Българскити отбори в ЕКТ 2012/2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Re: Честито! Европейските мачове по TV+!

Мнениеот ros » 24 юли 2011 10:40

stannn написа:
POPCORN написа:какво значи дискриминация бре?Не говори глупости моля те!Ми по тая логика почни да съдиш и Мерцедес, защото не всеки може да си го позволи..ебати логиката вадиш.Като цяло примера ми не е много точен, защото Булсатком не са някоя скъпарска кабелна....Дискриминация е като някой ти забранява да правиш нещо...От Булсатком не виждам някой да ти е забранил да гледаш койтоо и да е мач.Отивапш в някое заведение с приятели и си готов!

Мерцедес не са единствената марка която предлага екстри нали? Не е същото. Нали се борим срещу монополите. Това с Булсат какво е? Една телевизия да те задължава да минеш към кабелен оператор само защото канала и се излъчва само там. Ако канала го имаше и при другите оператори добре, но когато си го излъчва само тя.

Това че кабеларките за които говориш не искат да платят за правата за излъчване на този канал не значи монопол. Няма обят на аванта в този свят , разберете го
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 24 юли 2011 10:42

изобщо не става дума тук за такса, защото ТВ+ не може да се гледа извън мрежата на БУЛСАТКОМ поне теоретично,извинявайте ама да си слагам специално сателит за да гледам телевизия е малоумно, ако тв+ се разпространяваше за всички с такса, тогава е капитализъм а сега е дебилизъм, кабеларките не могат да платят за ТВ+ щото той не се предлага за излъчване на пазара

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 24 юли 2011 10:42

Червени_шампиони написа:А БНТ УМРЕ, АЛЕ АЛЕ АЛЕ...

А БНТ УМРЕ, АЛЕ АЛЕЕЕЕ...
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 24 юли 2011 10:44

stannn, не може да говорим за монопол, след като БСК не е единствения оператор излъчващ ТВ + . Дори ако погледнеш тази тема, ще видиш,че има хора,които не са техни абонати,но си гледат ТВ + . ;)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 24 юли 2011 10:44

crap написа:
Червени_шампиони написа:А БНТ УМРЕ, АЛЕ АЛЕ АЛЕ...

А БНТ УМРЕ, АЛЕ АЛЕЕЕЕ...

Направо са погребани...
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
rstein

Мнениеот rstein » 24 юли 2011 10:44

Просто трябва НСРТ ли как се казва сега този рег.орган да задължи всички мачове на нац отбор да се предават по държавната тел., а всички от ЕКТ - по ефирни частни и държ. тв.

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 24 юли 2011 10:48

Madridist написа:stannn, не може да говорим за монопол, след като БСК не е единствения оператор излъчващ ТВ + . Дори ако погледнеш тази тема, ще видиш,че има хора,които не са техни абонати,но си гледат ТВ + . ;)

ОК може и да го излъчват и други оператори, но едва ли е законно. По принцип и аз знам, че никой друг няма право да излъчва ТВ+ и Филм+ освен Булсат. Това, че някой регионален оператор си прави врътки е само в полза на абонатите му, но когато няма такива оператори в някои райони какво правим? Или Булсат или не гледаш на телевизора, а ровиш като първия човек за линк.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 24 юли 2011 11:03

stannn написа:
POPCORN написа:какво значи дискриминация бре?Не говори глупости моля те!Ми по тая логика почни да съдиш и Мерцедес, защото не всеки може да си го позволи..ебати логиката вадиш.Като цяло примера ми не е много точен, защото Булсатком не са някоя скъпарска кабелна....Дискриминация е като някой ти забранява да правиш нещо...От Булсатком не виждам някой да ти е забранил да гледаш койтоо и да е мач.Отивапш в някое заведение с приятели и си готов!

Мерцедес не са единствената марка която предлага екстри нали? Не е същото. Нали се борим срещу монополите. Това с Булсат какво е? Една телевизия да те задължава да минеш към кабелен оператор само защото канала и се излъчва само там. Ако канала го имаше и при другите оператори добре, но когато си го излъчва само тя.

Пич , защо говориш глупости ?? ЕВРОСПОРТ 2 , този със бг превод - ЗАЩО масово не се предлага от кабеларките ? Свободен е и само там дават немското , НО трябва да се плати . Работил съм близо до тази сфера и знам как пестят всяка стотинка , ако мислиш че ще плащат за ТВ+ , много се лъжеш !!!!!!!!!! Особено софийските , там е ужаст - особено при близо .........

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 24 юли 2011 11:08

Въпрос към ревльовците, които са на "супер кабеларки, гледат всички първенства, а от време на време излиза Меган Фокс от кабела и им врътва по една свирка" - защо тия супер кабеларки не намерят и пуснат словашка и чешки телевизии, които съм сигурен, че ще предават мача? Или защо не си направят и те собствен канал, тип тв+, за да се борят с "монопола" на Булсат? Защото са мързели и стипци. А вие продължавайте да плюете хората, които едно че РАБОТЯТ за развитието си, второ и работят, за да предоставят мачовете на който има желание. Бързо забравихте колко мачове се изпускаха, когато вариантите бяха "БНТ или никой"...
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 24 юли 2011 11:16

stannn, свалянето на филми и песни от интернет, ако трябва да сме честни, също не е напълно законно, но едва ли има човек във форума,който да не го прави почти всеки ден. Да не говорим,че излъчването на даден мач дали е законно или не, влиза в правата на оператора, не на потребителя. Относно БСК, аз лично предлагам на хората,които го нямат следните варианти. Първо, поинтересувайте се дали във вашето населено място , няма кабелен оператор,който излъчва ТВ + . Ако цената ви задоволява, а и чувате добри отзиви за нея от ваши приятели - действайте. Втория вариант е, да се съберете няколко човека,които нямате БСК и да отидете да гледате мача в някой Еврофутбол или заведение. Защо не, да се организирате и хора от форума и така хем да гледате мач на любимия отбор, хем и да се запознаете. Примерно, вчера, феновете на Левски в Шумен пуснаха тема и започнаха да се разбират. Аз съм абонат на БСК вече две години, но почти не съм пропускал сбирка на форума в Пловдив,когато се събираме фенове на Барса и Реал, да гледаме мачове от Примера. Винаги е голямо шоу. Ако пък не ти се ходи на заведение, има и трети вариант - ако имаш приятел на БСК, помоли го да гледаш мача в тях. Кажи му, че бирата и мезето са от теб и не вярвам някой да те върне :mrgreen:
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Върни се в “Архив”