Ботев - Калиакра 0:1 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
trakia

Re: Ботев - Калиакра контрола

Мнениеот trakia » 23 юли 2011 11:30

От 85-та до 90-та минута Калиакра ми правят 6 смени в контролаЖълти картони на играчите им начело със вратаря! ОФК Калиакра са излезнали в тва село за да бият ,понеже тва е Ботев ПД и е престижно.
Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!
Изображение

Потребителски аватар
Yellow major
Контакти:

Мнениеот Yellow major » 23 юли 2011 11:30

Що не погледнеш състава на Калиакра и да видиш, че те правят нов отбор от анонимни футболисти? Ние направихме качествена селекция и се вижда от самолет, че защитата е много слаба.

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Мнениеот Hacko1912 » 23 юли 2011 11:32

а уе майорче, тия студени бири рано сутрин не ти се отразяват добре ей :mrgreen: ;) Кв облик, кви пет лева. контролите текат, по 100 000 смени се правят, един път биеш, после падаш, един път играеш Ок, друг път не ... Не забравяй, че тва е едва първата фаза на войната, оппппааа, подготовката искам да кажа ... сега си идват у нас, после на Цигов ... споко уе майна. Ти кво искаш? Кво разбираш под "облик"? Тва са празни думи без съдържание много много ...

Потребителски аватар
trakia

Мнениеот trakia » 23 юли 2011 11:38

Yellow major написа:Що не погледнеш състава на Калиакра и да видиш, че те правят нов отбор от анонимни футболисти? Ние направихме качествена селекция и се вижда от самолет, че защитата е много слаба.

Майоре ти си супер анти фен майна!
Преди месец и от самолет видя ,че Мечечиев е супер важен за Ботев ,досущ като преди година и половина виждаше важните италянци за Ботев.
Аре стига храчи бе майна ,или бъди с отбора или чао!
От тебе аз нищо добро не съм чул за Ботев.Днес ти е виновна защитата ,утре ще е нападението...Стават грешки,паднали сме -ок П.Хубчев ще търси нови вариянти и тнт.
Тва е с което разполагаме ,нямаме парите на Домусчиев ....
Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!
Изображение

Потребителски аватар
bai Momchil
Контакти:

Re: Ботев - Калиакра 0:1 (FT)

Мнениеот bai Momchil » 23 юли 2011 11:40

Това което ме притеснява лично мен не са резултатите или играта от тия контроли, а многото контузии. Във всеки мач даваме жертви - не е нормално това.

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 23 юли 2011 11:42

bai Momchil написа:Това което ме притеснява лично мен не са резултатите или играта от тия контроли, а многото контузии. Във всеки мач даваме жертви - не е нормално това.

Само Мартин Димов е тежко контузен, и той ма при сблъсък стана контузията. Защо да са много?
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 23 юли 2011 11:42

Ботев изпусна Калиакра в Дряново
Автор: ТЕМПО
Събота, 23 Юли 2011 10:34
Ботев загуби с 1:0 от Калиакра (Каварна) в контролна среща играна в Дряново.
Първата част на двубоя започна с превес на пловдивчани, те направиха няколко сериозни пропуска и само липсата на шанс им попречи да открият резултата в своя полза. Още в 6' Курдов бе спънат в наказателното поле но съдията прецени, че няма нарушение. В 28' Манчев пропусна да открие резултата, като стреля силно, но топката премина над напречната греда. Минута по- късно, след изключително добра контраатака на жълто-черните Атанасов изведе Манчев сам срещу вратаря на Калиакра, но той не пое добре топката и отново пропусна да открие резултата.
Старши- треньорът на Ботев бе принуден да смени Домакинов още в 25' на мача, след проблем в коляното, а на негово място влезна Васко Василев.
Второто полувреме Хубчев заложи на стартовият си състав, но по късно направи множество смени. В 59' в игра влезна обещаващата надежда Тодор Неделев, който замени Тимонов. В 63' Хубчев извади Емил Аргиров, Атанас Курдов и Йордан Христов, а на техните места в игра влезнаха Николай Илиев, Мартин Стефанов и Светльо Асенов.В 74' Манчев, който направи няколко пропуска и Петър Атанасов напуснаха терена, а влезнаха Васил Гуджев и Ирфан Юсеинов.
През втората част на двубоят Калиакра демонстрира лек превес и Чавдаров успя да открие резултата в 67', след грешка в жълто- черната защита. Най сериозното положение за канарчетата през втората част бе в 64', когато Неделев открадна топката в средата на терена и с хитър пас я подаде на Манчев, комбинацията на капитана на отбора с Асенов се оказа несполучлива и до гол не се стигна.
Ето и стартовият състав на Ботев:
Илия Николов, Ивайло Димитров, Костадин Гаджалов, Емил Аргиров, Владимир Байрев, Николай Манчев, Йордан Христов, Петър Атанасов, Тодор Тимонов, Атанас Курдов.
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Yellow major
Контакти:

Мнениеот Yellow major » 23 юли 2011 11:46

trakia написа:
Yellow major написа:Що не погледнеш състава на Калиакра и да видиш, че те правят нов отбор от анонимни футболисти? Ние направихме качествена селекция и се вижда от самолет, че защитата е много слаба.

Майоре ти си супер анти фен майна!
Преди месец и от самолет видя ,че Мечечиев е супер важен за Ботев ,досущ като преди година и половина виждаше важните италянци за Ботев.
От тебе аз нищо добро не съм чул за Ботев.Днес ти е виновна защитата ,утре ще е нападението...Стават грешки,паднали сме -ок П.Хубчев ще търси нови вариянти и тнт.
Тва е с което разполагаме ,нямаме парите на Домусчиев ....

Хайде по-добро се върни на първа страница от темата и виж какво беше настроението на повечето форумци и виж сега какви "песни се пеят". "А" група били, сериозен отбор били. За мен не се тревожи, аз съм с отбора и следя всичко от много далеч. На толкова много оптимисти, трябват и няколко реалисти, за да не се отлепяме от земята. Но Ботев с тази селекция не трябва да пада от изпадащите селски отборчета от по-горната група, та макар и в контроли.

Потребителски аватар
карлито
Контакти:

Мнениеот карлито » 23 юли 2011 11:52

[quote="trakia"]
Доста хора трябва много добре да прочетат и вникнат в това което си написал.За жалост има и такива които чакат някоя загуба и изпълзяват но сигурен съм този път номера няма да мине.Селския го няма,Пичони го няма................
Най-недоволен от подписания договор с болници Алахбадем останал поч(т)етния президент защото обичал баклавата с............................орехи.

Потребителски аватар
nik_bg1
Контакти:

Мнениеот nik_bg1 » 23 юли 2011 11:55

Очакваше се труден мач...
Според мен за ден и половина, при тези тежки натоварвания, футболистите няма как да възстановят.Това е положението... каквото такова, все пак това е контрола.
САМО БОТЕВ!

Върни се в “Ботев”