Предложения за форума на Гонг

Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Re: Предложения за форума на Гонг

Мнениеот crap » 22 юли 2011 23:49

Единствената по-смешна кандидатура от тази на Авалнчa, би била такава на Дийп Блу! :lol: :lol: :lol:
Относно "назначението" на Васконти, мога само да кажа, че колегата винаги е имал обективно, разумно и културно мнение, освен това е и изключително запознат с историята и нещата около ЦСКА. Все качества, които липсват на Авалнча...
Не, че съм се скъсал да пиша в синия форум, но тази кандидатура е повече от смешна и говори много лошо за вашата "обективност". :roll:
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
FCH

Мнениеот FCH » 23 юли 2011 00:24

Вече изгубих надежда, че някой чете и прави нещо по предложенията... Факт, че 15 години Гонг запълва 30 минути с Левски и ЦСКА, а хората искат да се говори за всички, но промяна няма...

Потребителски аватар
Paralel
Контакти:

Мнениеот Paralel » 23 юли 2011 09:10

В подфорумите на Левски и ЦСКА положението наистина е много тежко. Фен съм на Левски, но почти не влизам в тяхната част, защото в абсолютно всяка тема има много спам, провокации и глупости. Дори в една тема за Гунди 1/3 от коментарите бяха негативни :x
Не съм запознат с организацията на форума, но има нужда от повече човешки ресурс, а модераторите в подфорумите на Левски и ЦСКА трябва да използват инквизиционни методи, за да могат темите да се четат от хора, които нямат за цел да се псуват, а просто да се разтоварят :)

На линия
Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 23 юли 2011 12:33

Аз подкрепям това за "Лавината". Нямам навика да влизам в подфорума на ЦСКА, но не съм го засичал да обижда "червените". Може и да бъркам...

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 23 юли 2011 14:35

crap написа:Единствената по-смешна кандидатура от тази на Авалнчa, би била такава на Дийп Блу! :lol: :lol: :lol:
Относно "назначението" на Васконти, мога само да кажа, че колегата винаги е имал обективно, разумно и културно мнение, освен това е и изключително запознат с историята и нещата около ЦСКА. Все качества, които липсват на Авалнча...
Не, че съм се скъсал да пиша в синия форум, но тази кандидатура е повече от смешна и говори много лошо за вашата "обективност". :roll:

Да после ще сложат БатманЛевски както са го подкарали :lol:

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 23 юли 2011 15:23

runnersa написа:
crap написа:Единствената по-смешна кандидатура от тази на Авалнчa, би била такава на Дийп Блу! :lol: :lol: :lol:

На мен лично ми е все тая, ако ще и СуперменЛевски да сложат, въпроса е да се справя адекватно с модераторските задължения от каквито има нужда подфорум Левски в момента. От седмици важни теми в подфорума си седят оспамени и не случайно в темата за сигнали най-често пускащите сигнали са фенове на Левски, да не говорим за изнервените потребители,които постоянно споделят, че с нежелание влизат във въпросния подфорум
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 23 юли 2011 16:02

Абе ти не разбираш ли, че тоя човек е от тези същите, за които ти говориш-спамещите глупости?!
YA GUNNERS YA

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 23 юли 2011 16:15

BLUE CHAMPIONS написа:
runnersa написа:

На мен лично ми е все тая, ако ще и СуперменЛевски да сложат, въпроса е да се справя адекватно с модераторските задължения от каквито има нужда подфорум Левски в момента. От седмици важни теми в подфорума си седят оспамени и не случайно в темата за сигнали най-често пускащите сигнали са фенове на Левски, да не говорим за изнервените потребители,които постоянно споделят, че с нежелание влизат във въпросния подфорум

Спамят такива като него! Той спами по чуждите форуми -те във вашия! Такива хора трябва да се банват, а не да се правят модератори! :idea:

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 23 юли 2011 16:20

Не я ли чатнахте иронията? Подчертах: въпроса е да се справя адекватно с модераторските задължения от каквито има нужда подфорум Левски в момента. Исканията не са насочени само и единствено към блу аваланч, а към отговорен човек, който да се справя
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
r.h.
Контакти:

Мнениеот r.h. » 24 юли 2011 18:32

r.h. написа:Кога ще бъде създаден форум на Ботев Враца?

1 месец по-късно ще задам същия въпрос. Дано този път някой от когото зависи, да отговори.
Отбор единствен, Ботев се нарича! На град закътан в Гордия Балкан...

▒▓█▀▄▀▄ Б О Т Е В Изображение В Р А Ц А ▀▄▀▄█▓▒

Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”