Примера Дивисион (сезон 2011/2012)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Frankie Lampard
- Контакти:
Re: Примера Дивисион (сезон 2011/2012)
И Арда Туран за най-популярния футболист в историята 
- Los Che
- Контакти:
Аз Арда Туран знам кой е.
Но кой за Бога е Франки Лампард? Имаше един Frank Lampard, Sr.в "Уест Хем" беше братовчед на Harry Redknapp...
Пък sMotLiO изобщо нищо не ми говори. Освен да е прякор на някой Bg политик.
Но кой за Бога е Франки Лампард? Имаше един Frank Lampard, Sr.в "Уест Хем" беше братовчед на Harry Redknapp...
Prefiero desaparecer que ver morir al Valencia: Rubén Baraja.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.
Los Che написа:Аз Арда Туран знам кой е.
Странен си,но едва ли съм първия който ти го казва...
You run fast? Ill run 10 paces faster. You jump high? Ill jump 3 inches higher. You train hard? Ill train 5 times harder
Голям фен на испанския футбол съм и едвам чакам да започне поредния сезон.С интерес следя новините за нови и напуснали футболисти в различните отбори.До първите мачове има много време,така че ми е много рано да прогнозирам каквото и да е.
Браво на Мадритиста за темата.
Браво на Мадритиста за темата.
megan fox написа:Вики, наистина евала за темата. Доста си се постарал.Ако всички теми бяха като тази... форума щеше да е образователно място
Нашите теми всички са като тази и за това сме най-образованите
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Браво за темата .
Понеже стана дума за защитата на Атлетико аз се надявам тази година да е по-стабилна от последните сезони , ето и малко по темата зашото взехме 2-ма читави играчи в защита и дано помогнат :
Алваро Домингес - национал на Испания до 21г. натрупа опит и все повече ще се
говори за него . до колкото знам дори влезе в полезрението на няколко клуба
от ВЛ , като един много силен слух е че САФ ще го държи под око . Дано не го
продадем скоро . Може да играе като централен и ляв бек .
Жоао Миранда - ново попълнение идва от Сао Пауло (Бра) .
Централен защитникима 5 мача за нац. отбор на Бразилия на 26 г. в него ми е
голямата надежда да имаме опитен и добър централен защитник .
Леандро Кабрера - национал на Уругвай до 21 г. беше под наем последния полусезон в
Рекреативо, надявам се да почнат да го използват и да трупа опит .
Луис Переа - отдавна е в отбора, не лош защитник може да играе десен бек и
централен защитник. Доста често прави тъпи грешки !!!
Силвио Перейра - ново попълнение , национал на Португалия , идва от Спортинг Брага.
Може да играе на всички позиции в защита но най-вероятно ще е основен централен
защитник на отбора през сезона .
Фелипе Луиш - Ляв бек който е в отбора от миналата година но беше контузен известно време.
Дойде от Депортиво и определено ако е здрав ще е основна опция за левия бек .
Мисля че това ще са основните футболисти които ще изнесат сезона в зашита и се надявам
защитата ни да се прдстави много по-добре от миналите години . А.Лопес е капитан на
отбора но се надявам рядко да играе защото е ужасен във фаза защита, също така
да се продаде Д.Годин .
Понеже стана дума за защитата на Атлетико аз се надявам тази година да е по-стабилна от последните сезони , ето и малко по темата зашото взехме 2-ма читави играчи в защита и дано помогнат :
Алваро Домингес - национал на Испания до 21г. натрупа опит и все повече ще се
говори за него . до колкото знам дори влезе в полезрението на няколко клуба
от ВЛ , като един много силен слух е че САФ ще го държи под око . Дано не го
продадем скоро . Може да играе като централен и ляв бек .
Жоао Миранда - ново попълнение идва от Сао Пауло (Бра) .
Централен защитникима 5 мача за нац. отбор на Бразилия на 26 г. в него ми е
голямата надежда да имаме опитен и добър централен защитник .
Леандро Кабрера - национал на Уругвай до 21 г. беше под наем последния полусезон в
Рекреативо, надявам се да почнат да го използват и да трупа опит .
Луис Переа - отдавна е в отбора, не лош защитник може да играе десен бек и
централен защитник. Доста често прави тъпи грешки !!!
Силвио Перейра - ново попълнение , национал на Португалия , идва от Спортинг Брага.
Може да играе на всички позиции в защита но най-вероятно ще е основен централен
защитник на отбора през сезона .
Фелипе Луиш - Ляв бек който е в отбора от миналата година но беше контузен известно време.
Дойде от Депортиво и определено ако е здрав ще е основна опция за левия бек .
Мисля че това ще са основните футболисти които ще изнесат сезона в зашита и се надявам
защитата ни да се прдстави много по-добре от миналите години . А.Лопес е капитан на
отбора но се надявам рядко да играе защото е ужасен във фаза защита, също така
да се продаде Д.Годин .
- JackPackage
- Контакти:
Не знам, но според мен Мансано ще пусна Филипе Луис-Годин (който за мен ни беше най-добрия защитник миналия сезон, което не беше много трудно)-Домингес/Миранда-Перейра...
