Шльонск - Локо София - 0:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Koй ще спечели мача ?

Анкетата завърши на 29 юли 2011 14:41

Шльонск
21
26%
равен
32
40%
Локомотив София
28
35%

Общо гласове: 81

MORSKI
Контакти:

Re: Шльонск - Локо София 28.7.2011 ЛЕ 3ти предв.кръг

Мнениеот MORSKI » 22 юли 2011 16:37

loko1 написа:Дунав желая ви успех, нас ни остави. Каквото има ще се случва.

Черно море били повече от нас в София глупости. Вчера имаше 3000, а и доста хора си тръгнаха заради опашката пред единствената работеща каса. Толкова със Санта Жулия нямаше. За разликата в подкрепата да не говорим.

хахаха шегаджии... Ние бяхме на 450 километра от града си и пак бяхме колкото вас...
Къде ги видя 3000 бе :lol: Ти знаеш ли колко човека са 3000 на едно място :lol: Не бяхте повече от 2000! И да не говорим, че имаше и безпристрастни фенове и то не малко... Е как да не се дразни човек, като самочувствието ви е без грам покритие...
И какво викаш за покреппата, че не чух? Да ви видя вас на 450 километра колко ще сте и колко ще викате... Лесно е да си на 15 километра от стадиона си, друго е да си на 450 .... Отделно, че на нашите мачове ние си викахме 90 минути също, така че чак ви се чудя как си вярвате :shock: Вие въобще мислите ли преди да пишете?
Последна промяна от MORSKI на 22 юли 2011 16:41, променено общо 1 път.

abahta
Контакти:

Мнениеот abahta » 22 юли 2011 16:39

Само не мога да разбера вие феновете на Черно Море точно за какво ревете???? :shock: Вие ли точно говорите за футбол при положение, че играете всичко друго но не и футбол /ритане, блъскане, кюскане/ и терен нямате, цъкате в няква нива за футбол ми тръгнали да говорят. :!: :idea: Браво на Локото, с борба до края и центрирания плюс малко от съдията биха, трупат куефицент за страната. :mrgreen: След края на мача си пуснах Дънди и Шльонск и да ви кажа тия поляците цъкат, играят по крилата и в средата доста добре, имат бързи футболисти и за разлика от нашите отбори могат да ритнат топката от 30м и да целнат вратата. Публиката им викаше и беше доста, че горките шотладци все едно не бяха там. Успех на Локо, Успех на Литекс, Успех и на Лефски и на нас УСПЕХ и да си знаете А ЦСКА е ШАМПИОН АЛЕ :) :) :) АЛЕЕ............
Стенли ти можеш....

Потребителски аватар
haiobaio
Контакти:

Мнениеот haiobaio » 22 юли 2011 16:45

Поляците не са непреодолим съперник. Щом трябва да се страхуваме от отбор, допуснал 3 гола във вратата си последния мач, не знам. Ние изобщо не сме цвете за мирисане, но съм убеден, че ще се вдигнем и срещу поляците ще сме друг отбор.
Прогноза първи мач 1:1, втори мач 2:1!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 22 юли 2011 16:46

abahta написа:Само не мога да разбера вие феновете на Черно Море точно за какво ревете???? :shock: Вие ли точно говорите за футбол при положение, че играете всичко друго но не и футбол /ритане, блъскане, кюскане/ и терен нямате, цъкате в няква нива за футбол ми тръгнали да говорят. :!: :idea: Браво на Локото, с борба до края и центрирания плюс малко от съдията биха, трупат куефицент за страната. :mrgreen: След края на мача си пуснах Дънди и Шльонск и да ви кажа тия поляците цъкат, играят по крилата и в средата доста добре, имат бързи футболисти и за разлика от нашите отбори могат да ритнат топката от 30м и да целнат вратата. Публиката им викаше и беше доста, че горките шотладци все едно не бяха там. Успех на Локо, Успех на Литекс, Успех и на Лефски и на нас УСПЕХ и да си знаете А ЦСКА е ШАМПИОН АЛЕ :) :) :) АЛЕЕ............

Аз само не мога да те разбера ти от кога не си гледсал мач на Черно Море и докога ще говорите врели некипели и ще повтаряте глупостите на сините привърженици... Чувате ли се въобще? Това за грубата игра може да си го повтаряте още 10 години, ама по-истина и актуално няма да стане, освен, че се излагате :lol: Откакто Генов е начело на отбора груба игра има само в главите на някои болни хора и "просветени" гледали 1-2 мача за годината на Черно Море :lol: Даже вече не сте и забавни...Кюскане, ритане и блъскане кога пък е имало пролетта.... А ние цъкаме на нива, така ли? Ами Локото къде цъкат? Те стадион нямат :lol: Ами 90% от отборите у нас данеби да играят на Бернабеу и Камп Ноу... Ама чак не се усещаш какви глупости говориш!

