Юнайтед качва БГ фенове в автобус

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Goshky
Контакти:

Re: Юнайтед качва БГ фенове в автобус

Мнениеот Goshky » 21 юли 2011 17:00

браво на хората от манчестър :)

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 21 юли 2011 17:02

Вие разногледи ли сте , глухи ли сте ? Поздрави децата , усмихна им се и им даде автограф . После като отиде този със камерата при Митко и него поздрави ! И групата продължи назад , КАКВО ТРЯБВАШЕ ДА НАПРАВИ ПОВЕЧЕ ? Да си свали гащите и да си покаже черните слипове ?

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 21 юли 2011 17:08

Не искам нищо лошо да кажа за Бербатов може би си е такъв човек, но елементарното възпитание държеше да кажи 2-3 лафа на хората няма да го изядат толкова, все пак са българи даже можеше да слезе от автобуса и да се снима с децата когато си известен сам трябва да се сещаш за тези работи .Не знам някои хора толкова са се опиянили от славата че се мислят за богове и не могат да реагират адекватно на някои ситуации.Поне от страни изглеждаше много сконфузно, поздравяват те радват ти се а ти седиш като пън.Как ли е изглеждал в очите на своите съотборници.Те нашите известни хора все са сърдити на някой или все някой им е виновен за нещо.

donpacko
Контакти:

Мнениеот donpacko » 21 юли 2011 17:36

Това е за мене нормално отношение.А за човека който защитава Ицо,сега ще ти предам дословен разговор на братовчед ми от 1994 година когато нашия национален отбор е почивал на Албена или на Златни,точно къде ще излъжа(След световното).Братовчед ми има една банкнота от 100 кинта(за тия които не помнят тия пари,тя е жълта на цвят),със автографи от целия национален отбор от САЩ-94,само като бил при Ицо за автограф,оня му казал е.. си майката ве пишлеме.Е сам можеш да си представиш,какво е когато кумира ти те благослови така.След тоя разказ,сравни държанието на двамата.

Потребителски аватар
infallible
Контакти:

Мнениеот infallible » 21 юли 2011 17:41

smith12 написа:обаче вижте че видич който е сърбин поздрави хората и им се зарадва,а господин "голямата звезда" бербати пак се прави на много важен

Бербатов просто си е скромен няма да тръгне да скача и да пее с тяХ.. стана му малко неудобно колкото и странно да звучи .. както и на някои други играчи в автобуса
ЕДНА ЛЮБОВ!

Потребителски аватар
alexxx
Контакти:

Мнениеот alexxx » 21 юли 2011 18:02

DmG написа:Вие разногледи ли сте , глухи ли сте ? Поздрави децата , усмихна им се и им даде автограф . После като отиде този със камерата при Митко и него поздрави ! И групата продължи назад , КАКВО ТРЯБВАШЕ ДА НАПРАВИ ПОВЕЧЕ ? Да си свали гащите и да си покаже черните слипове ?

+1111111111111111
Още Апостола е казал: "Нас няма кой да ни спре!"

Потребителски аватар
drogooo
Контакти:

Мнениеот drogooo » 21 юли 2011 18:03

Момчето ги поздрави,даде автографи... Хората като ги гледам друго не искаха....!!!
Сори ама нататък по редицата имаше носител на златната топка;жива легенда играеща вече 20 години ;топ нападателя на английския национален в момента;капитана на английския шампион....
Нито хората се спряха при него да го разпитват нещо па той да се прави на луд... нито нещо друго.
Тия 5 човека ако ги питаш ще кажат че са суууупер доволни от една сбъдната мечта и съм сигурен че няма да обелят и дума за това кой на къв се направил....Тука обаче по форумите недоволни бол!!!
На края толкова ошашавени от случката хората щяха да си излезнат от рейса ей така но им "показаха" САФ ръкушаха се с него... човека дори им пусна майтап за Бербо.
Не съм некъв защитник на Берба ама тука мнооого мрънкалник много нещо бе!!!
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 21 юли 2011 18:07

DmG написа:Вие разногледи ли сте , глухи ли сте ? Поздрави децата , усмихна им се и им даде автограф . После като отиде този със камерата при Митко и него поздрави ! И групата продължи назад , КАКВО ТРЯБВАШЕ ДА НАПРАВИ ПОВЕЧЕ ? Да си свали гащите и да си покаже черните слипове ?

Много си прав ;)
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
Btovfan80

Мнениеот Btovfan80 » 21 юли 2011 18:08

Сигурен съм, че автобусът спря по нареждане на Сър Алекс. Според мен така се постига прословутият отборен дух. Браво!!!

[offtopic]А на храчещите по Бербатов не знам вече какво да им кажа?! Как може да изопачавате фактите по този долен начин? :evil: Видя се много добре, че Митко даде автограф на децата с усмивка, после поздрави и снимащият с усмивка, а чак след като го подмина се обърна напред, както направиха и останалите футболисти!
Вие какво искате - да стане и да ги разцелува ли? Толкова сте жалки, че не мога да го опиша с думи! :evil:[/offtopic]
Капката дълбае камъка не със сила, а с постоянство!

Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 21 юли 2011 18:14

drogooo написа:Момчето ги поздрави,даде автографи... Хората като ги гледам друго не искаха....!!!
Сори ама нататък по редицата имаше носител на златната топка;жива легенда играеща вече 20 години ;топ нападателя на английския национален в момента;капитана на английския шампион....
Нито хората се спряха при него да го разпитват нещо па той да се прави на луд... нито нещо друго.
Тия 5 човека ако ги питаш ще кажат че са суууупер доволни от една сбъдната мечта и съм сигурен че няма да обелят и дума за това кой на къв се направил....Тука обаче по форумите недоволни бол!!!
На края толкова ошашавени от случката хората щяха да си излезнат от рейса ей така но им "показаха" САФ ръкушаха се с него... човека дори им пусна майтап за Бербо.
Не съм некъв защитник на Берба ама тука мнооого мрънкалник много нещо бе!!!

Кво значи мрънкалници бе колега? Казваме си мнението,имаме право на това,за това е този форум,както имаме право и да имаме различно мнение от фенове на Юнайтед като теб например,ако и да не ти харесва! Истината се видя! Бербатов го хвана срам! Това е положението,жалко за него.....един такъв преди време разправяше наляво и надясно,че България нищо не му е дала,сърдеше се на 8 милиона души,ама сега пръв лобист в Европа се оказа че ще става......

Върни се в “Манчестър Ю”