КОЕФИЦИЕНТИТЕ НА ОТБОРИТЕ НИ В ЕВРОПА

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Levski_Valencia
Контакти:

Re: За да са поставени ЦСКА и Левски в 4 кръг ...

Мнениеот Levski_Valencia » 22 юли 2011 02:03

Alex написа:
Speranza написа:Споко бе, Левски и ЦСКА ще влезнат в групите тая година! Имат добра селекция и двата тима, Янис Зику е класа, Арс и компания също ще влезнат. В ЦСКА има добър колектив , класни футболисти. Те ще са с най-тежък жребей,но ще продължат! Левски също добри футболисти привлече, ще влезе. Литекс и Локо са неясни.. те не знам до къде ще го докарат ... (САМО ЛЕВСКИ!!!) ;)

споко, споко, ама ако ЦСКА не се поставени, тоя път може да не е ТНС, а си има и доста брутални отборчета, който да чакат на входа на лигата...[/quote /Да,Цска ги чакат отбори като Севиля,Шалке,Тотнъм,Рома,Лацио,докато ние поне толкова явно непреодолими отбори няма как да срещнем.Най-важното условие за това е да отстраним словаците,нещо,в което аз не се съмнявам.
Павел Дочев- "Бяхме интелигентно недостатъчни" "Вкараха ни ненужен гол"

Потребителски аватар
Speranza
Контакти:

Мнениеот Speranza » 22 юли 2011 02:23

Чорбата са доказали,че в Европа в трудни моменти се оправят,когато много други ги отписват. Честно казано повече имам вяра в тях за групите от колкото в Литекс (камо ли в Локо) А за нас почти нямам притеснения. Шведа е добър, Арс също , каталунеца ще се разкрие в турнирите. Орлин Старокин ми беше любим защитник, хубаво е че го взехме!! Гледаме напреде и това е :)
Изображение

You'll never walk alone!!

Потребителски аватар
lebed4eto
Контакти:

Мнениеот lebed4eto » 22 юли 2011 07:45

ЦСКА няма да са поставени, но ще им се падне поставен отбор от източна Европа. 8-)

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 22 юли 2011 08:42

Левски, кога се класираха за 4 кръг? :shock: Дано да успеят, ама им е рано още за тънки сметки.
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Мнениеот pehopeho » 22 юли 2011 08:59

Някъде четох, че може да изхвърлят Фенербахче (или друг Турски отбор не съм сигурен). Това значи ли, че ще минем едно място нагоре и ще сме подставени. Нали сме точно под чертата.
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 22 юли 2011 09:22

Няма да изхвърлят турски отбори въпреки скандала. Ще трябва да се надяваме на изненада
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Потребителски аватар
ZHEL
Контакти:

Мнениеот ZHEL » 22 юли 2011 10:57

[quote="CSKA ME"]По мои сметки, за да е поставен ЦСКА, трябва да се случат 14 изненади (в това число не попадат изненадите от 2 кръг).
А за Левски, само една, така ли е?

Пред ЦСКА 25 отбора могат да помогнат на тима да е поставен.
Пред Левски 16 отбора могат да помогнат на тима за да е поставен.

Да колега, почти! Ще добавя, че не трябва да стават и изненади от квалификациите на Шампионската лига. 8-) Те са между 9-10 на брой потенциални такива и там също е възможно да има издънки на някой от поставените. В каквато и ситуация да са двата отбора е важен крайния резултат - влизане в групите, без значение дали са поставени или не, защото това на терена не означава нищо.

Потребителски аватар
Dani
Контакти:

Мнениеот Dani » 22 юли 2011 11:17

А бе пичове, най-удобният противник е отстраненият, така че няма значение кой срещу кого ще играе! Левски може да играе и с най-слабия отбор и да се издъни, ЦСКА може да направи изненада и да бие някой от по-силен отбор! Затова недейте да правите сметки, а просто се надявайте вашият отбор да играе на 1000 % и да влязат в групите!!! УСПЕХ НА ВСИЧКИ!!!

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 22 юли 2011 11:32

Цска - Никакъв шанс! За Левски също не е 99% сигурно както казват някой защото в тия 15 двойки в ЛЕ в повечето разликата в класите е прекалено голяма - е все си има някъде изненади, но трябва да се надявате в ШЛ пък да няма! ;)
Ето ги двойките за Левски
ЛЕ:
Атлетико Мадрид - Стрьомгодсет
Аз Алкмаар - Яблонец
Брюж - Карабах
Анортозис - Работнички
ПАОК - Волеренга
Фулъм - РНК Сплит
Спарта Прага - Сараево
Залцбург - Сеница
Стоук Сити - Хайдук Сплит
Aпоел Тел Авив - Вадуц
Аустрия Виена - Любляна
Йънг Бойс - Вестерло
Рен - Металург
Динамо Букурещ - Вараждин
Палермо - Тюн

ШЛ:
Партизан - Генк
Розенборг - Витория Пилзен
Рейнджърс - Малмьо
Копенхаген - Шамрок
Динамо Загреб - ХИК Хелзинки
Бате - Екранас
Макаби - Марибор
Твенте - Васлуй
Бенфика - Трабзоспор
Освен Английските отбори да отпишат турнира не виждам много сериозни шансове за изненади в ЛЕ! Английското обаче не е почнало и на Стоук и Фулъм поне до групите едва ли ще им се отпада! ;)

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Мнениеот pehopeho » 22 юли 2011 15:05

ЛЕ:
Анортозис - Работнички
ПАОК - Волеренга
Спарта Прага - Сараево
Стоук Сити - Хайдук Сплит
Аустрия Виена - Любляна
Тука може и да има изненади според мен. Анортозис не са кой знае какво, последния мач бяха на косъм (0 на 2). Паок ги видяхме с ЦСКА, лично аз очаквах много повече, а и с тази криза в Гърция. За Спарта Прага имам някакво предчуствие, пресантимат така да се каже. Стоук - от тях може да се очаква всичко. Аустрия не са тава, което бяха преди години, така че нищо чудно да стъпят на криво.
ШЛ:
Партизан - Генк
Рейнджърс - Малмьо
Динамо Загреб - ХИК Хелзинки
Бате - Екранас
Тука обаче също може да се опари някой. Не знам кой е фаворита между Партизан и Генк?! Рейнджърс е малко вероятно да подценят шведите, но знае ли се, сходен стил, за това не ги изключвам. Динамо бих казал е големия фаворит, но само като видя последния мач на ХИК и се замислям (10 на 0) дори и срещу Бангор сити си е постижение. И накрая нашите "приятели" от Беларус. Мисля, че идва края им. Вече са преминали зенита си и е нормално да тръгнат малко надолу.
Дано първите изненади да са повече от вторите и Левски да е подставен в плейофния кръг. Но както каза някой по-нагоре, важното е да сме в групите, пък няма значение дали сме отстранили подставен или неподставен съперник.
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3

Върни се в “Футбол - България”