Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Re: Класата на сегашния отбор на Левски

Мнениеот Kotooshu » 01 юни 2009 09:44

Честито на всички ЛЕВСКАРИ :)

И за мене както за много Левскари е най изтраданата титла ! Аз поне не съм виждал толкова слаб отбор на Левски да става Шампион а това говори още по лошо за другите отбори . За мене причините са по надъброко а не в тези футболисти който в момента носят синята фланелка . По горното мнение за мене е най вярно , ние от много години нямаме правилна трансферна политика . Тези две години пробива в УЕФА и Шампионсата лига бяха незабравими но те не могат да ме греят вечно и най лошото е че , вместо след Шампионската лига да дърпаме нагоре ние се сринахме много лошо . И за мене това са дължи на нашата клубна политика ! И тази година ни се отваря ОГРОМЕН шанс за Шампионска лига но уви ....... аз нямам много надежди като гледам как се мъчи този отбор на терене все едно повечето футболисти са изкарани насила да играят или се виждат за първи път .
Последна промяна от Kotooshu на 01 юни 2009 09:45, променено общо 1 път.
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
comandosa1
Контакти:

Мнениеот comandosa1 » 01 юни 2009 09:44

Честита титла!
Класата на сегашния отбор... обликът му по-скоро, защото от самолет се вижда че за класа не може да се говори, е стил 2000-на, лек приятен организиран хаус тип свободен електрон.
Причините спорен мен са няколко, но най-основната за мен лично е Реброто. Този не става, не става и не става за старши треньор! Не говоря за тактика, указания, стратегия и облик на играта, това го оставете, това е Хидинк, Капело, Мауриньо и другите големи, аз Ви говоря за подбор на оптимален състав, за А, Б и В на треньорската професия, за мотивация ако щете. Е нямаше мач, в който Този да не обърка състава, да не направи грешните смени и да не мотивира по най-грешния начин футболистите си. То не беше излизане и сковаване от пренавитост, излизане и заспиване на терена от преуспокоение, нервност в играта на момчетата. То не бяха малоумните смени и малоумните стартови състави. Имаше случаи когато поради контузии състава беше ясен от самосебе си, но не! Той беше на друго мнение.
Аз съм фен на Левски от 94-та година и мога да Ви кажа че е нямало сезон до сега в който да съм изхабил повече нерви, да съм треперил до последно дали ще бием или не! За първи път виждам как моя любим отбор ЛЕЖИ и бави времето да не изпусне минималната победа от Сливен или да не падне от Миньори и тем подобни анонимници, защото видиш ли Х-са бил достатъчен. Аз искам Левски да знае за какво е излязъл на терена, искам да диктува темпото на игра, искам да отказва отборите до 20-тата минута на първото полувреме, искам да гази, да е лавина... не искам да треперя повече, не!
Искам нов треньор, не искам нови попълнения, искам човек който да има мозък и да знае как да го използва.
Ако оставим Кощиня на чело на отбора и за следващия сезон, то автоматично правим някой от другите отбори шампиони, както тази година новото ръководство на ЦСКА ни направи нас, благодарение на размяната на Пеневи.

Потребителски аватар
WestCoast2
Контакти:

Re: Честито ЛЕВСКАРИИИИИИИИИИ

Мнениеот WestCoast2 » 01 юни 2009 09:46

ОЛЕ ШАМПИОНИ СМЕ....ОЛЕ ШАМПИОНИ СМЕ....ОЛЕ ШАМПИОНИ СМЕ....ОЛЕ ШАМПИОНИ СМЕ....ОЛЕ ШАМПИОНИ СМЕ.... :P
Единство в делата,
дързост в душата,
с Левски в сърцата!

tprodanov
Контакти:

Re: От къде могат да се източат песни за Левски?

