Хъл Сити-Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Liverpool forever_95
Контакти:

Re: Хъл Сити-Ливърпул

Мнениеот Liverpool forever_95 » 23 юли 2011 18:45

styopa написа:Само у нас се гледа на контролите като нещо сериозно.Като почне сезона нали знаеш,че ще играем с доста различен състав.Миналата година записахме загуби и от М'Гладбах и от К'лаутерн.До колкото си спомням това не ни попречи да играем доста по-добре от Арсенал в първия мач.

Имаш право, но след това видяхме до кое място стигнахме, имахме много проблеми, слаби играчи, а сега...нищо подобно. Не мога да разбера защо сме толкова зле.

Потребителски аватар
gushtera
Контакти:

Мнениеот gushtera » 23 юли 2011 18:46

Слабо, слабо, но това е само контрола момчета, пък и малко сработка трябва.

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 23 юли 2011 18:54

Дано да се поучи Кени от този мач и дано най-сетне му е станало ясно, че някои хора изобщо не трябва да помирисват терен.

Потребителски аватар
fearbless

Мнениеот fearbless » 23 юли 2011 18:54

Хайде до скоро! ;)
[center]Изображение[/center] [center] Ливърпул 18 кратен шампион на Англия и 5 кратен европейски първенец! ''You'll never walk alone'' LIVERPOOL FOREVER!!!-До гроб!!! [/center]
[center][wrapimg=]http://www.userbars.com/26886/483332/170-3858-19664ny1.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
JalkiSte
Контакти:

Мнениеот JalkiSte » 23 юли 2011 18:59

Liverpool forever_95 написа:
styopa написа:Е това е контрола.Изобщо не ми дреме как е резултата.

Добре, остави резултата на страна. Ами какво ще кажеш за играта. За 66 минути едно чисто голово положение, когато Даунинг за малко не вкара. Страхотно играем, супер тренировка. Ако играем така и в ПШ, спукана ни е работата.

Не се впрягай толкова ;) Има някои факти за отчитане - ние наистина подхождаме към мача като към тренировка, през двете полувремена излязохме с 2 различни единадесетици, като от първата не чакай някой освен Карагър,Акуилани (ако остане) и Н'Гог в много черни дни да играе титуляр.Освен това, въпреки че играхме с 22 различни футболисти, пак не са взели участие 6 човека :!: , които очаквам да са титуляри - Рейна, Джонсън, Шкъртел, Лукаш, Джерард и Суарез, може би и Мейрелеш, който изобщо не смятам, че е за изхвърляне.Даунинг и Хенди се включиха сравнително добре, особено първият, а според мен най-големите ни проблеми са, че в атака играем ужасно еднообразно, само с високи топки към Дървото, на който краката му пречат като гръмотевична буря на Централния корт на Уимбълдън.Надявам се, че с връщането на Джерард и Суарез това ще се промени, защото просто не може да продължава.А на фона на нас Хъл си подходиха много сериозно, излязоха си максимално надъхани с идеята да спечелят пред пълния си стадион.А и не трябва да ги подценяваме - знаете колко често се случва такива отбори да побеждават грандовете от ПШ в официални мачове за разни купи, така че един приятелски не би трябвало да ни учудва.
Стоян Балтов - доблестен мъж, страхотен човек, безценен приятел.Почивай в мир, Тека!

pavel-liverpool 99
Контакти:

Мнениеот pavel-liverpool 99 » 23 юли 2011 19:20

Тоя Керъл вече ми лази по нервите :evil: .С всеки мач се вдървявя все повече и повече.Като го видя тоя дългуч и просто полудявам.А той струва 35 млн. Някой отново ще каже ''Това е онтрола той не се напрягаше'' или ''Беше контузен дълго време и не е във форма''.Да, ама Не.Контузията му отдавна мина и откакто е здрав има само 1 добър мач.Всичко друго е просто ужас.Или да се стяга или да си замимава от Анфилд.Дървета в Ливърпул не са нужни!!! :!:

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 23 юли 2011 19:48

Откакто си спомням, Ливърпул винаги играе слабо в контролите. Ясно е, че няма да изглеждат така и през официалния сезон, но определено една такава загуба е стряскаща, на фона на победите на останалите конкуренти по различните им турнета.
Всъщност, да не забравяме, че Челси едвам победи сборен отбор от Малайзия. Някой да е чул истерия от там?
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
shomba14
Контакти:

Мнениеот shomba14 » 23 юли 2011 19:51

Aз само като видях стартовия състав на Ливърпул ми стана ясно колко са играли. :lol:
Изображение

lfc_fan
Контакти:

Мнениеот lfc_fan » 23 юли 2011 20:06

pavel-liverpool 99 написа:Тоя Керъл вече ми лази по нервите :evil: .С всеки мач се вдървявя все повече и повече.Като го видя тоя дългуч и просто полудявам.А той струва 35 млн. Някой отново ще каже ''Това е онтрола той не се напрягаше'' или ''Беше контузен дълго време и не е във форма''.Да, ама Не.Контузията му отдавна мина и откакто е здрав има само 1 добър мач.Всичко друго е просто ужас.Или да се стяга или да си замимава от Анфилд.Дървета в Ливърпул не са нужни!!! :!:

няма какво да ти лази по нервите, това НЕ СА официални мачове, за да ни се раздават футболистите ;)
[offtopic]Man. United 1-6 Man. City[/offtopic]

Потребителски аватар
LFC1892
Контакти:

Мнениеот LFC1892 » 23 юли 2011 21:06

lfc_fan написа:няма какво да ти лази по нервите, това НЕ СА официални мачове, за да ни се раздават футболистите ;)

Да бе да. Футболистите са длъжни да се раздават не само в официалните мачове, но и в контролните, а и в тренировките. Ако искат да са титуляри де. Това е Ливърпул! На който не му се играе в контроли да ходи някъде другаде. Абсолютно съм наясно, че няма да изглеждаме по този начин в мачовете от ВЛ, но на мен ми писна да гледам силен Ливърпул със силните отбори и безумно слаб срещу слабите. Имаше един период към края на мача, когато нашите най-спокойно си разиграваха топката отзад и изобщо и не мислиха да нападат. И това при 3-0 в мач с Хъл Сити. Аз такива бездушни футболисти, на които им липсва манталитет на победители, не искам да гледам. Трябва да желаеш победата във всеки мач, без значение официален или контрола. Та за мен не резултата, а поведението на нашите е притеснително. Иначе Даунинг ме изненада приятно. Керъл за сметка на това няма един силен мач за цялата подготовка до този момент. Не знам дали се дължи на липса на качества или на мотивация, това ще разберем скоро. Дано Кинг-а си е направил необходимите изводи, а аз съм сигурен, че това е така.

Върни се в “Ливърпул”