновен за този гол. По-голяма глупост не бях чел. Евалла пич, разбирач си !Свалям ти шапка !

Кво, речи?

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 24 юли 2011 14:41

tinko написа:nik_bg1,Ти нормален ли си бе майна!Как така Николов е виновен за този гол. По-голяма глупост не бях чел. Евалла пич, разбирач си !Свалям ти шапка !

Нужно ли е сега? Може и да има може и да няма вина, важното е да не се реагира така. Дай да се заколим ся че мислим различно. Кво ще кажеш?
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 24 юли 2011 18:29

Квото и да си говорим,кофти загуба! Трябваше да ги ударим тия маргаринчета.Дано се направят необходимите изводи!

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 24 юли 2011 18:42

Muscarin написа:Квото и да си говорим,кофти загуба! Трябваше да ги ударим тия маргаринчета.Дано се направят необходимите изводи!

http://gong.bg/view_article.php?article_id=215399

Бас ловя че и в момента, в испанския Гонг, в раздела на Барса, се обсъжда тва кофти реми, смята се че Шави, Иниеста, Педро и Пуйол нямат място в отбора и се готви революция за свалянето на Гуардиола, президента, ръководството и папата. И се правят "необходимите изводи" как така не е постигната победа в контрола :lol:
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 24 юли 2011 18:54

Загубихме контролата ,но седяхме доста добре на терена и изобщо не се усети ,че единия отбор идва от В група,а другия е в А.Хубчев не случайно каза в изказване,че до сега е била силовата подготовка на отбора.От тук нататък започва тактическата.

Потребителски аватар
Месершмит
Контакти:

Мнениеот Месершмит » 24 юли 2011 19:58

Аууууууу каква драма, какво нещо, загубили сме една контрола.
Абе хора те за това са контролите, да се обиграва състава, да се избистря и т.н.
Имаме си треньор, мисля, че всички сме му дали кредит на доверие, така че нека си го оставим да работи на спокойствие, нашата работа е да подкрепяме момчетата.

boris_an
Контакти:

Мнениеот boris_an » 25 юли 2011 13:39

Администратори, колкото и да се опитвате да ми запушите устата, аз ще продължавам. С такъв ръководител като другаря Радев, друго не очаквам.
Отбора на Ботев е играл слабо с Калиакра. Факт е от коментарите за мача. Няма ли да каже Хубчев защо? Мълчи като риба, а ние само се караме. Ето Гуардиола излезе след мача и обясни.

Потребителски аватар
карлито
Контакти:

Мнениеот карлито » 25 юли 2011 13:50

boris_an написа:Администратори, колкото и да се опитвате да ми запушите устата, аз ще продължавам. С такъв ръководител като другаря Радев, друго не очаквам.
Отбора на Ботев е играл слабо с Калиакра. Факт е от коментарите за мача. Няма ли да каже Хубчев защо? Мълчи като риба, а ние само се караме. Ето Гуардиола излезе след мача и обясни.

Та кое викаш ще продължаваш? Ама верно някои фенове са се взели много на сериозно,та чак и вечеринки.........
Вторник има тренировка каквото има иди и попитай,не бъди анонимен герой.
Най-недоволен от подписания договор с болници Алахбадем останал поч(т)етния президент защото обичал баклавата с............................орехи.

Върни се в “Ботев”