Тони Калво /официална фен тема/

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Тони Калво /официална фен тема/

Мнениеот THE G.A.M.E » 22 юли 2011 15:12

gembala написа:Трансферната гордост в състава на Левски Тони Калво бил предложен на австрийския гранд Щурм Грац, преди да дойде на "Герена".

Треньорът на австрийците Франко Фода обаче отказал да привлича крилото, тъй като дълго време не е играл и е "подводен камък" .

- Такива ми ги предлагат всеки ден. Откакто станахме шампиони, са ми предложили над 60 футболисти. Все със страхотни визитки, страшни били. Последният бе някакво момче от Парма, там не му дали шанс, а бил много добър и да сме го вземели. Проучих го този Калво и прецених, че не е за нас, а за други географски ширини. И там веднага го взеха. Просто решихме да променим изцяло трансферната политика на клуба - каза Фода.

Иначе Калво се поти здраво на "Герена". Испанецът тренираше извънредно вчера с другото ново попълнение в Левски Ларс Рисп. Двамата изостават с подготовката и си наваксваха, докато останалите в "синия" лагер бяха разпуснати в почивка след завръщането от Австрия, предаде livesport.

No comment...

Това вече го обсъдихме в друга тема и всички сме на мнение, че Фода е ритуално слаб треньор и смешното му отборче може само да се снима с Калво, нищо повече ... :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

gembala
Контакти:

Мнениеот gembala » 22 юли 2011 16:04

Оптимизма ти е похвален но не е здравословен... Щурм Грац е с годишен бюджет от 15 млн. евро, което се равнява на годишния бюджет на цялята ни А група. Така че въпроса със "снимката" е доста спорен, но дано излезеш прав?

Потребителски аватар
жълт ламтурник

Мнениеот жълт ламтурник » 22 юли 2011 17:01

THE G.A.M.E написа:
gembala написа:Трансферната гордост в състава на Левски Тони Калво бил предложен на австрийския гранд Щурм Грац, преди да дойде на "Герена".

Треньорът на австрийците Франко Фода обаче отказал да привлича крилото, тъй като дълго време не е играл и е "подводен камък" .

- Такива ми ги предлагат всеки ден. Откакто станахме шампиони, са ми предложили над 60 футболисти. Все със страхотни визитки, страшни били. Последният бе някакво момче от Парма, там не му дали шанс, а бил много добър и да сме го вземели. Проучих го този Калво и прецених, че не е за нас, а за други географски ширини. И там веднага го взеха. Просто решихме да променим изцяло трансферната политика на клуба - каза Фода.

Иначе Калво се поти здраво на "Герена". Испанецът тренираше извънредно вчера с другото ново попълнение в Левски Ларс Рисп. Двамата изостават с подготовката и си наваксваха, докато останалите в "синия" лагер бяха разпуснати в почивка след завръщането от Австрия, предаде livesport.

No comment...

Това вече го обсъдихме в друга тема и всички сме на мнение, че Фода е ритуално слаб треньор и смешното му отборче може само да се снима с Калво, нищо повече ... :lol:

Казваш, щом тоя е юноша на Барселона, то е задължително голяма работа?Да не се окаже новият Шеридън или Трекаричи ;)

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 22 юли 2011 17:07

gembala написа:Оптимизма ти е похвален но не е здравословен... Щурм Грац е с годишен бюджет от 15 млн. евро, което се равнява на годишния бюджет на цялята ни А група.

Ако ще и 150 млн. да имат, няма как да се сръвняват с Левски ...
За Калво е много по добре, че дойде тук !
Отделен е въпроса, до колко това интервю е реално ...
Аз лично, силно се съмнявам !!!

А и Левски преди 7-8 години 15 млн. ги нямаше за нищо.
И играеше нищо ...

Парите не правят отбора !
Дарвин е в грешка !

Image Image

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 22 юли 2011 17:08

жълт ламтурник написа:Казваш, щом тоя е юноша на Барселона, то е задължително голяма работа?

Не !
Казвам, че е голяма работа заради игрите в Арис Солун ... ;)
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
bezpanika
Контакти:

Мнениеот bezpanika » 23 юли 2011 13:50

Е като е бил страшен в Гърция , какъв го дири в България?

Потребителски аватар
bezpanika
Контакти:

Мнениеот bezpanika » 23 юли 2011 13:52

Да не излезе като Шериданчо , страшен бил, хора ядял , ..... накрая , на топката , лодка вика.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 23 юли 2011 13:58

bezpanika написа:Да не излезе като Шериданчо , страшен бил, хора ядял , ..... накрая , на топката , лодка вика.

2006–2010------Celtic-------------------------14 (4)
2009---------→ Motherwell (loan)------------13 (2)
2009–2010---→ Plymouth Argyle (loan)-----13 (0)
2010---------→ St. Johnstone (loan)--------16 (6)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
2006–2007------Barcelona B---------18 (24)
2007–2011------Aris Thessaloniki---117 (92)
2011----------→ Parma (loan)-------3 (0)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
И Шеридън е..........кой?

Потребителски аватар
bezpanika
Контакти:

Мнениеот bezpanika » 23 юли 2011 14:02

Тия от Олимпиакос или Панатинайкос , кьорави са били вероятно , да не видят , чудото под носа им.

Потребителски аватар
lucio
Контакти:

Мнениеот lucio » 23 юли 2011 14:05

bezpanika написа:Тия от Олимпиакос или Панатинайкос , кьорави са били вероятно , да не видят , чудото под носа им.

И аз това се питах за Гарата. :)

Върни се в “Архив”