radovasto написа:Alternative написа:radovasto написа:През по-голямата част на мача инициативата беше в отбора на домакините и според мен те повече търсеха победата. Не ми стана ясно защо в големи периоди приемахме играта в своята половина, а така беше и на мача със Спартак Плевен, вместо от първия съдийски сигнал да тръгнем напред и да "мачкаме" съперника по целия терен.
Извинявай,но си гледал друг мач.Имаше проблем с прякото излъчване,но от това което видях/ме/ отбора стоеше добре на терена.В същия ден са имали сериозна тренировка.
Точно този мач гледах, ама явно имаме различни виждания. Не съм футболен специалист, просто тази игра не ме радва. Помисли кога направихме първия си удар в очертанията на вратата на Видима и си отговори на въпроса редно ли е това да става в 40-тата минута на мача.
Надявам се,че разбираш разликата между професионалния и аматьорския футбол.Такива резултати с по 4-5 гола разлика няма как да се случват вече,пък ако ще и да играем с 11 нападателя.По-важното е да побеждаваме! Хубчев си знае работата,такъв е съвременният футбол! Физика преди всичко.