pehopeho написа:ЛЕ:
Анортозис - Работнички
ПАОК - Волеренга
Спарта Прага - Сараево
Стоук Сити - Хайдук Сплит
Аустрия Виена - Любляна
Тука може и да има изненади според мен. Анортозис не са кой знае какво, последния мач бяха на косъм (0 на 2). Паок ги видяхме с ЦСКА, лично аз очаквах много повече, а и с тази криза в Гърция. За Спарта Прага имам някакво предчуствие, пресантимат така да се каже. Стоук - от тях може да се очаква всичко. Аустрия не са тава, което бяха преди години, така че нищо чудно да стъпят на криво.
ШЛ:
Партизан - Генк
Рейнджърс - Малмьо
Динамо Загреб - ХИК Хелзинки
Бате - Екранас
Тука обаче също може да се опари някой. Не знам кой е фаворита между Партизан и Генк?! Рейнджърс е малко вероятно да подценят шведите, но знае ли се, сходен стил, за това не ги изключвам. Динамо бих казал е големия фаворит, но само като видя последния мач на ХИК и се замислям (10 на 0) дори и срещу Бангор сити си е постижение. И накрая нашите "приятели" от Беларус. Мисля, че идва края им. Вече са преминали зенита си и е нормално да тръгнат малко надолу.
Дано първите изненади да са повече от вторите и Левски да е подставен в плейофния кръг. Но както каза някой по-нагоре, важното е да сме в групите, пък няма значение дали сме отстранили подставен или неподставен съперник.
Спарта - Сараево и БАТЕ - Екранас може да ги изключиш! Колкото и да не са в форма тези отбори съперниците им са доста несъстоятелни, че да има изненади!

А към рисковите от ШЛ добавям и Розенборг - Пилзен! Розенборг отдавна не са кой знае какво и често се дънят в кв-те на ЕКТ! Чехите са здрав отбор!