ЛЯТО 2011 - подготовка, трансфери, спекулации...

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Re: ЛЯТО 2011 - подготовка, трансфери, спекулации...

Мнениеот greenpeak » 22 юли 2011 20:14

Марко Тиаго си търси нов отбор:

http://www.youtube.com/watch?v=diUeyNuDIjs

Качено от faustinoestoril на 15.07.2011

Нали уж беше сигурен за Кипър :mrgreen:, или нашите го разкараха поради някаква друга причина :mrgreen: ???

Като не вършат работа мениджърите, човака сам се оправя май :mrgreen: .
Неволята учи :mrgreen: !!!

Ако някой го иска пускам координатите му :mrgreen: , (не знам турнирите на Ариана или Каменица свършиха ли :mrgreen: ?):
+351917936456
mtiagofaustino@hotmail.com

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 22 юли 2011 20:29

Едно малко уточние за името на Паломино, за тези които не знаят...първото му име всещност се произнася не Хермес, както го наричахме досега, а Ермес ;) хубаво е да знаем, мисля че ще има поводи да се скандира името му 8-)
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

DanielGeorgiev
Контакти:

Мнениеот DanielGeorgiev » 22 юли 2011 22:26

GrEeN-FaN написа:
DanielGeorgiev написа:18:00 - ст.Тича ! Всички там ;)

Там сме! ЗАААПЕЙ!?

ЗА МОРЯЦИТЕ :!:

Потребителски аватар
Батстанчо
Контакти:

Мнениеот Батстанчо » 23 юли 2011 00:18

Благородно ви завиждам за възможността да гледате отбора на живо и то не къде да е а на "ТИЧА" :cry: :cry: :cry:
Успех на нашите момчета и ...............ЗАПЕЙ......

Потребителски аватар
AndreyBG
Контакти:

Мнениеот AndreyBG » 23 юли 2011 00:35

Батстанчо написа:Благородно ви завиждам за възможността да гледате отбора на живо и то не къде да е а на "ТИЧА" :cry: :cry: :cry:
Успех на нашите момчета и ...............ЗАПЕЙ......

Подкрепям това мнение. Надявам се все пак да мога да хвана последните две-три домакинства. ЗА МОРЯЦИТЕ! ;)
Ние сме зелената агитка!!!! Черно море завинаги!!!!

BLUE CHAMPIONS написа: В играта оставаме аз, Моряка и Борото. Предвид класите на отборите, най-вероятно аз ще продължа :oops: :mrgreen: :lol:

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 23 юли 2011 12:11

Моето мнение е,че Ермес Паломино в никакъв случай не трябва да се праща по лявата или дясната част на атаката.Аргумента ми е,че видях наживо негово супер-качество-преста на защитниците,гони ги като куче и трябва да има свобода да пресира по целия фронт-една чудесна опция да затрудняваме съперника принуждавайки централните му защитници да ритат гьотере напред панически където такива топки ще са много лесна плячка за високия Божилов или отлично позиционирващия се Камазола.Това е мое мнение разбира се.А относно човека вляво на атаката?Какво мисля?Мисля - МИРО МАНОЛОВ.Той също е пресаджия и куче,а вдясно-друго куче-Марчев,и той гони и пресира като бесен.Става една много агресивна тройка атакуващи играчи,все много добри в упражняването на преса и отнемането на топката още в противниковото поле.Относно ролята на Миро Манолов имам и още един аргумент - толкова агресивен,пдвижен и бърз играч,имащ и физика няма как да не принуди отсреща стоящото дясно бекче да си стои дълбоко окопано в зоната под трежка преса на физически по-надарен съперник...не само това ми е идеята,знаете,имаме проблем на левия бек,а това е едно облекчение за нас спестяващо ни главоболията да влитат редовно там по двама играчи.Като втора опция на Марчев трябва да е Капитанов,а вляво-Румен Николов.Дончо от това което видях е най-зле от всички фланговаци,без никакъв майтап и без излишно плюене.Какво да направим сега?Преди беше поне бърз,сега и това не виждам,само се шматка по терене,не пресира,едва-едва центрира и то много лошо,еми пейката зове :x
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 23 юли 2011 12:37

Прочетох внимателно,кой какво мисли за отбора и кой къде трябва да играе.В това мероприятие се бях включил активно и аз!Днес на Тича ще разберем на живо,какво мисли по въпроса и Стефан Генов.Дано е прочел какво пишем тук и си е взел поука :) .Ако направи това нещо,трябва да пусне всичките играчи с които разпоагаме в момента+юношите които освободи+още няколко така и непривлечени играчи,споменавани често от нас-ПРОФЕСОРИТЕ ПО ФУТБОЛ!!! :mrgreen: Всичко казано от мен е с добро чувство,нецелящо да обиди никого от постоянното присъствие във форума.В края на краищата това е част от забавлението на нас-феновете.Да си плямпаме на воля и да чакаме с нетърпение следващия мач,за да имаме с какво да подхранваме егото си на големио разбирачи.А иначе всички днес на Тича за да видим докъде сме я докарали и подкрепим тези които обичаме повече от много неща в живота си.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
venitos
Контакти:

Мнениеот venitos » 23 юли 2011 13:58

Четирима футболисти са под въпрос за "Черно море“ за днешната контрола със "Светкавица“ от 18,30 ч. на "Тича“. Това са Илко Пиргов, Росен Колев, Веселин Марчев и Хермес Паломино, които пропуснаха последния спаринг със "Септември“ (Симитли, 2:0) заради болки. Снощи четиримата са били прегледани от клубния лекар, но Стефан Генов уточни, че няма да рискува здравословното им състояние, дори и да има един процент риск за усложнения. Утре "моряците“ ще получат почивен ден, а в сряда гостуват на "Черноморец“ (Бургас) за последна контрола.

http://www.ole-bg.com/273160.html
ИСТИНСКИЯТ ЧОВЕК Е ОНЗИ, КОЙТО ПРИТЕЖАВА УМ СВЕТЪЛ, СЪРЦЕ ЛЮБЯЩО И ДУША СИЛНА!

Потребителски аватар
surikat
Контакти:

Мнениеот surikat » 23 юли 2011 19:31

Тошко Колев е много слаб......
Много слабо първо полувреме.Виждам,че и М.Маринов гледа мача,дали е доволен?

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 23 юли 2011 20:51

Баси мача бих казал.... и за моя изненада - добро впечатление ми направиха единствено Ивелин Янев и Цветан Йотов :shock: много странно - първия ми изглеждаше най-нестабилен при предишната контрола... а втория уж ренде уж не знам си к'во, а днеска беше супер стабилен, игра супер чисто и беше много пъргав, освен това успяваше да изнесе доста добре топката на моменти.... тъпото е защо другите не се представиха на ниво :roll: ще го отдам на факта, че все пак беше контрола и още нещо - твърде много играчи се мъчат да се доказват и още не си знаят много добре местата май знам ли и аз..... по-скоро не играем като отбор в момента, но се надявам след първите 2-3 мача за първенство да влезнем в ритъм :!:
ИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “Черно море”