Мнениеот comandosa1 » 01 юни 2009 09:44
Честита титла!
Класата на сегашния отбор... обликът му по-скоро, защото от самолет се вижда че за класа не може да се говори, е стил 2000-на, лек приятен организиран хаус тип свободен електрон.
Причините спорен мен са няколко, но най-основната за мен лично е Реброто. Този не става, не става и не става за старши треньор! Не говоря за тактика, указания, стратегия и облик на играта, това го оставете, това е Хидинк, Капело, Мауриньо и другите големи, аз Ви говоря за подбор на оптимален състав, за А, Б и В на треньорската професия, за мотивация ако щете. Е нямаше мач, в който Този да не обърка състава, да не направи грешните смени и да не мотивира по най-грешния начин футболистите си. То не беше излизане и сковаване от пренавитост, излизане и заспиване на терена от преуспокоение, нервност в играта на момчетата. То не бяха малоумните смени и малоумните стартови състави. Имаше случаи когато поради контузии състава беше ясен от самосебе си, но не! Той беше на друго мнение.
Аз съм фен на Левски от 94-та година и мога да Ви кажа че е нямало сезон до сега в който да съм изхабил повече нерви, да съм треперил до последно дали ще бием или не! За първи път виждам как моя любим отбор ЛЕЖИ и бави времето да не изпусне минималната победа от Сливен или да не падне от Миньори и тем подобни анонимници, защото видиш ли Х-са бил достатъчен. Аз искам Левски да знае за какво е излязъл на терена, искам да диктува темпото на игра, искам да отказва отборите до 20-тата минута на първото полувреме, искам да гази, да е лавина... не искам да треперя повече, не!
Искам нов треньор, не искам нови попълнения, искам човек който да има мозък и да знае как да го използва.
Ако оставим Кощиня на чело на отбора и за следващия сезон, то автоматично правим някой от другите отбори шампиони, както тази година новото ръководство на ЦСКА ни направи нас, благодарение на размяната на Пеневи.