Юнайтед качва БГ фенове в автобус
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Cesc Fabregas
- Контакти:
Re: Юнайтед качва БГ фенове в автобус
Първо държа да подчертая, че в случая Бербатов е прав. И аз да бях, и мене щеше да ме е срам, да се притесня. Според мен той се усмихна и говори с хората само от възпитание, не се зарадва кой знае колко, но не е и длъжен, разбира се. Забележете че и останалите футболисти не бяха никак ентусиазирани, за разлка от хората от щаба на Фъргюсън и тн 

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Muscarin написа:Кво значи мрънкалници бе колега? Казваме си мнението,имаме право на това,за това е този форум,както имаме право и да имаме различно мнение от фенове на Юнайтед като теб например,ако и да не ти харесва! Истината се видя! Бербатов го хвана срам! Това е положението,жалко за него.....един такъв преди време разправяше наляво и надясно,че България нищо не му е дала,сърдеше се на 8 милиона души,ама сега пръв лобист в Европа се оказа че ще става......
Тия приказки са един затворен кръг твойте... и аз сега да ти кажа ми то това е форум и харесва или не всеки може да си дава мнението за мрънкалници като теб!!!
Истината се видя едни 5 човека се накефиха и видяха идолите си (не един или двама) и нямат и капка разочарование... и надали са бройкали кой колко думи им е казал повече...
Е виж обаче на няколко хиляди километра гледащите всичко това на ПСто си са възмУтени!!!!
САФ чу ли го кво им каза като чу че са БГта????
Последна промяна от drogooo на 21 юли 2011 19:26, променено общо 1 път.

Това, че Бербатов е виновен за съществуването си и за произхода си отдавна вече е ясно. Каквото и да предприеме или да не предприеме той ще бъде плют, просто защото не е като другите и защото е българин. И ще бъде плют не от американци, не от китайци, не от англичани... Митко ще си е плют само от българи дори когато прави две деца щастливи, че са получили автограф от него, дори когато прави мечтите на десетки талантливи българчета реалност, дори когато стане голмайстор на ВЛ. За завистта и злобата на българите може да се напише трилогия 

Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
Явно стойностите през последните 20 години тотално са се променили щом хората смятат поведението на известните ни личности за нормално.Каква злоба каква завист говорим за чисто човешки отношения който както иска да го разбира но според мен Бербатов не се държа както подобава със свои сънародници-деца,мое мнение не искам да влизам с никой в спорове.
drogooo написа:САФ чу ли го кво им каза като чу че са БГта????
Какво им каза, че не мога да го чуя ?! Иначе не се нервете на хора, които не разбират ..
ros написа:Това, че Бербатов е виновен за съществуването си и за произхода си отдавна вече е ясно. Каквото и да предприеме или да не предприеме той ще бъде плют, просто защото не е като другите и защото е българин. И ще бъде плют не от американци, не от китайци, не от англичани... Митко ще си е плют само от българи дори когато прави две деца щастливи, че са получили автограф от него, дори когато прави мечтите на десетки талантливи българчета реалност, дори когато стане голмайстор на ВЛ. За завистта и злобата на българите може да се напише трилогия
Ros, как можа да подцениш толкова много "българина"? Не трилогия - може да се запише рекорд в "Книгата на Гинес", за нескончаема поредица от "-логии", в които няма никаква логика!

Muscarin написа:Кво значи мрънкалници бе колега? Казваме си мнението,имаме право на това,за това е този форум,както имаме право и да имаме различно мнение от фенове на Юнайтед като теб например,ако и да не ти харесва! Истината се видя! Бербатов го хвана срам! Това е положението,жалко за него.....един такъв преди време разправяше наляво и надясно,че България нищо не му е дала,сърдеше се на 8 милиона души,ама сега пръв лобист в Европа се оказа че ще става......
Ако твоето мнение не изопачаваше истината - никой нямаше да ти направи забележка! Разбира се, че сте мрънкалници!
"Даде автограф, ама защо не ми се усмихна? Усмихна ми се, ама защо не говори с мен? Говори с мен, ама защо не стана да ме поздрави и да ми се поклони?"

Ето това представлявате в общи линии!
П.С. Бай Тошо го плюем, че бил много прост, ама май не е съвсем така - още на времето е разбрал, че на българите не трябва да им се дава свобода на словото, защото накрая ще се осерът(с извинение)!
Капката дълбае камъка не със сила, а с постоянство!
Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"
Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"
- modor
- Контакти:
ros написа:Това, че Бербатов е виновен за съществуването си и за произхода си отдавна вече е ясно. Каквото и да предприеме или да не предприеме той ще бъде плют, просто защото не е като другите и защото е българин. И ще бъде плют не от американци, не от китайци, не от англичани... Митко ще си е плют само от българи дори когато прави две деца щастливи, че са получили автограф от него, дори когато прави мечтите на десетки талантливи българчета реалност, дори когато стане голмайстор на ВЛ. За завистта и злобата на българите може да се напише трилогия
Много истина Роска,много истина.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
grasiani написа:Явно стойностите през последните 20 години тотално са се променили щом хората смятат поведението на известните ни личности за нормално.Каква злоба каква завист говорим за чисто човешки отношения който както иска да го разбира но според мен Бербатов не се държа както подобава със свои сънародници-деца,мое мнение не искам да влизам с никой в спорове.
Не се е държал!!!!
Сега аз без да се заяждам да ти споделя какво пише под тоя клип в ютуб и в сайта на Юнайтед(форума на феновете) щот ми стана интересно ние го плюем тука а ония хора как я виждат случката.
ЗАВИЖДАТ благородно на 5-та качили се в автобуса... едното мнение е "мамка му мен ще ме арестуват ако го пробвам това в Англия"
На половината в коментарите футболистите им се виждат сковани и притеснени щото никой от тях не може и да му дойде на акъла че е възможно да пуснат фенове в рейса ей така просто.
Няма един тъп коментар.. от сорта кой как се е държал,БГтата що са взели автограф от един па са се застояли при друг по-малко.

Btovfan80 написа:
Ако твоето мнение не изопачаваше истината - никой нямаше да ти направи забележка! Разбира се, че сте мрънкалници!
"Даде автограф, ама защо не ми се усмихна? Усмихна ми се, ама защо не говори с мен? Говори с мен, ама защо не стана да ме поздрави и да ми се поклони?"![]()
Ето това представлявате в общи линии!
П.С. Бай Тошо го плюем, че бил много прост, ама май не е съвсем така - още на времето е разбрал, че на българите не трябва да им се дава свобода на словото, защото накрая ще се осерът(с извинение)!
Ок,аз съм мрънкалник ти си гъзолизец.Така става ли?
Не сме народ, а мърша...