Кои трябва да бъдат ИЗГОНЕНИ от ЦСКА !

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Empty
Контакти:

Re: Кои трябва да бъдат ИЗГОНЕНИ от ЦСКА !

Мнениеот Empty » 31 май 2009 19:15

POPCORN написа:
a boy named goo написа:Съгласен съм, тези мърлячи, които цял полусезон единствено разхождаха червената фланелка незабавно трябва да се махнат. Не може да си футболист на ЦСКА и в същото време да нямаш капка желание за игра. Днес видяхме как дори при гола на Миньор, нашите футболисти не показаха дори желание да се поразтърчат малко.
Първият изгонен от ЦСКА обаче трябва да е Любослав Пенев. Очевидно е, че поне на тази етап не става за треньор. Неговите идиотски решения започват да ми писват. Абсурдно е да имаш играч като Здравко Лазаров и да го вадиш от групата, а в същото време цял полусезон да налагаш играч като Руи Мигел, който е може би най-слабият нападател играл някога в ЦСКА. Най-гадното е, че ако Димитър Пенев бе треньор на ЦСКА най-вероятно сега щяхме именно ние да сме шампиони.

ТОЧНО НИЕ СЕ БОРИМЕ ЗА ТИТЛАТА ТОЙ МИ ПУСКА 10 ЮНОШИ А ЗДРАВКО НЕ ГО ВЗИМА.АРЕ ДА СЕ МАХА БОЛИ МЕ ФАРА КАТО Е ИГРАЛ В ЦСКА!

Пенев вънка!Тая засада дето ни отмениха гола така и не я видях, но това не е важно.Отборът ни беше много жалък.Чест им прави на Миныор, че играха мъжки, а не като нашите жени.Имах чувството, че Литекс играят сами срещу нашия вратар и се чудят кой да вкара пръв.....такива празни пространства :o

Потребителски аватар
Empty
Контакти:

Мнениеот Empty » 31 май 2009 19:16

YoTheReal написа:СЛЕД ТИЯ НЕЩА - ЦЕЛИЯ ЦСКА ВЪН ОТ А ГРУПА ! СТИГА ПРОСТОТИИ, МАМКА МУ !

Абе ти си отивай в обора..... Нали сте шампиони махаи се оттука, като биеш Миныор пак ела...

omax
Контакти:

Мнениеот omax » 31 май 2009 19:17

Добре, че беше ДИМИТЪР Пенев, че сме на това място в края на шампионата, да му благодарим, че есента не загуби нито един мач от тези с преките ни съперници и спечели Суперкупата. ЛЮБОСЛАВ Е ЖАЛЪК...Просто не става. Тип Стоичков - много големи футболисти - НИКАКВИ ТРЕНЬОРИ

Потребителски аватар
.cskara.
Контакти:

Мнениеот .cskara. » 31 май 2009 19:17

Точно човек като Любо трябва на ЦСКА-изявен лидер.Но като треньор се видя,че не става.Имаше един полусезон да се докаже,но не успя.Хубаво ще бъде да върнат Пената,но ако Любо да остане,да се надяваме,че ще се подобри,пък и според мен е много по-добър от Кокала.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 31 май 2009 19:17

Empty написа:
POPCORN написа:
a boy named goo написа:Съгласен съм, тези мърлячи, които цял полусезон единствено разхождаха червената фланелка незабавно трябва да се махнат. Не може да си футболист на ЦСКА и в същото време да нямаш капка желание за игра. Днес видяхме как дори при гола на Миньор, нашите футболисти не показаха дори желание да се поразтърчат малко.
Първият изгонен от ЦСКА обаче трябва да е Любослав Пенев. Очевидно е, че поне на тази етап не става за треньор. Неговите идиотски решения започват да ми писват. Абсурдно е да имаш играч като Здравко Лазаров и да го вадиш от групата, а в същото време цял полусезон да налагаш играч като Руи Мигел, който е може би най-слабият нападател играл някога в ЦСКА. Най-гадното е, че ако Димитър Пенев бе треньор на ЦСКА най-вероятно сега щяхме именно ние да сме шампиони.

ТОЧНО НИЕ СЕ БОРИМЕ ЗА ТИТЛАТА ТОЙ МИ ПУСКА 10 ЮНОШИ А ЗДРАВКО НЕ ГО ВЗИМА.АРЕ ДА СЕ МАХА БОЛИ МЕ ФАРА КАТО Е ИГРАЛ В ЦСКА!

