Шльонск - Локо София - 0:0 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
Re: Шльонск - Локо София 28.7.2011 ЛЕ 3ти предв.кръг
Абе не знам какво толкова се плашите от този полски отбор. Шльонск?! От кога е страшилище? Или просто заради многобройната им публика? Публиката не играе на терена. Локо София ако се стегнат защо пък да не продължат..
morski1913 написа:Колега остави мишоците да се радват на срамната си победа . Цяла България им се пресмива .Прати им много поздпави от СУПЕР МАРИО това е единнствената им гордост за годимата .
Много поздрави от резаните пушки от Търговище,долината на широките гащи!!! Резняците ви треснаха насред Тича,а ти с нас се занимаваш,алееелееее мааале,луд ли си бе гларус смотан? Черно море/ТИМ ЕВРОБОЕЦ?!!!СМЯХ!!! СВЕТКАВИЦА ВИ ИЗТРЕСЕ!!!хахахахаха
Lyubaka01 написа:Я покажи едно мнение на някой от нас, че сме играли добре. Не можеш май... Покажи някой, който да е отрекъл съдийското рамо в тоя мач. Май пак няма да успееш...
Казваш, че не си бил против ЛОКО. Ти специално-може би, но знам няколко твои съфенове, които със сигурност са се подмокрили от кеф, когато фиромите вкараха гол(предполагам, че и ти ги знаеш).
със сигурност има такива, но има и много ваши, които умират от кеф ние като падаме... Един хубостник се появи сега да се кефи как сме паднали от Светкавица...Така, че да си ги нямаме тези...
Всичко тръгна след мача с вас...
Затова не се чудете на тези реакции сега!
Не можахте ли да го проумеете, че и вие и ние сме много слаби и двете страни са виновни?
Последна промяна от MORSKI на 23 юли 2011 23:06, променено общо 1 път.
abahta написа:Ама си по тъп от колкото мислех спор в това вече няма!!!!! Е заради такива като тебе псевдофенчета сме на това дередже. Ти къде точно живееш бре морски в Македония? МОже би в паспорта не ти пише българин. Не играха ЛОКОто, ама бориха ли се? Бориха се! Съдията резна ли ги в 1 мач а? Що тогава не храни отворко. И да те питам кво праиш на мач на Локото а?
какво правя на мач на Локото си е моя работа... Дали съм българин, пък най-малко ти си човека,. който да каже "отвеорко" да ти е ясно..
Аз съм 100 пътти повече българин сигурно от теб... Писна ми от такива "гении, псевдо патриотчета " като теб...
А кой бил тъп- боли ме фара какво ше каже някой си анбонимник в интернет, който не ме пзонава..
Лесно мога да кажа и аз за теб, че си титанично зле примерно, като те чета... То и в това спор не може да има... Да не ползвам и думи като твоите и определения- под нивото ми е
!...
Това да не ти е борба или щанги, това е фуртбол.. Какво значи бореха се... Те и нашите национали всеки мач казват борихме се, ама...
Ей много плоски доводи даваш, ама от плоски, по-плоски
!
Последна промяна от MORSKI на 23 юли 2011 23:07, променено общо 2 пъти.
MORSKI написа:Lyubaka01 написа:Я покажи едно мнение на някой от нас, че сме играли добре. Не можеш май... Покажи някой, който да е отрекъл съдийското рамо в тоя мач. Май пак няма да успееш...
Казваш, че не си бил против ЛОКО. Ти специално-може би, но знам няколко твои съфенове, които със сигурност са се подмокрили от кеф, когато фиромите вкараха гол(предполагам, че и ти ги знаеш).
със сигурност има такива, но има и много ваши, които умират от кеф ние като падаме... Един хобситник се появи сега да се кефи как сме паднали от Светкавица...Така, че да си ги нямаме тези...
Не можасхте ли да го проумеете, че и вие и ние сме много слаби?
Ти не се ли засрами вече,та пак даваш мнение?

favaca8888 написа:morskiiiiiiiiiiiiiii бе ти освен 4е си смешник си и лъжец бе да те евана ма4 ми бил хаха
ахахаха лъжец съм бил.,... Ахахаха кефи ме как си вярвате, ти знаеш по-добре от мен къде съм бил нали

