pety написа:
Никой не води негативна кампания срещу ЦСКА, освен самия ЦСКА. Ако не правеха такива мутренски изцепки ... а се държаха коректно, никой нямаше да ги закача. Просто политиката на отбора е такава - рекетьорска .... взимаме си футболисти, без да плащаме, ползваме привилегии от държавата, без да плащаме .... това е при всяко ръководство. Докато не си променят начина на действие и мислене, няма как да спрат да си просят негативизъм. Колкото до данъкоплатците - щом дължат на държавата, значи дължат на мен и на всеки който редовно се изплаща на държавата. Това важи и за Лечков, просто е много по -малка сумата.
Колкото до титаните .... покрили са една стотна от дължимото. Няма да им стигне живота да се разплатят на всякъде.
Докажи го с документи. Всички говорите за дългове за които и представа си нямате. На държава какво дължим? Всичко което е към държавата е изчистено драги ми данъкоплатецо. И за футболистите си плащаме за разлика от някои отбори. Не ги крадем. Ако зависи от мен на Сливен ще се плати последно. За да се научи Лечков, че си има норми на поведение и не е нормално вицепрезидент на футболен съюз да заплашва като селска мутра. Защо мълча толкова време и когато му запорираха сметките почна да реве. Не си ли задаваш този въпрос. Дали не е защото няма да вземе нищо под масата и всичко ще влезе в клуба. ЗА Платини си има договор и той се спазва. Ако не следиш пресата това си е твой проблем. Но явно ти си много навътре в сметките на ЦСКА и знаеш какво е покрито и какво не. Разясни ни на нас другите за да знаем. Но покажи и документи, а не да разправяш легенди като на селска вечеринка