Ботев - Калиакра 0:1 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Re: Ботев - Калиакра 0:1 (FT)

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 23 юли 2011 13:52

trakia написа:Е кво като Кривия е на 36 години тва да не го прави абониран за контузии ? Дано днескашната контузия на Домакинов да не се окаже тежка!

Домакинов със съмнения за разтегната връзка
Събота, 23 Юли 2011

Със съмнения за разтегната вътрешна връзка на лявото коляно е защитникът на Ботев Николай Домакинов след контролата с Калиакра. Той напусна терена с контузия още в 25-та минута, а след срещата от медицинския щаб на отбора изразиха опасенията си за засегната връзка. Домакинов ще мине обстоен преглед след завръщането на канарчетата в Пловдив. Едва след него ще има повече яснота около травмата на бранителя.

Спарингът с каварненци пропуснаха Сашо Александров и Николай Димитров. Кривия все още не е излекувал мазолите, заради които пропусна и мача с Видима Раковски. Ноко пък изпитва болка в областта на адукторите и Петър Хубчев предпочете да не рискува здравето му в днешния мач.

С двубоя срещу Калиакра приключи лагера на жълто-черните в Трявна. В старопланинския град Хубчев подложи футболистите на изтощителни натоварвания. Днес отборът се прибира в Пловдив и след два дни почивка ще поднови тренировки във вторник.

http://www.botevplovdiv.bg/component/co ... 0%BA%D0%B0
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
cookiemonsta
Контакти:

Мнениеот cookiemonsta » 23 юли 2011 16:43

Forza Botev написа:Значи който има негативно мнение е разбирач, скрит буфер и кво ли не??? Аз още след 2рия мач разбрах, че работите куцат и ви казвам, че със сигурност ще загубим в Бургас, а във Варна най-мн Х. Въобще не съм доволен от това което се случва майна.Вижте Лудогорец, още в Б купиха яко играчи и ся продължават-така се прави,а ние се надяваме на някакви звезди от Б група, които не са показали нищо съществено!Тва е моето мнение, на "разбирач" ! Хубчев с бягане няма да ги направи футболисти, най-мн да ги изконтузи всичките!

Що толкова негативно бе майна? Разбира се всеки има право на мнение, но не виждам защо си толкова скептичен при наличието на такъв треньор и такива играчи. Дори във всички останали контроли да паднем, аз все още ще съм на мнение, че ще сгазим всичко живо в тази група, като дори съм оптимист за купата. Все пак за мен, а вярвам и за голяма част от нас, ботевизмът е синоним на оптимизма 8-)

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 23 юли 2011 17:19

trakia написа:Е кво като Кривия е на 36 години тва да не го прави абониран за контузии ? Дано днескашната контузия на Домакинов да не се окаже тежка!

Идеята ми е че на 36 човек е много по предразположен за контузии. Неможе заради едно разтежение на Кривия и две контузии по време на мач, причинени от противника да изпадаме в паника че нещо не било както трябва. !! тва е безумно
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
trakia

Мнениеот trakia » 23 юли 2011 17:27

rump_shaker написа:

Идеята ми е че на 36 човек е много по предразположен за контузии. Неможе заради едно разтежение на Кривия и две контузии по време на мач, причинени от противника да изпадаме в паника че нещо не било както трябва. !! тва е безумно

Не ве приятел ,не изпадаме в паника ,случват се и такива неща. Не мисля ,че Хубчев иска сам да контузи всички в състава :) и той да излезне да играе,което май няма да е никак зле да излезнат двамата с Видолов :)
Само кофти ни тръгна с тези контузии ,полиджба кво да правиш. Предполагам ,че Мечечиев е палил свещи на Бачковският манстир да се контузат всичките ни защитници :mrgreen:
Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!
Изображение

All yellowblacks

Мнениеот All yellowblacks » 23 юли 2011 18:16

абе чета някои пишат Калиакра били в а група, а ние до вчера семе играли при аматьорите!!!стига глупости бе пичове,ние сме Ботев Пловдив,не може да изтъкваме кои са Калиакра , че са ни били!!!вярно е , че резултатите в контролите не са важни , а трньорското ръководство преследва своите си цели , затова аз примерно не се впрягам много от тези резултати , но се впрягам от мисленето на голяма част от пишещите тука.

Потребителски аватар
tinko
Контакти:

Мнениеот tinko » 23 юли 2011 18:19

Няма да крия очаквах да видя победа за нашия отбор, но не се получи и съм малко разочарован от това което гледах на терена. През първото полувреме бяхме надиграни по всички показатели. И само благодарение най -вече на Байрев и на спасяванията на вратаря Николов не ни вкараха 4 -5 гола. Второто полувреме играта се поизравни и имахме няколко шанса, но не се получи. Те си вкараха гола след наша грешка, по точно на Гаджала, но всеки може да сгреши, така е в футбола. Има още време до мача в Добрич и аз вярвам че, дотогава Хубчев ще направи отбор, който да ни радва с играта си. САМО БОТЕВ !!!

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 23 юли 2011 18:37

Не съм гледал мача, бях на работа и не мога да коментирам. На всякаде чета, че първото полувреме се играли по-добре от Калиакра а второто е било равностойно. Само, че сега тука чета как първото са ни смачкали. Има ли запис на мача? Искам да си го пусна да го гледам.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Мнениеот bnborisov » 23 юли 2011 19:18

All yellowblacks написа:абе чета някои пишат Калиакра били в а група, а ние до вчера семе играли при аматьорите!!!стига глупости бе пичове,ние сме Ботев Пловдив,не може да изтъкваме кои са Калиакра , че са ни били!!!вярно е , че резултатите в контролите не са важни , а трньорското ръководство преследва своите си цели , затова аз примерно не се впрягам много от тези резултати , но се впрягам от мисленето на голяма част от пишещите тука.

по-точно мисленето на футболистите трябва да се промени. някой който е бил на мача писа че Калиакра са желали да победят на всяка цена. ей тва трябва да се вижда и при нас. може да е било контрола но футболистите трябва да играят за името Ботев Пловдив.

naskostaf
Контакти:

Мнениеот naskostaf » 23 юли 2011 19:30

rump_shaker написа:

Ти не прочете ли или не разбра че Кривия е с мазол.Днес говорих с него и той каза че е мазол.Относно контузиите, четете и за другите отбори,при тях е същото.Лошо е положението само на Димов,при другите са дребни неща.За мача - бях там и го гледах,не ми хареса никой,бяха разсеяни и умърлушени,не се получаваха нещата/все пак е последния ден от лагера и май на всички им се искаше вече да си тръгват за Пловдив/.Калиакра тръгнаха много остро,бих казал грубо и доста викане от треньорите и нерви.Имах чувството че много държат на победата.Второто полувреме беше малко по- добре,Тошко Неделев направи няколко много добри отигравания.Общо не ми харесаха , но си исля че ще сме доста добре до началото на сезона.

Потребителски аватар
dagger1912
Контакти:

Мнениеот dagger1912 » 23 юли 2011 23:06

Първо полувреме на контолата с Калиакра
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-rw9_mzPDlk&feature=channel_video_title[/youtube]
Второ полувреме на контролата с Калиакра
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zjXmHeqlbo8[/youtube]

Върни се в “Ботев”