Все пак нищо респектиращо на пръв поглед, но дано да се справят....
Оттам идват проблемите в халфовата ни линия с гениите на Тиаго, Суарез, Асунсао и компания
Просто голяма мъка ще е, много песимистично съм настроен към отбора ни в момента (смятам го без Кун, щото на 99% сме го продали...)
Дали ще му вземем класен заместник или пък Адриан Лопес ще го направим титуляр
Сега като се замислих ето я най-лошата титулярна 11ка с която можем да излезем
Асенхо-Антонио Лопез-Переа-Хуан Валера; Елиаш-Тиаго-Асунсао-Суарез-Фран Мерида; Адриан Лопес-Диего Коща
От тия 11 някои имат качества за титуляри, но ще е хубаво да ги разкрият, че Малага ще ни се стори като Ман Юн през новия сезон....
Все пак нищо респектиращо на пръв поглед, но дано да се справят....
Оттам идват проблемите в халфовата ни линия с гениите на Тиаго, Суарез, Асунсао и компания
Просто голяма мъка ще е, много песимистично съм настроен към отбора ни в момента (смятам го без Кун, щото на 99% сме го продали...)
Дали ще му вземем класен заместник или пък Адриан Лопес ще го направим титуляр
Сега като се замислих ето я най-лошата титулярна 11ка с която можем да излезем
Асенхо-Антонио Лопез-Переа-Хуан Валера; Елиаш-Тиаго-Асунсао-Суарез-Фран Мерида; Адриан Лопес-Диего Коща
От тия 11 някои имат качества за титуляри, но ще е хубаво да ги разкрият, че Малага ще ни се стори като Ман Юн през новия сезон....
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]
Тази 11-ца е кошмарна но никога няма да се случи този състав .
Адриан едва ли ще може да замести Агуеро, дори ще е резерава и ако успее да стигне кота от 10 гола този сезон трябва да сме доволни от него. В нападение ако не се вземе заместник на Кун всичко ще сависи от формата на Форлан. Салвио също едва ли ще пкаже някаква супер игра . Ясно е вече че Кун ще напусне и ако няма заместник най-вероятно Форлан ще играе сам отпред и зад него може би 3-ка - Хуанфран - Рейес - Коке/Салвио а зад тях 2-ма дефанзивни , като най-веротно новото старо попълнение Габи ще е титуляр а дригия ще е Елиас Мендеш , първа резерва Тиаго , на поста на дефанзивните полузашитници имаме много плява (ако броим и Мерида за такъв имае 6/7 играчи на тази позиция което е много), мисля че е крайно време Раул Гарсия,Мерида и Асунсао да се рязкарат .
Адриан едва ли ще може да замести Агуеро, дори ще е резерава и ако успее да стигне кота от 10 гола този сезон трябва да сме доволни от него. В нападение ако не се вземе заместник на Кун всичко ще сависи от формата на Форлан. Салвио също едва ли ще пкаже някаква супер игра . Ясно е вече че Кун ще напусне и ако няма заместник най-вероятно Форлан ще играе сам отпред и зад него може би 3-ка - Хуанфран - Рейес - Коке/Салвио а зад тях 2-ма дефанзивни , като най-веротно новото старо попълнение Габи ще е титуляр а дригия ще е Елиас Мендеш , първа резерва Тиаго , на поста на дефанзивните полузашитници имаме много плява (ако броим и Мерида за такъв имае 6/7 играчи на тази позиция което е много), мисля че е крайно време Раул Гарсия,Мерида и Асунсао да се рязкарат .
Според играчите които са в момента, титулярите ще изглеждат горе долу така :
А иначе трудно можеха да сложат по-слаб треньор и то за пореден път . Недоумявам защо Х.Агире не е треньор !!!!
==============Куртоа - Асенхо ще получи шансове дано не видим досегашните му прояви защото ще е аут.
Переа == Ж.Миранда/Переа == Перейра/Алв.Домингез == Ф.Луиш/Алв.Домингез
- Резерви с доста мачове : Валера,Ант. Лопез(за съжеление), с по-малко появи Кабрера . Според мен Годин ще бъде продаден .
========= Габи ==== Елиаш/Тиаго
Хуанфран/Салвио ====Рейес/Коке ===== Салвио/Рейес/Коке ====
==============Форлан
А иначе трудно можеха да сложат по-слаб треньор и то за пореден път . Недоумявам защо Х.Агире не е треньор !!!!
==============Куртоа - Асенхо ще получи шансове дано не видим досегашните му прояви защото ще е аут.
Переа == Ж.Миранда/Переа == Перейра/Алв.Домингез == Ф.Луиш/Алв.Домингез
- Резерви с доста мачове : Валера,Ант. Лопез(за съжеление), с по-малко появи Кабрера . Според мен Годин ще бъде продаден .
========= Габи ==== Елиаш/Тиаго
Хуанфран/Салвио ====Рейес/Коке ===== Салвио/Рейес/Коке ====
==============Форлан
- JackPackage
- Контакти:
Халфовете ни всички са плява, Рейес и Хуанфран имаха някакви проблясъци и това е, всички други са на ниво Еркулес/Леванте.... с цялото ми уважение към тия отбори...
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]