Да издигнем Стоичков за учител по езици

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
pety
Контакти:

Re: Да издигнем Стоичков за учител по езици

Мнениеот pety » 23 юли 2011 17:13

Обаче как го говори без да се замисля, все едно цял живот руски е говорил :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Не съм сигурна тия журналисти разбраха ли нещо, като 80% от думичките бяха на български с измислено окончание :mrgreen: Не знам дали той сам се разбра :mrgreen:

Потребителски аватар
david_villa
Контакти:

Мнениеот david_villa » 23 юли 2011 17:29

Човекът може спокойно да подмине репортерите, но от уважение им отговаря, при това на езика им по спомени, от това, което е учил преди 20 г. в училище, вероятно. Странно ми е как биха се оправили повечето от осмиващите се. ;) Ицо Стоичков е добър в други неща и той го е доказал с годините...

Потребителски аватар
gilento93
Контакти:

Мнениеот gilento93 » 23 юли 2011 17:35

Абе,сигурно аз,който съм учил руски 9ти и10ти клас съм на същото ниво като Стоичков. :lol:

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 23 юли 2011 17:37

david_villa написа:Човекът може спокойно да подмине репортерите, но от уважение им отговаря, при това на езика им по спомени, от това, което е учил преди 20 г. в училище, вероятно.

Поне 30-35 години.Ама отстрани е много лесно и смешно ;) Парадоксът е,че тези дето го осмиват ако ги оставиш на негово място,няма да се оправят по-добре от него,по простата причина,че повечето от форума дето знаят руски,не знаят английски или поне не колкото него.И обратно,тези които знаят английски,не знаят руски,което естествено не им пречи да изказват "експертното" си мнение :!:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

mirodes
Контакти:

Мнениеот mirodes » 23 юли 2011 17:43

Руския е много лесен за разбиране от българите и труден за говорене.Аз лично съм учил руски от 4-и до 11-и клас и също не мога да говоря добре.Причината вероятно е,че е доста близък език и българите несъзнателно използваме български думи.Но пък от друга страна-Стоичков поне говори няколко езика и може да осъществи комуникация,като испанския му е перфектен.А дали някоя от английските звезди знае и една дума на чужд език?Представям си Руини да говори чужд език,но нещо не ми се получава представата.

Потребителски аватар
ultralevski
Контакти:

Мнениеот ultralevski » 23 юли 2011 17:46

Стоичков не е кюрд! Повтарям, не е!
Само феновете са важни!

Потребителски аватар
жълт ламтурник

Мнениеот жълт ламтурник » 23 юли 2011 17:47

david_villa написа:Човекът може спокойно да подмине репортерите, но от уважение им отговаря, при това на езика им по спомени, от това, което е учил преди 20 г. в училище, вероятно. Странно ми е как биха се оправили повечето от осмиващите се. ;) Ицо Стоичков е добър в други неща и той го е доказал с годините...

Няма как да ги подмине спокойно.Това не са му български журналисти, които няма да смеят да му напомнят, че така не се прави.

Потребителски аватар
crazyfists
Контакти:

Мнениеот crazyfists » 23 юли 2011 17:48

CTAHKO написа:
david_villa написа:Човекът може спокойно да подмине репортерите, но от уважение им отговаря, при това на езика им по спомени, от това, което е учил преди 20 г. в училище, вероятно.

Поне 30-35 години.Ама отстрани е много лесно и смешно ;) Парадоксът е,че тези дето го осмиват ако ги оставиш на негово място,няма да се оправят по-добре от него,по простата причина,че повечето от форума дето знаят руски,не знаят английски или поне не колкото него.И обратно,тези които знаят английски,не знаят руски,което естествено не им пречи да изказват "експертното" си мнение :!:

парадоксът е, че тези дето го осмиват ако ги оставиш на негово място ще си вземат преводач :d

Потребителски аватар
Right_side
Контакти:

Мнениеот Right_side » 23 юли 2011 17:49

жалко ,че не разбирам руски :lol: :lol: иначе съм сигурен че пак казва нещо като "i аm no like" или "съмтаймс люн" :lol: :lol: :lol:
Българийо, събуди се!!!

Върни се в “Футбол - Свят”