Заседание

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist

MORSKI
Контакти:

Re: Заседание !

Мнениеот MORSKI » 31 май 2009 14:26

Вие и мен ме нападнахте преди време.Просто с Бижутера сме хора с по-остър тон не търпящи обиди....Едва ли Бижутера е толкова черен колкото се опитвате да го изкарате...
Айде,айде,че той и мода на Литекс банна суматя и хора,ама аз да съм му казал нещо?????
Макар,че леко се обидих и се чудех какво да говоря на няколко човека-дето като мен се опариха!!!
За да я има тая организация за която ти апелираш Майк-трябва да ги има и компромисите ;)
И както каза Пацето-не някой мод да трие тема в която друг вече е писал-и тук пак имам забележка към Литекса -чудех се как да те защитавам след като ми се оплакаха на ЛС,че си трил теми в моя подфорум без причина-прегледах ги е наистина не бяха за заключване-2,3 поста с по-остър тон имаше и това е.....
Някъде се повтаряли темите,хм,че те Левски и Цска преди дербито пускаха по 1000 хиляди теми -допустимо е някой да не е забелязаъл,че има такава тема,но тя ,ако е важна и да се трие само,защото на 3 старница има такава тема вече(примерно) не го намирам за нормално ;)
Това са простички примери-но аз не съм му казал нищо пък и засега не смятам да му кажа,защото вярвам,че и аз съм допсукал грешки-understend my ;)

Потребителски аватар
Модератор ЦСКА
Контакти:

Мнениеот Модератор ЦСКА » 31 май 2009 16:57

Морски, не знам каква е причината да защитаваш Бижутера, но явно нямаш понятие за какво става дума. И не мисля , че чак толкова сме го очернили, след като съм го помолил да не обижда потребителите във форума на ЦСКА. Това е, който ме е разбрал, разбрал.

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 31 май 2009 19:40

Модератор ЦСКА написа:Морски, не знам каква е причината да защитаваш Бижутера, но явно нямаш понятие за какво става дума. И не мисля , че чак толкова сме го очернили, след като съм го помолил да не обижда потребителите във форума на ЦСКА. Това е, който ме е разбрал, разбрал.

А ти защо не банваш някой,когато е написал Лефски?
Защото преди две седмици един потребител във Форума на Левски написа Цецка и Ц(*КА като определения за Цска и понеже не беше прав му изтрих мнението и го предупредих!
Ти колко човека предупреди да не пишат Лефски?
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
Модератор ЦСКА
Контакти:

Мнениеот Модератор ЦСКА » 31 май 2009 21:15

Бижутера написа:А ти защо не банваш някой,когато е написал Лефски?
Защото преди две седмици един потребител във Форума на Левски написа Цецка и Ц(*КА като определения за Цска и понеже не беше прав му изтрих мнението и го предупредих!
Ти колко човека предупреди да не пишат Лефски?

Ама ние сега на въпроси и отговори ли ще си играем? Аз ти казвам да не обиждаш хората,защото не ти прилича, като модератор в тоя форум. А всичко останало за което ми говориш, могат да го свършат и още 4 модератори в форум ЦСКА, което автоматично се отнася и за тях. Много по-различно е да пропуснеш нещо, от колкото да обиждаш. Ама какво да ти обяснявам. След като до сега не си разбрал за какво ти говоря, явно никога няма да можеш. Смятай случая за приклюен.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 01 юни 2009 00:11

Модератор ЦСКА написа:Морски, не знам каква е причината да защитаваш Бижутера, но явно нямаш понятие за какво става дума. И не мисля , че чак толкова сме го очернили, след като съм го помолил да не обижда потребителите във форума на ЦСКА. Това е, който ме е разбрал, разбрал.

Зашото монетата има винаги две страни-нали се сещаш!!!!
Бижутера ти го каза-той,че бърка бърка,ама и ти си бъркал.Дай да не се нападаме затова ти говоря.....
Споменах ти и за случая с модератор Литекс ;) Нищо не съм му казал,защото всеки прави грешки....
И аз казвам,който ме е разбрал,разбрал-тоест,ако си ме разбрал ок,ако ли не твоя работа ;)

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 01 юни 2009 13:03

mike28 написа: На времето, когато стенли те избираше, тя го направи с един много простичък мотив, който ти многократно опроверга за изминалите месеци, спокойно- няма смисъл да се натягаш толкова, посмъртно няма да те смени- поста ти е бетониран. ;)

Първо, Mike, aко мислиш, че аз пък не чета между редовете се лъжеш жестоко! Така че ще те помоля да се въздържаш по повод подобни изказвания или ако кажеш А, кажи и Б.

Второ, помолих ви, или поне Мода на ЦСКА, да ме остави аз да се оправям с Бижутера! Ако може...

Трето, Бижутера, крайно време е да се стегнеш малко и да престанеш да се караш или да провокираш потребителите!

Четвърто, Морски, Бижутера, Мод на ЦСКА - ако обичате... не превръщайте тези лог в караница, "аз какво направих", "ти какво направи"... Достатъчно проблеми си има този форум, за да се караме тук помежду си!

Пето, Дарина, моля те, провери какво се случва с емотиконите поне, за останалите неща - като защитата от прокси също провери, защото и затова писах мейл.

Това е!
Модераторите не са ви враг!

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 01 юни 2009 14:24

Да,права си,крайно време е да се стегнем и да спрем с глупостите,аз нямам абсолютно нищо против никой,тъй,че атаките към мен са абсолютно безпочвени.
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Darina
Модератор
Контакти:

Мнениеот Darina » 01 юни 2009 14:48

Здравейте! Включвам се в спора, въпреки че за мен е абсолютно безпредметен. Всички вие сте модератори, защото обичате спорта и форума, така ли е? Писах вече, че всички се справят добре, според мен. Друг е въпросът, че потребителите не трябва да се обиждат, каквито и да са те, дори и да ни псуват. Има си начини да ги предупредите или накажете, знаете ги. Но не трябва и да изпадаме в крайности, като това, че написали Лефски или нещо подобно. Трябва ли за това да получат бан? Налага се да се правят компромиси.
А по въпроса за емотиконите и прокситата, още няма резултат. Проверих.

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 01 юни 2009 14:54

Картаго е съгласен да помага за форума!
Понеже той има време да стои пред компа почти през целия ден, съм склонна да се съглася да стане мод на целия форум, тъй като голяма част от нас през деня не могат да го наблюдават.
Въпросът е дали всички тук са съгласни? Моля за мнението ви!
Модераторите не са ви враг!

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 01 юни 2009 15:07

Моя вот е положителен 8-)
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!