Терористичен акт в столицата на Норвегия
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- S.T.A.L.K.E.R
- Контакти:
Терористичен акт в столицата на Норвегия
Терористичен акт в Норвегия.Има взривени правителствени сгради; засега не се съобщават броя на жертвите.

Последна промяна от S.T.A.L.K.E.R на 22 юли 2011 19:13, променено общо 1 път.
Re: Взривове в столицата на Норвегия
Пускай и линкове към материалът следващият път http://www.dariknews.bg/view_article.ph ... _id=752040

- BLUE CHAMPIONS
Вземи си оправи това СЕНЗАЦИОННО заглавие
Станала е само една експлозия, а не "взривове"

[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Много интересно. Някой да си спомня да е атакувана скандинавска държава?
Взривът трябва да е бил доста мощен. Погледнете по снимките, колкот отломки има.
Взривът трябва да е бил доста мощен. Погледнете по снимките, колкот отломки има.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
То няма тема и за циганина дето обрал и хвърлил от втория етаж 70 годишна жена,ама това за нас е ежедневие,а и няма как да се напише гръмко заглавие 

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
ehh написа:Много интересно. Някой да си спомня да е атакувана скандинавска държава?
Швеция

- S.T.A.L.K.E.R
- Контакти:
ehh написа:Много интересно. Някой да си спомня да е атакувана скандинавска държава?
Прав си!
На една от снимките се виждат големите поражения на последния етаж на техния МС.
Това с циганина е неприятна новина, но си е ежедневие и битово престъпление, докато това, което се случва в Норвегия си е шокиращо в глобален план.
Швеция... значи ми е отбягнало. Но досега съм останал с впечатление, че скандинавските държави стояха встрани от всичките тези терористични взривове. Те поддържат и доста либерална политика - няма смисъл да казваме, колко емигранти са намерили убежище в Скандинавия. Чудя се, дали политиката в това отношение ще се промени.
Швеция... значи ми е отбягнало. Но досега съм останал с впечатление, че скандинавските държави стояха встрани от всичките тези терористични взривове. Те поддържат и доста либерална политика - няма смисъл да казваме, колко емигранти са намерили убежище в Скандинавия. Чудя се, дали политиката в това отношение ще се промени.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
ehh написа:Това с циганина е неприятна новина, но си е ежедневие и битово престъпление, докато това, което се случва в Норвегия си е шокиращо в глобален план.
Нали ти казах,за случая в Швеция това ми направи впечатление.Заловиха Джулиан Асандж и го обвиниха в изнасилването на две шведки и след няколко дена имаше няколко експлозии естествено на фанатици камикадзета,ислямски фундаменталисти

Последна промяна от CTAHKO на 22 юли 2011 19:30, променено общо 1 път.