Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

СинЕкстремист
Контакти:

Re: Класата на сегашния отбор на Левски

Мнениеот СинЕкстремист » 01 юни 2009 02:04

emo написа:срещу суперслабият треньор който имаме

Толкова "слаб", че ни направи шампиони :!:

Дай Боже всеки му толкова "слаб" треньор :mrgreen:
Емил Велев - САМ СРЕЩУ ВСИЧКИ! Кокала завинаги в Левски! КРАЙ!!! Изображение Изображение

Потребителски аватар
emo

Мнениеот emo » 01 юни 2009 02:06

благодарим.нема нужда

СинЕкстремист
Контакти:

Мнениеот СинЕкстремист » 01 юни 2009 02:20

emo написа:благодарим.нема нужда

Виждам, че не си доволен от спечелената титла. Ясен си ми, пишман фен си. Вместо да наблягаш над "разбирачеството" кой става и кой не става за треньор или кой става и кой не става за футболист, наблегни над подкрепата за отбора.
Емил Велев - САМ СРЕЩУ ВСИЧКИ! Кокала завинаги в Левски! КРАЙ!!! Изображение Изображение

vesodoc
Контакти:

Re: От къде могат да се източат песни за Левски?

Мнениеот vesodoc » 01 юни 2009 02:34

СинЕкстремист написа:
vesodoc написа:Моля помогнете!
Има ли някой идея откъде мога да си източа песни на нашата агитка за Левски?
Но не само днешните, а и по-стари - за Гунди, за 7 на 2 и т.н.
Благодаря за помощта!
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ЛЕВСКАРИ ЗА ТИТЛАТА!!!!!

Виж тук :arrow: http://www.ultraslevski.org/songs.htm

Страшен си!!!!!!!!
Много благодаря!!!!!!!!!!!!
ЛЕВСКИ!!! ЛЕВСКИ!!! ЧЕ - СТИ - ТОООООООООООООО!!!!!!!!!!!!!!

ultrasls
Контакти:

Мнениеот ultrasls » 01 юни 2009 02:49

Не разбирам някои хора които защитават Кокала :shock: абе хора тоя човек правеше смени в продължението и трепереше да не паднем от Миньор на Герена! :mrgreen: я се осъзнайте бе ! Той ни бил направил шампиони... Аз бих казал че цска ни направи шампиони тая година, колкото и гадно да звучи! Замислете какво би станло при 0:1 на Герена, ако цска водеше в Ловеч :idea: и тогава пак ми хвалете Кокала :| Тагични сме и тая титла е малко пясък в очите!

Потребителски аватар
alive
Контакти:

Re: Честито ЛЕВСКАРИИИИИИИИИИ

Мнениеот alive » 01 юни 2009 03:01

Честито на Левски и от мен!Успех в Европа ;)
Изображение

Потребителски аватар
VelBujd
Контакти:

Мнениеот VelBujd » 01 юни 2009 03:20

Кофти е , че единствения мач от който съм доволен като цяло е този срещу ЦСКА. Всички други бяха някакви измъчени победи (или непобеди). Мачовете срещу пропаднали отбори като Беласица и Спартак не ги броя.Дори един Вихрен не можахме да смажеме , а се мъчихме като клошари.
Лично на мен много ми се иска да привлечеме Камбуров + още 2-3 класни играчи от БЪЛГАРСКОТО първенство и да са БЪЛГАРИ.Съмнявам се скоро да дойде новия Бардон.Според мен Спас Делев е добър вариант. А мисля , че Кривия може да направи още 2-3 сезона с екипа на Левски , ако успеем да си го върнем.

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 01 юни 2009 04:41

Честита титла!!!
Обаче...
Осъзнат запалянко на "Левски" съм от 1964 г. По слаби шампиони не сме имали... За пореден път ще напиша - Кокала не става за нищо друго, освен да реди конусите на тренировка!!!... Аз Бардон го мислех за измислен герой, но в сравнение с безДарко той направо си е Зидан... Сърмов може и да се научи да подава, но няма кой да го чака 10 години... Живко си е типичен краен защитник и не ми пречи /поне се вижда, че играе с амбиция на левскар/... Христов явно не става за "Левски". Прекалено е "кОлтурен"! В отбора винаги са се харесвали и са виреели играчи от сорта на Киро Миланов и Гонзо... Малкият Мук Жо е пич и ще изкара след време доста пари за отбора /и за оня селяндур с мустаците/... Зе си е типичен плажен играч - за нащо първенство става и нищо повече... Гошо Вратарчето изпусна въздуха на финала и май вече няма мотивацията да играе в България?! Ако е така, по-добре да му вземат парите и да го пуснат да печели в странство... Вагнер е пенсионер вече... Рабех по-добре да го продават, защото е рисков защитник - самочувствието му е по-голямо отколкото моженето и ще ни издъни в международните мачове... Гонзо да става "играещ" помощник-треньор в "Левски" и да бъде в съблекалнята при отбора... Задължително да почнат да играят наши момчета /от школата/ все по-редовно в първият отбор - сигурен съм, че Цачев ще вкара на "Пирин"...
...И ЧАКАМ КРИВИЕ /Сашо Александров/ ДА СЕ ПРИБЕРЕ В "ЛЕВСКИ"!!!
"...И само "Левски" оле, и само "Левски"оле!!!..."
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Re: Честито ЛЕВСКАРИИИИИИИИИИ

Мнениеот paceto » 01 юни 2009 04:58

Честитка и от мен :)
Успех на всички български отбори тази година !

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Re: хайде сега наско сираков да се връща в левски!!!

Мнениеот paceto » 01 юни 2009 05:08

Masaba написа:Сираков какво е правил в Ловеч? :?

Наско Сираков е бил на мача и след него на концертите по случай спечелената купа на Литекс.
Бил е в компанията на Вальо Михов, Гриша Ганчев,Пламен Гетов (който работи в Литекс) и Мъри :)
Явно е предпочел да празнува със своят приятел Мъри, а с Ганчев.
За никого не е тайна, че през изминалата година Ганчев и Наско станаха много близки, а даже за малко Сираков да почне работа в Литекс заедно със Мъри.

Върни се в “Архив”