Официално: Алексис Санчес подписа за 5 години с Барса

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Re: Официално: Алексис Санчес подписа за 5 години с Барса

Мнениеот eelche » 22 юли 2011 01:22

Страшен футболист,следя Калчото и мога да кажа че Барса взеха най - доброто от Серия А...Иначе заради такива трансфери не се дава шанс на момчетата от Ла Масия и хора като Тони Калво акостират на Герена ;)
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 22 юли 2011 01:23

Не се знае... една по-тежка контузия на Алексис (дано да няма) и като не взима участие в мачовете няма да си направи нужните бройки мачове и няма да се налага да се изплащат всички допълнителни бонуси. А и честа практика е при подобен тип сделки даден играч уж случайно да не му стигнат 1-2 мача, за да направи нужната бройка мачове. ;)
Барса колкото и да не ми се иска не може всяка година да печели ШЛ, та и от тук ще се спести някой друг милион от бонусите, та едва ли ще трябва да доплатим повече от 5-6 милиона. ;)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 22 юли 2011 01:24

eelche написа:Страшен футболист,следя Калчото и мога да кажа че Барса взеха най - доброто от Серия А...Иначе заради такива трансфери не се дава шанс на момчетата от Ла Масия и хора като Тони Калво акостират на Герена ;)

Аз повече исках Пасторе, но те играят на различни позиции.

Абе какво стана с Пасторе? Палерно ще го продават ли изобщо на някого? Ако не... това лято да зарязваме Сеск, а следващото да вземем Пасторе. ;)

Tom Kruz
Контакти:

Мнениеот Tom Kruz » 22 юли 2011 01:25

Само не виждам къде ще играе пореден грешен ход на Гуардиола вместо да вземе ляв бек и алтернатива на централните защитници.Педро е не по слаб от Санчез незнам защо си създава главоболия!?!

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 22 юли 2011 01:30

Оная откачалка продължава да му иска 50 милиона :lol: Дано сме в изчаквателна позиция и като разбере, че никой няма да му даде, да ни го пусне ... Че остана единствения що годе читав наличен играч на пазара. Според Скай спортс Агуеро бил сигурен за Сити...

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 22 юли 2011 01:31

Tom Kruz написа:Само не виждам къде ще играе пореден грешен ход на Гуардиола вместо да вземе ляв бек и алтернатива на централните защитници.Педро е не по слаб от Санчез незнам защо си създава главоболия!?!

Оф това и аз го мисля, но в крайна сметка не може да се разчита само на трима нападателя. Сезона е дълъг, има и контузии. Друг е въпроса какво става с Афелай... Защо го взехме, ако няма да играе?! За Афелай имам чувството, че ще стане като със Савиола - много талант и качества, но никога няма да бъде оценен по достойнство и да получи шанс да се докаже. :( Дано да греша!

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 22 юли 2011 01:32

Frankie Lampard написа:Оная откачалка продължава да му иска 50 милиона :lol: Дано сме в изчаквателна позиция и като разбере, че никой няма да му даде, да ни го пусне ... Че остана единствения що годе читав наличен играч на пазара. Според Скай спортс Агуеро бил сигурен за Сити...

Неймар също още е на пазара. ;) Реал се отказаха от него, взимат Адебата от Сити. Друг е въпроса, че Неймар и Пасторе играят на различни позиции. Фабрегас също още е наличен! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Тъкмо си е свикнал в Лондон, даже няма да му се налага да се мести. :lol: :lol:

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 22 юли 2011 01:36

Фабрегас в Челси е като Меси в Реал - невъзможно...
Неймар не ме впечатли с нищо на Копата - един финт не го видях да направи. Явно само в Бразилия го оставят да си развява байряка...
А и доколкото знам е сигурен за Реал, но от зимата! Явно добре осъзнава, че в Англия има много по-малък шанс, отколкото в Испания ...

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 22 юли 2011 01:38

Frankie Lampard написа:Фабрегас в Челси е като Меси в Реал - невъзможно...
Неймар не ме впечатли с нищо на Копата - един финт не го видях да направи. Явно само в Бразилия го оставят да си развява байряка...
А и доколкото знам е сигурен за Реал, но от зимата! Явно добре осъзнава, че в Англия има много по-малък шанс, отколкото в Испания ...

В Англия се играе по-твърд футбол и ще му счупят нежните глезенчета... играчи като него са за Испания или Португалия от европейските първенства. В Холандия също би се вписвал, но и там влизат по-грубичко...

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 22 юли 2011 01:42

Съгласен съм! И не е само заради твърдата игра. В Англия по-трудно минават такива финтове и не се оставят толкова свободни пространства, колкото в Испания. Доколкото видях е доста зле с ударите от по-далечна дистанция и няма много тежък удар, а в Англия няма да го извеждат толкова често сам срещу вратаря, колкото в Бразилия или Испания.

Върни се в “Барселона”