Селекция, лято 2011

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
JalkiSte
Контакти:

Re: Селекция, лято 2011

Мнениеот JalkiSte » 21 юли 2011 12:04

http://gong.bg/view_article.php?article_id=214831
Айде да взимаме Диара ;)
Стоян Балтов - доблестен мъж, страхотен човек, безценен приятел.Почивай в мир, Тека!

Потребителски аватар
tisho_ynwa
Контакти:

Мнениеот tisho_ynwa » 21 юли 2011 15:27

JalkiSte написа:http://gong.bg/view_article.php?article_id=214831
Айде да взимаме Диара ;)

за какво ни е диара , ние зимахме толко халфове (аре даунинг не го броя щото е крило) ма имаме акуилани адам лукас хендерсон. трябва ни един или може би 2 защитници

Потребителски аватар
JalkiSte
Контакти:

Мнениеот JalkiSte » 21 юли 2011 19:40

tisho_ynwa написа:
JalkiSte написа:http://gong.bg/view_article.php?article_id=214831
Айде да взимаме Диара ;)

за какво ни е диара , ние зимахме толко халфове (аре даунинг не го броя щото е крило) ма имаме акуилани адам лукас хендерсон. трябва ни един или може би 2 защитници

Е Акуилани и Хендерсон дефанзивни ли са? А ако Акуилани се махне, което става все по-сигурно и дадат Спиъринг под наем оставаме само с Лукаш и Адам на този пост.А Диара си е класа и едва ли ще му искат повече от 10-15 млн.евро (парите, които ще вземем от Акуилани).
Иначе ляв бек и централен защитник едва ли някой ще оспори, че трябва да вземем.
Стоян Балтов - доблестен мъж, страхотен човек, безценен приятел.Почивай в мир, Тека!

Потребителски аватар
okotie
Контакти:

Мнениеот okotie » 21 юли 2011 23:45

Ако не друго, можем да сме доволни, че освен Джоунс и Йънг работим по списъка на Краля, а все пак това е интегрално, тъй като той ще води този отбор и е много хубаво наистина играчите да идват по желание на мениджъра, а каквото и да говорим всичките виждаме една перфектна съвместна работа от Кени и Комоли. И все пак ако трябва да обобщим трансферите във ерата ФСГ то бих казал: За Суарез мисля, че каквото и да кажем ще е излишно, уникален играч, който тепърва ще има да дава много на клуба, напомня ми на Роналдо, когато той дойде при манафите. При Керъл можем да кажем, че е един сравнително добър, старомоден тип нападател, но наистина цената за която бе купен е безумно завишена, прекалено дори, няма как да си я избие за мен, и не съм песимист, напротив, но просто трябва да сме реалисти. Хендерсън е супер талантлив, англичанин е, също като Анди, но също като него парите, за които бе закупен са ужасно изкуствено завишени и все пак ще очакваме много от него занапред, той е инвестиция в бъдещето. За Дони аз лично съм доволен, тъй като за резервен вратар е идеален и със свободен трансфер, така че е добър бизнес. Преминаваме и към Адам, който наистина е завършен халф, с феноменален ляв крак, който ще е полезен много, за мен ще се наложи и като титуляр, може би само той и евентуално Даунинг, но в крайна сметка съм доволен от трансфера на Чарли, тъй като смятам, че ще помогне. И последния трансфер, а именно Даунинг, който пак е англичанин, но опитен, класен, отново със супер левачка, и според мен на моменти недооценен. Очаквам ужасно много от него ии дано се впише в отбора, защото се видя с какво желание идва в отбора. Тепърва очакваме още 1-2 трансфера, като аз лично исках да вземем Сисоко от Лион, но изглежда няма да се разберем за сумата. И така чакаме сезона вече, и нека бъдем реалисти - смешно е да говорим за титлата, за момента трябва да се съсредоточим в домашните купи ии разбира се - ТОП4 ! И така, стискаме палци, подкрепяме отбора ии YNWA !!!

Потребителски аватар
gushtera
Контакти:

Мнениеот gushtera » 23 юли 2011 18:49

Браво братле, много точен коментар, но все пак си мисля, че ни трябва един класен ляв бек и един централен защитник. Незнам защо толкова се бавим и не чистим плявата от отбора, има едно поне 5-6 човека, които трябва да си тръгнат.

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Мнениеот Avrameca » 26 юли 2011 14:25

Ляв бек и още един нападател (за да има конкуренция) и твърдо сме в ТОП4 ;)
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

PeterForsberg
Контакти:

Мнениеот PeterForsberg » 02 авг 2011 20:38

Йова е пътник,потвърждение скоро и в официалния сайт 8-)

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 06 авг 2011 15:55

PeterForsberg написа:Йова е пътник,потвърждение скоро и в официалния сайт 8-)

Вече е потвърдено! Не беше лош играч, имаше известна техника, но не е за клуб като Ливърпул. Дано намери своето щастие и твърдо титулярно място в Андерлехт. :)

PeterForsberg
Контакти:

Мнениеот PeterForsberg » 09 авг 2011 18:42

Сигурните напускащи засега:
Кончески(1,5 млн. Лестър);Мавинга(1 млн. Рен),Инс(350 000 Блакпул,компенсация за юноша,на който е предложен договор,но той го е отхвърлил);Бруна(Блакпул,същата схема като Инс)(Аяла(вече има приети две оферти,на Хъл за 850 000 и Суонси за около 1 млн.,Ипсучи са на стендбай и мож и те да се пробват в последния момент),Йованович(свободен трансфер в Андерлехт и спестени 65 бона на седмица:);
Доста юноши бяха освободени със свободен трансфер.
Привлечените засега няма какво да ги дъвчем,ясно е,че имаме интерес към ляв бек и централен защитник(Енрике,според някои птичета сряда може и да се говори за официален трансфер,но ще видим,Дан и Кейхил се псрягат за централни,но май фаворит на Далглиш по няколко причини си остава Дан).
Доста нови имена за Академията и резервите-Бижев(почти сигурно под наем за сезона в Генк),Ходжич,Буено,дн ес мисля ще обявят Викториен Ангбан,който бе най-младият играч на световното до 17 години(момчето бе на 14 и игра страхотно),О'Ханлън,Начо(още един нападател от Албасете),Джероум Синклеър(УБА),Шериф(Йефле),Оливър(САЩ),Тапия(Перу,като там има пречки да играе засега за нас) и т.н.Академията е голям приоритет на Комъли и собствениците

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 17 авг 2011 20:19

На страницата си във Фейсбук Луиш Суарез е написал, че има слухове за евентуално привличане на нападателя на Лион, Лисандро Лопез. Какво мислите? Според мен това ще е един много добър трансфер за отбора. :)

Luis Suarez Liverpool (official)
‎**********RUMORS**********

Liverpool to transfer Lisandro Lopez for 15mln(Lyon)
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Ливърпул”