А твоя отбор кога ще си плати задълженията, на кой стадион ще играе от новия сезон като си толкова интересен?> Че май не се знае!

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 22 юли 2011 16:47

Morski,

Ти си бил голем капацитет бе !
Говориш така все едно си бил на мача снощи.Че чак и разпознал кой бил от Локо,кой от Левски ,кой от Цска. :lol:
Мога да ти кажа че 99% от хората вчера бяха локомотивци.
За плюсовете и минусите за ЛЕ си прав, но нали се сещаш,че в случая няма да ти остана длъжен.Нз кво се огледа па точно в Локо сф , но честно аз съжалявам за ВАС ! МНОГО СТЕ ЗЛЕ ! АМА МНОООООГО!
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
haiobaio
Контакти:

Мнениеот haiobaio » 22 юли 2011 16:47

Към феновете на Тича - Не ни интересувате, нито вие като фенове, нито отбора ви. Имате си форум, обсъждайте ни там.

В тази тема става дума за европейски мач на Локомотив София. Ако нямаш какво да кажеш по темата - торбичката и Друм.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 22 юли 2011 17:05

favaca8888 написа:Morski,

Ти си бил голем капацитет бе !
Говориш така все едно си бил на мача снощи.Че чак и разпознал кой бил от Локо,кой от Левски ,кой от Цска. :lol:
Мога да ти кажа че 99% от хората вчера бяха локомотивци.
За плюсовете и минусите за ЛЕ си прав, но нали се сещаш,че в случая няма да ти остана длъжен.Нз кво се огледа па точно в Локо сф , но честно аз съжалявам за ВАС ! МНОГО СТЕ ЗЛЕ ! АМА МНОООООГО!

Капацитетите сте вие, а не аз..
И, да, бях на мача, проблем ли има?
И точно защото бях на мача ви се чудя и се мая, как фенове на почти всички отбори ви казват, че нищо не играхте и съдията ви удари едно рамо, а вие се правите на ни лук яли, ни лук мирисали....
Аз мога да ти кажа, че дори си говорих с локомотивец и точно това обсъждахме- какви 99% , какви 5 лева... Ти да не си социолог :lol: Бяхте доволна бройка като за вас, но не повече от 1500 локомотивци и още толкова неутрални... Всичко друго са глупости...
Ние, ако сме зле- вие пък какви трябва да сте не ми се мисли :lol: И аз ви съжалявам, честно... Бихте едни анонимници с човек повече и помощ от къде ли не и ви се вдигна самочувствието.....
Последна промяна от MORSKI на 22 юли 2011 17:08, променено общо 1 път.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 22 юли 2011 17:06

haiobaio написа:Към феновете на Тича - Не ни интересувате, нито вие като фенове, нито отбора ви. Имате си форум, обсъждайте ни там.

Към теб- не се опитвай да казваш на когото и да е къде да пише! Прочети правилата и тогава пиши! Там изрично се забраняват подобни опити за раздаване на праовосъдие.... Всеки може да пише където иска, да не говорим, как след мача с вас вие направо налазихте нашия форум!
И в тази тема 11 страници се говори за вашия мач, ако не си забелязъл.,.. Друг въпрос е, ако на теб някои неща не то отърват- мен това не ме вълнува... Да ползвам твоите думи- кат не ти отърва торбичката и друм, нали така беше...

BRAT4EDA
Контакти:

Мнениеот BRAT4EDA » 22 юли 2011 17:09

споко най после и за нас да пишат!! Всички български отбори футбола им е кюскане и блъскане така че не виждам какво се коментира Варна,Пловдив и т.н.Ходите си на плажове ние тука се потиме в жегата :lol: Айде със здраве :)

abahta
Контакти:

Мнениеот abahta » 22 юли 2011 17:19

Ма ей морското фенче тебе какво те грее Локото? Кое коментираш? Играта? Отбора? Или просто си те е яд, че не играете вие? Независимо кой отбор играе трябва да бъде подкрепян без значение от къде е, стига да е в рамките на милата ни родина.
Стенли ти можеш....

Върни се в “Локо София”