Шльонск - Локо София - 0:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Koй ще спечели мача ?

Анкетата завърши на 29 юли 2011 14:41

Шльонск
21
26%
равен
32
40%
Локомотив София
28
35%

Общо гласове: 81

Потребителски аватар
loko1
Контакти:

Re: Шльонск - Локо София 28.7.2011 ЛЕ 3ти предв.кръг

Мнениеот loko1 » 22 юли 2011 12:51

Дунав желая ви успех, нас ни остави. Каквото има ще се случва.

Черно море били повече от нас в София глупости. Вчера имаше 3000, а и доста хора си тръгнаха заради опашката пред единствената работеща каса. Толкова със Санта Жулия нямаше. За разликата в подкрепата да не говорим.
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 22 юли 2011 13:00

На вас също успех,нека времето покаже,кои прав,кои крив.Всичко започна от моето мнение,че поляците ще ви отстранят без проблем.Нека наистина времето покаже,кой е прав,а не да си чешем езиците 8-)

Hugo Boss
Контакти:

Мнениеот Hugo Boss » 22 юли 2011 13:31

Интересни мнения чета. Типично за българите ако някой тръгне напред другите да го дърпат назад. Локото не направиха добър мач, но пък по-добре грозна победа от колкото красива загуба. И не ми говорете кой повече заслужавал да играе в евротурнирите, защото освен Левски, Литекс и ЦСКА, другите са един дол дренки в цялото ни слабо футболно първенство. Успех с/у поляците които не са някаква страшна сила и не трябва да се плашим от тях. Успех и на Литекс с/у Висла и дано в този българо-полски сблъсък България да излезе победител.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 22 юли 2011 13:52

И аз смятам, че Локомотив ще изглеждат по коренно различен начин срещу поляците.
Мач с мач не си приличат и това е златно - неписано правило във футбола ...
Има и друго ... "Кучето скача според тоягата" !
Локо скочиха снощи точно толкова, колкото да се класират !

Обстоятелствата, как и по- какъв начин го направиха не са важни.
Важен е крайният резултат, а той е, че Локомотив са в другият кръг и ще играят с Шльоск !

Мисля си, че поляците ще си вземат домакинството ...
Ако съдим от предните им 2 мача срещу Дънди, явно разчитат на домакинствата си.
Все пак едва не отпаднаха при гостуването си, като глътнаха 3 гола ...
Локо също са силен домакин, така, че определено се срещат два домакински състава !

Въпроса вече е, кой ще се представи малко по добре при визитата си на съперника.
На мен за това гостуване ми се върти из главата нещо от сорта на => 2 : 0 или 2 : 1 за домакините ...

Дано е вторият вариант !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 22 юли 2011 14:16

Предвид че и двата мача Локо ще играят като "гости"...визирам публиката на двата отбора,смятам че поляците ще продължат без проблеми [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=giF_LQsuE-U[/youtube]

Hugo Boss
Контакти:

Мнениеот Hugo Boss » 22 юли 2011 14:28

Ами тогава Локото да не излиза въобще да играе с поляците :roll:

Потребителски аватар
loko 1979
Контакти:

Мнениеот loko 1979 » 22 юли 2011 16:12

споко Гигов взима нови играчи 1-1 и победа в София
САМО САМО ЛОКО

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 22 юли 2011 16:15

Sofia 1929 написа:Абе Морски, уж си умно момче, а се излагаш. Запомни едно, на чуждо гробище не се плаче! Гледай си във вашата паница и не се занимавай с нас, че смях голям. Слаби, силни, много, малко, в Европа играем ние, а не вие. Разбираемо е, че те е яд, но такъв е живота.
На косъм бяхме от уникален срам - факт. Само че с мъжка игра и борба докрай, не толкова с футболни аргументи продължихме напред. За коефициента на България има равен и победа. Съдията в Скопие, който отмени чист гол в 3-тата минута и не даде дузпа, не го кометираш, а сега лаеш нали "Българино"? От йъде я има тази омраза при нас като българи не ми е ясно, честно.
А това да мразиш отбор като Локомотив и публиката му, означава да имаш сериозен проблем със себе си!

Виж сега, аз дори и да се излагам, което, ако сериозно го мислиш значи нещо ти има( след като фенове на почти всички отбори ви казваме, че за чеп за зеле не ставате и този мач на магия го взехте, след като треньорът ви го каза, а вие да упорставате), то поне казвам каквото мисля- нали не се опитваш да ми слагаш забрани къде да пиша? Защото вие бяхте и сте доста активни в нашия форум... Мога да си кажа мнението където и коато пожелая и го правя. А моето мнение в случая се припокрива с това на голям % от хората, а именно, че не ставате... ДОкажи ми обратното с факти и ще се извиня... Но товяа няма как да стане... Така, че в случая единствените, които се излагате сте вие...
Запомни едно- като се класирате по този начин в Европа коментари ще има.... Когато сте си сложили главата в торбата ще си носите последствията, а те са именно такива- феновете на другите отбори да ви скъсват от подигравки когато сте на път да изложите титанично страната и да ви хвалят когато играете добре и зашитавате подобаващо страната... Като искате Европа ще я приемете с всичките и минуси и плюсове... Останалото са прищевки! И мен въобще не ме е яд, че не сме в ЕКТ... Ние не сме готови за там, но поне си го признаваме, докато вие сте на гол тумбак- чифте пищови, ама и със самочувствие....
И не на последно място- не мразя никого! Не ме познаваш, за да говориш, а в момента дрънкаш врели - некипели...
Не ставайте като феновете на Левски и ЦСКА- всяка дума против вас да не я приемате и да сте със самочувствие без покритие.... В момента, ако се имате за нещо голямо, значи сте в заблуда огромна...
Факт е, че без съдията нямаше да продължите, ако го отричате значи нещо ви има! Факт е, че Генов до голяма степен ви класира в ЕКТ,..... Така, че...

Потребителски аватар
james
Контакти:

Re: Шльонск - Локо София

Мнениеот james » 22 юли 2011 16:33

dunavfc написа:
james написа:
dunavfc написа:Ако има справедливост,господ,логика мача е 3-0 за поляците..

Имаш разстройство не знам дали е стомашно или психическо ,но и в двата случая трябва да посетиш лекар.За твое добро е !

Ама не ми се прави на остроумен бе докторе :lol: Според теб какъв трябваше да бъде реалният резултат вчера ? А как според тебе ще завърши мача с поляците в Полша ? Сигурно ще ги очешите с 4-0 нали ? Не стига,че сте 20-30 човека и големи претенции имате,вече дори ние просто смъртните не можем да си и помислим,че локото може да загуби..

Само за статистиката :Нашия квартал е 3 ПЪТИ по-голям от твоя град и ако ние сме 20-30 то вие колко сте?

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 22 юли 2011 16:35

soilwork написа:Предвид че и двата мача Локо ще играят като "гости"...визирам публиката на двата отбора,смятам че поляците ще продължат без проблеми [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=giF_LQsuE-U[/youtube]

Ако това нещо се стовари в България всеки Български отбор ще е гост,дори и ония двата с професионалната публика.

Върни се в “Локо София”