Последна промяна от MORSKI на 23 юли 2011 23:11, променено общо 2 пъти.
Barbosa написа:morski1913 написа:Бре 4е вие сте пове4е вьв форума отколкото на стадиона . Морето е пьрвият отбор които е донесьл купа в БГ след като побеждава Аякс в Румьния и е най силният отбор в БГ до 45г -47 до основаването на ЦДНА демек 4орбата
И коя е тази купа, че ми е много интересно ???Европейските клубни турнири съществуват от 1956 г. , а в тези клубни турнири вие дебютирахте 2008 г. Тъкмо ви беше изтекло 95 годишното "наказание" да не играете в Европа и още първия ви мач с македонците беше разследван от УЕФА поради съмнение за манипулиране на мача
. Това е история на един истински "евробоец ".
Като гледам май вие сте повечето само тук във форума понеже на хандбалното ви игрище с осем реда трибуни повече от 1000-1500 човека и 50 човека агитка трудно може да се види. С изключение на случайте, когато Левски и ЦСКА ви пълнят стадиона.
Това, че ти си зле с футбОлната история говори много зле за теб..
Но футболът не започва 1956 година, разбирачо....
Когато вие още не сте били създадени като отбор, ние вече сме имали купа!
Позаинтересувай се малко коя е тази купа и кой е първият български отбор, печелил междунардона такава..
Да не сме ти учители, че да ти снасяме информация

Последна промяна от MORSKI на 23 юли 2011 23:12, променено общо 2 пъти.
rankoni написа:
Ти не се ли засрами вече,та пак даваш мнение?Че сте много слаби се знае от много време,че станахте за резил за пореден път,и това се знае,и ако тим не бие съдийте ще сте на 8 място,най много,и това се знае!!! Догодина гранда Светкавица в евротурнирите!!! вместо вас!!!
Аз ли да се засрамя бе сипматяга

А вие и в частност ти тук ми обясняваш какви ли не глупсоти....
Локото щото са титанично силни, цяла България видя как се мъчиха онзи ден!
Мнение ще давам ти казах когато си искам- не си ти човекът, който да казва - това да ти е ясно!
Пък това със съдиите ще го коментирам само така

И после защо имало коментари от нашите към вас- вижте го този хубостник какви ги пише- после очаквайте да има разбирателство...
- Sofia 1929
- Контакти:
Я кажи колко точно пъти е необходимо да ти напише всеки един от нас, че признаваме че бяхме много слаби в мача с македонците, та да вденеш най-после? Къде и кой от нас е казал, че сме "титанично силни"? Гледай си във вашата купичка и не се занимавай с отборите играещи в Европа 

Български Железничарски Спортен Клуб
СЪСИПАХТЕ ОТБОР СВЕТИЛО - ЗАСЛУЖАТЕ БЕСИЛО!
Морски гледай си Реал, Светкавица и се радвай че не играхте с Металург 
Като се има предвид, че ще има 50-тина от нас и буферна зона, не ме учудват цените на билетите 35 лв. Дано наще поне направят реципрочни за поляците в София.

УЕФА затвори трибуната за гости на Шльонск, само 6700 на мача с Локо
В писмо, изпратено в петък вечерта до офиса на Шльонск Вроцлав, УЕФА нареди затварянето на северната трибуна на ст. „Опоровска” за зрители по време на срещата от Лига Европа в четвъртък срещу Локомотив София. Това съобщава официалният сайт на съперника на Локо Сф в Лига Европа.
Според европейската футболна централа, трибуната за гостуващите фенове е с временна конструкция и не може да бъде използвана по време на мачовете от евротурнирите.
Това означава, че за феновете на Локомотив Сф, които присъстват на мача в Полша, ще бъде ограден отделен сектор на някоя от останалите трибуни, с което и без това малкият капацитет на съоръжението ще бъде намален с 1600 места от наличните сега 8346. Така на срещата ще могат да присъстват не повече от 6500-6700 зрители.
От ръководството на Шльонск са отправили протест до УЕФА по повод на това нейно решение, твърдейки, че въпросната трибуна зад една от вратите е изградена след реконструкцията на стадиона и никога не е функционирала като временна.
Ако решението на УЕФА бъде потвърдено, то няма да засегне присъстващите на мача български фенове, а ще намали от капацитета на трибуните за привържениците на Шльонск.
http://lokosofia.gong.bg/view_article.p ... _id=215391
Като се има предвид, че ще има 50-тина от нас и буферна зона, не ме учудват цените на билетите 35 лв. Дано наще поне направят реципрочни за поляците в София.