Моето мнение е,че Ермес Паломино в никакъв случай не трябва да се праща по лявата или дясната част на атаката.Аргумента ми е,че видях наживо негово супер-качество-преста на защитниците,гони ги като куче и трябва да има свобода да пресира по целия фронт-една чудесна опция да затрудняваме съперника принуждавайки централните му защитници да ритат гьотере напред панически където такива топки ще са много лесна плячка за високия Божилов или отлично позиционирващия се Камазола.Това е мое мнение разбира се.А относно човека вляво на атаката?Какво мисля?Мисля - МИРО МАНОЛОВ.Той също е пресаджия и куче,а вдясно-друго куче-Марчев,и той гони и пресира като бесен.Става една много агресивна тройка атакуващи играчи,все много добри в упражняването на преса и отнемането на топката още в противниковото поле.Относно ролята на Миро Манолов имам и още един аргумент - толкова агресивен,пдвижен и бърз играч,имащ и физика няма как да не принуди отсреща стоящото дясно бекче да си стои дълбоко окопано в зоната под трежка преса на физически по-надарен съперник...не само това ми е идеята,знаете,имаме проблем на левия бек,а това е едно облекчение за нас спестяващо ни главоболията да влитат редовно там по двама играчи.Като втора опция на Марчев трябва да е Капитанов,а вляво-Румен Николов.Дончо от това което видях е най-зле от всички фланговаци,без никакъв майтап и без излишно плюене.Какво да направим сега?Преди беше поне бърз,сега и това не виждам,само се шматка по терене,не пресира,едва-едва центрира и то много лошо,еми пейката зове