Мнениеот tprodanov » 01 юни 2009 09:50

и нито една от тях не е крадена :mrgreen:

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: За Бижутера и малкото бижу

Мнениеот POPCORN » 01 юни 2009 09:53

gonzofenka написа:За пропуска на Йовов :evil: :evil: :evil: А малкият Кристян(на Йовов сина) :P :) :) :) е много сладък 8-) ,виждала съм го в Своге,верно е бижу!!!

а ти бижу ли си :)
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

SinFen
Контакти:

Мнениеот SinFen » 01 юни 2009 09:55

Трябва да сме справедливи. Пропуските на Йовов срещу Миньор не бяха фрапантни. И в двете ситуации игра добре но от такъв ъгъл и по големи от него пропускат.
Той създава доста положения в атака. Без него в нападението хаоса е много по голям.
Когато не е на терена понякога няма пропуски защото няма и голови положения.

Nightwatcher
Контакти:

Мнениеот Nightwatcher » 01 юни 2009 10:07

за класа и дума не може да става...играем в стил "квартално мачле", без грам импровизация, никаква идея кой какво прави на терена, а повече от 2 точни подавания са повод за аплодисменти...и да излизат в интервюта да четкат публиката, някак не ни грее, защото отбора е гола вода и то вече цял сезон...да станеш шампион в България не е кой знае какво постижение...повече бих се радвал да играем добре, да влизаме в групите на ШЛ, защото там си личи, дали имаш отбор...а да падаш от отборчета като БАТЕ е срамно за велик отбор като ЛЕВСКИ и оправдания от сорта на "случва се","това са ни възможностите" не трябва да има, защото ЛЕВСКИ не е училище за треньори и футболисти, които нямат желание да умрат за победата във всеки мач ...и хората, от които зависят някакви решения е крайно време да го разберат.Станахме шампиони, поради някакво благоприятно стечение на обстоятелствата и не това е начина, защото той не ни прави щастливи...

Потребителски аватар
yasen_ov4arov

Мнениеот yasen_ov4arov » 01 юни 2009 10:09

Първо искам да ви поздравя за поредната титла :) .Но хубавото за вас и като цяло за българския футбол само до тук.Истината е ,че и вие и вашите червени приятели сте изключително слаби.Моментните ви състави биха яли бой на поразия от Левски по времето на Мъри (трябва да призная ,въпреки че не ви харесвам изобщо,че тогава Левски имаше изключително модерен и приятен за окото вид) .Почти съм сигурен ,че отново ще ви изкъртят в Европа,защото дори и да биете БАТЕ в групите ще се повтори историята от предното ви участие в ШЛ ако не и по-лошо.А дано съм лош пророк,но според мен този Левски няма място в евро турнирите :) .Хайде чао и да не пишете тъпотии във форума на Ботев ей!Честита титла отново.
Ние пак ще се върнем на върха!!!

iliyan_h написа:Аз съм от Левски, но искам да ви кажа че сте най-великата публика в България и стискам палци Ботев да заеме истинското си място в първенството.

Потребителски аватар
aloha^guy
Контакти:

Мнениеот aloha^guy » 01 юни 2009 10:12

POPCORN написа:
gonzofenka написа:За пропуска на Йовов :evil: А малкият Кристян(на Йовов сина) :P ) е много сладък 8-) ,виждала съм го в Своге,верно е бижу!!!

а ти бижу ли си :)

хехе ;) Ти обаче имаш добра тактика с момичетата :lol: Обаче няма смисъл пич ,момата е запазена ;)
Ana Ivanovic - момичето от сънищата ми... MANCHESTER UNITED Отборът на мечтите...ЦСКА - отборът на сърцето
САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®
Изображение

tprodanov
Контакти:

Re: От къде могат да се източат песни за Левски?

Мнениеот tprodanov » 01 юни 2009 10:23

:mrgreen: Нещо ти е нервничко? Кажи са, некоя песничка немате ли открадната или то верно, че ние крадяхме от вас? :lol:

Върни се в “Архив”