Стадион "Лазур" може и да отпадне от сметките !!!
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- ChernoMore
- Контакти:
Re: Стадион "Лазур" може и да отпадне от сметките !!!
ако е в София тоз път няма да отида немога да се разправям да пътувам 8 часа. Ако е в Бургас ще отида задължително
more написа:kartago написа:more написа:Смешник жалко че имате такъв стадион и седи празен.Злобари като теб вместо да подкрепят които и да е български отбор в евротурнирите типично за хора с нисък интелект.
Кой е казал, че няма да ви подкрепяме ????
Имам предвид оня смешник от "акулите" вместо да подържаме отборите от България поне в Европа такива идиоти злорадстват срещу другите.
Каква акула,злобен фен на левски!

“НЕ СЕ ГАСИ ТУЙ, ЩО НЕ ГАСНЕ!” (1909-2009)
за Бургас ми беше ясно,че няма да е.Стадиона сам по себе си е хубав,но с тая настилка...спомнете си нашите,а и повечето отбори как критикуват и казват че трудно се играе на такъв терен.Само че не знам кой вариант е по-добър.Дали полупразен В.Левски,защото както и да го гледаме ще има не повече от 1000-1500 човека от Варна и почти никаква местна публика,и да се съберат максимум 3-4 хиляди на стадиона,което на фона на този голям стадион,ще изглежда жалко.А ако е в Каварна,Варна ще се изсипе там и дори стадиона им ще се стори малък(стига да има лиценз за УЕФА) Така че не знам кое е по-добре..
За вас моряци ний живеем...
- Ticha
- Контакти:
А не може ли да играем в Бургас, но на стадона на Нафтекс?!
Ticha написа:А не може ли да играем в Бургас, но на стадона на Нафтекс?!
Ами нали за него говорим,стадион "Лазур" и стадиона на "Нафтекс" са едно и също лице

В момента на него играят и Черноморец и Нафтекс
Изкуствената настилка е кофти,не става!

- Ticha
- Контакти:
Незнам, аз съм раздвоен. От една страна в Бургас ще има много повече фенове, но от друга страна за футболистите ще е по-добре да играят на нормален терен в София. Може да се помисли и за стадиона в Ловеч.
А стадиона в Сливен няма ли лиценз за УЕФА?
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?
daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?
more написа:А стадиона в Сливен няма ли лиценз за УЕФА?
Стадиона в Сливен е много добро решение и е доста по близо,и вероятно ще се напълни,относно лиценза не знам.
Мисля че не става защото няма осветление

- Ticha
- Контакти:
Стадион "Хаджи Димитър" в Сливен съм почти сигурен че няма лиценз.
Да ги питаш едва ли и те ще ти отговорят, за какво им беше да поставят изкуствено покритие на стадион Лазур.
На другия полюс Варна голям град и да нямате един стадион с лиценз от УЕФА е много жалко.
На другия полюс Варна голям град и да нямате един стадион с лиценз от УЕФА е много жалко.