Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
alive
Контакти:

Re: ЗАДАВАЛИ СЕ ПРОМЯНА ИЛИ ОТНОВО МЬКИ

Мнениеот alive » 31 май 2009 19:41

ОСТАВА СЕГА СЕЛСКАТА МАСТИЯ ДА ПРОДАДЕ КЛУБЪТ!ДА СЕ НАДЯВАМЕ!
Изображение

birata1912
Контакти:

Re: Ботев остава в групата

Мнениеот birata1912 » 31 май 2009 19:42

Mecho-Cuh написа:
birata1912 написа:А ВЕ СЕЛЯЦИ СТАРО ГАЗОРСКИ Я В ГЬЗА.................. :lol: :lol:

Гражданино от пловдив(брестник,труд,хисаря,маноле,войводиново или кой знае от къде?)
Поздравих ви за оставането което беше искренно!!!
Харесвам мачовете със вас за това наистина съм щаслив че оставате.Просто искам да осъзнаете,че не сте извънземни и реалноста е малко по-различна от "над 10 000" "пощурял пловдив" "убииствата над селския" "всички буфери са от столипиново" и "без ботев няма българия" следва и 3-тия по големина град да казва на 6-тия село!!!
Айде малко слез на земята и гледайте реално. Успех другата година и дано не се налага да треперите до край.

Виж сега какво !!!ако ти си от Хисар или 4ирпан твои проблем ,пишете си вьв вашия форум и си задаваите тьпите вьпроси там!аре

Потребителски аватар
toti75
Контакти:

Re: ЗАДАВАЛИ СЕ ПРОМЯНА ИЛИ ОТНОВО МЬКИ

Мнениеот toti75 » 31 май 2009 19:43

Честито момчета - адски се радвам че оставате в групата - обичайте си отбора (вие най-добре знаете как да го правите :) това не е тайна за никой) защото момчетата ви въпреки всичко и въпреки "ОНЗИ" играха, бориха се и го постигнаха! Аз лично шапка им свалям за това. Левскар съм и съм супер щастлив от титлата, още повече след кървищата и простотията които видях в публиката на ЦЕЦЕКА - то магарето ат няма как да стане). Честито и на вас и на нас и едно голямо НАЗДРАВЕ :))))))))))))

Потребителски аватар
portokal
Контакти:

Мнениеот portokal » 31 май 2009 19:44

За какво го грабнахте момчето бре ?! Аз не виждам някаква злоба в поста му :shock:
Katochimoto!

Причината, поради която „нищото" не може да се превърне в „нещо", се състои в това, че то не може да се трансформира, без да изостави състоянието си на „небитие", а не може да го направи и като го изостави .

Потребителски аватар
Yobs1912
Контакти:

Мнениеот Yobs1912 » 31 май 2009 19:45

Meto_1912 написа:Всичко хубаво ама при втория гол като гръмна тази "бомба" един отпред му разцепи главата :shock:

Честито и да се надяваме догодина митю да си тръгне.

Тва рацепи усивателите на уредбата майна,карай важното е че няма пострадали. АЙ КАНАРИИИ !!! Не знам но чувството ми след края на мача беше все едно ставаме шампиони :lol: представям си тогава кво ше е

Потребителски аватар
Mecho-Cuh
Контакти:

Мнениеот Mecho-Cuh » 31 май 2009 19:45

Бяхме 4000 което е слаба посещаемост за нас на мача с калиакра каварна. Играхме безобразно слабо и последните кръгове си вземахме точките на късмет. Успех на ботев ! И дано имате нов президент другата година.

Потребителски аватар
Blake
Контакти:

Мнениеот Blake » 31 май 2009 19:49

Имаше пострадал от бомбата , едно момче беше в кръв . Мерси на феновете на другите отбори , който честитиха , сега ни остана едно достойно представяне в дербито.
Формата е временна , класата вечна ! 1912.

Just like the busby days and days gone by,
We’ll keep the red flags flying high

itelim
Контакти:

Мнениеот itelim » 31 май 2009 19:50

Честито Ботевисти! Макар, че да се честити на Ботев оставане в "А" група е смешно и глупаво. Пожелавам Ви повече радост и по-малко ядове през следващата футболна година!

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 31 май 2009 19:52

Айде останахме, помогнахме и на Маричката - за разлика от едни хора които даже не заслужават да се споменават!!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

marjb

Мнениеот marjb » 31 май 2009 19:58

Айде честито,но не злобейте,че сме паднали от Вихрен,защото това значи,че ни смятате за супер-отбор(което хич не е лошо)и изглеждате смешни...Да не говорим,че бихме спартак,миньор и сливен :) Дано дербито бъде добро и естествено да ви биеме :)

Върни се в “Архив”