Поредния срам за България - Локомотив София с 2 дузпи и с червен картон едвам бият тея македонски амататьори .........ама така е Генов като свири фалшиви дузпи в последната минута и плащат на други отбори да скачат на конкурентите им за четвъртото място ще берем срам ...........всичко в България е покварено и фалшиво затова и футбола ни е такъв ако беше чесно първенство Локото въобще нямаше да припари до УЕФА
ь
Локомотив - Металург Скопие 3:2 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
Re: Локомотив Сф 3 - 2 Металург Скопие
rbs написа:Никой не трябва да се заблуждава.Локо са мн слаби и съдията помогна много.Най доброто е резултата и това че ни помага за коефициента...Мисля че трябва да се обърнат към школата си-този отбор няма бъдеще и идея как да играе.... комплименти за характера все пак.....
Коефициентът трябва много да се вдига.
Имам чувството, че някой хора сега падат от небето и започват да търсят справедливост. Хайде по - спокойно!
Последна промяна от daniel875 на 21 юли 2011 23:02, променено общо 1 път.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
- slavia_forever
- Контакти:
Re: Локомотив - Металург Скопие 3:2 FT
Честито на локомотивците! Успех нататък!
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
Запознаха се ,ще попразнуват заедно дано се опознаят и от другия мач да поиграят малко футбол щото само едно сърце имам и не знам до кога ще издържи.САМО ЛОКО
п.п. И поздравления за отбора от Скопие за достойното представяне.

james написа:Запознаха се ,ще попразнуват заедно дано се опознаят и от другия мач да поиграят малко футбол щото само едно сърце имам и не знам до кога ще издържи.САМО ЛОКО![]()
![]()
![]()
Каквото и да си говорим, заслужена победа за Локомотив. Да, съдията може и да е повлиял, но пък макетата бяха много затворени. Така не се играе голям футбол.
Честито на всички българи и браво на Локото, обаче нали не очакват привържениците им, че всеки мач ще свирят по две дузпи и ще гонят играч от другите... Манталитета е много силно психологическо оръжие, а тук липсва. Дано направят силни мачове срещу поляците...
daniel875 написа:rbs написа:Никой не трябва да се заблуждава.Локо са мн слаби и съдията помогна много.Най доброто е резултата и това че ни помага за коефициента...Мисля че трябва да се обърнат към школата си-този отбор няма бъдеще и идея как да играе.... комплименти за характера все пак.....
Имам чувството, че някой хора сега падат от небето и започват да търсят справедливост. Хайде по - спокойно!
Събуди се и гледай реално на нещата.....ако играта им ти е харесала то ти си гледал друг мач...

Последна промяна от rbs на 21 юли 2011 23:09, променено общо 1 път.
подуене е тумура на футбола ни и ражда само писатели и д'журналисти
rbs написа:daniel875 написа:rbs написа:Никой не трябва да се заблуждава.Локо са мн слаби и съдията помогна много.Най доброто е резултата и това че ни помага за коефициента...Мисля че трябва да се обърнат към школата си-този отбор няма бъдеще и идея как да играе.... комплименти за характера все пак.....
Събоди се и гледай реално на нещата.....ако играта им ти е харесала то ти си гледал друг мач...
Много добре гледах мача, но нека не се самоунижаваме, а? Че когато паднем, ореваваме орталъка, че сме били ощетени, но не гледаме играта, а когато ни подпрат, само за това говорим. Има си игра, която отдавна не е точно футбол, но поне все още се счита за такава. Коментирайте играта.
Като се сетя как Борац преди отстраниха Локото и тогава много хора забравиха как бяхме порязани, просто бъдете по - спокойни в разсъжденията.
Няма справедливост, още ли има хора, които не са го разбрали.
- FC Pirin - Real
- Контакти:
Честито на Локото ... много важна победа , трудна или не ... по тоя начин ни се вдига коефициента
Успех срещу Дънди
Успех срещу Дънди

Re: Локомотив - Металург Скопие 21 юли 20:30 ч.
deladog написа:Добре поне, че този мач се игра от софийското "Локо", иначе не ми се мисли какъв щеше да е позорът за другите двама европретенденти.
Другите евро претенденти ги отнасяха тез с разлика.
Не заяждаѝ с тези писания.И Локото Пловдив и Черно Море са много по добри от това Локо.Пълна трагедия са и ако не си оправят играта ще им влезе във фолклора резултата от следващата фаза.На Гиговчо няма да му стигнат парите за съдиите от следващата фаза.