Пенев вънка!Тая засада дето ни отмениха гола така и не я видях, но това не е важно.Отборът ни беше много жалък.Чест им прави на Миныор, че играха мъжки, а не като нашите жени.Имах чувството, че Литекс играят сами срещу нашия вратар и се чудят кой да вкара пръв.....такива празни пространства :o

МАНИ МАНИ ТРАГЕДИЯ!ВСИЧКИТЕ И ТИТАН И КОЙ ЛИ НЕ ДА СЕ МАХАТ ТОВА НА НИЩЕ НЕ ПРИЛИЧА.ИСКАМЕ СИ СТОЙЧО !!!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
vlado_vdv
Контакти:

Мнениеот vlado_vdv » 31 май 2009 19:23

Аз още като чух,че е свободен си пожелах да се върне Стойчо,но не ми се вярва. Титан са поели по някакъв път и вероятно ще оставят Любо още един сезон...
Ще поживеем,ще видим.
Мен лично ме е страх от това което ни чака с него.
Дано да ме опровергае и да се наложи с кеф да му се извинявам другата година.
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/4E/D6/6e0c1dc501344ed6.jpg[/wrapimg] [wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/FF/FC/64e86229cbd8fffc.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
paskaleevich
Контакти:

Мнениеот paskaleevich » 31 май 2009 19:27

Според мене целият отбор трябва да бъде изгонен и да се купуват нови играчи. И любо да се маха, защото един треньор не става за такъв щом след всеки допуснат гол се дразни и нервира и псува. Единствен и Стоичков, който след допуснат гол успокоява момчетата. Чух нещо за Де ла Пеня и оня аржентинеца от гръцкия отбор (не се сещам името), ама ще искат вного висока заплата.. станали на по 40 години, а искат по 90-100 000 евра.
Между другото ако не беше лудото томово лято миналата година, нямаше да се стигне дотук !!!
Величието на Родината се гради върху костите на онези, които достойно живяха и умряха за нея.

Потребителски аватар
Randal Flag
Контакти:

Мнениеот Randal Flag » 31 май 2009 20:05

не мисля че е редно де се хвърлят толкова тежки думи по клуба.
В крайна сметка завършваме втори и ще играем в евротурнирите.При толкова много финансови проблеми и скандали това определено си е успех.Освен това загубихме директния двубой с Левски а с това и шанса да дублираме.
Треньорът ни определено е неопитен и се вижда че допуска грешки но пък не е правил селекцията и задължително трябва да му се даде шанс и за следващият сезон. Иначе за Здравко съм съгласени че е абсурдно да не го пуска в игра??!!
И не разбирам защо трябва да си гоним юношите, та те са с червени сърца и ако сега губят догодина когато се обиграят ще започнат да печелят.Повечето от тях са на добро ниво за нашето първенство.
Не разбирам защо трябва да гоним и Удоджи при положение че е най острият ни и нестандартен играч.

Хайде,горе главите.Да изгоним тези които са некадърни, да обиграем тези които стават и с няколко нови попълнения пак сме номер едно.
Само ЦСКА!!!

tishko
Контакти:

Мнениеот tishko » 01 юни 2009 19:27

за Данчо Тодоров може и да си прав ники2128, ама за Котев?!? Нещо не схващам?

Твърдо аут - Руи Мигел - не е за голям отбор просто. Давид Силва - също. Маркиньос, Машадо, Ели Маркес - на момента вън, повечето младежи начело със Зехиров да им търсят преостъпване, ако не се наложат там, няма за какво и да ги връщат.

Твърдо ДА останат - Манчев, за 3 мача показа ултра класа. Тошко Янчев - видя се без него на какво приличаме. Котев, Иван Иванов, Минев, Саидходжа също твърдо да им се даде шанс. За всички останали съм раздвоен в мнението си - все пак не им гледам тренировките, а и да ги гледах, не съм чак такъв футболен специалист, че да реша.

Някой беше обсъждал Саидходжа, че не се бил представил на ниво - ами аз лично го наблюдавам най-внимателно. Рядко бърка, но получава срамно малко топки, а има качества да гардира и да извежда тънко съотборници. С глава играе отлично, бори се добре - най-малко той е причината за жалката ни игра в последните 4 мача!

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 01 юни 2009 19:43

Ако трябва да говоря по темата, казвам да бъде изгонен Маркиньос, който така и не разбра, че ЦСКА не му е Беласица. Освен него, да си ходи Златинов. Той играе с амбиция, но няма качества, затова вече се говори, че ще го гонят. Същото важи за Гунлаугсон. Зе Руи, Беконо и Евгени Йорданов въобще не са толкова слаби, колкото ги изкарват. Според мен, поне двама от тях трябва да останат. Давид Силва няма място при нас. Той повече подава на Машадо зад себе си, отколкото да опитва пробиви по фланга. Като споменах Машадо, и той да си ходи! Прекалено едър и тромав е за бек. Ако може да играе като централен защитник, да се пробва, но като ляв бек е много далече от Тиаго Силва примерно. Манчев, Котев, Лазаров, Пифа, Янчев, Тодоров трябва да останат-просто имат страхотен опит за нашия отбор. Данчо и Иво не играят мн добре напослеък, а Електричката се подхлъзна срещу Черно море, но на всекиго се случват такива неща. Те са се доказали като играчи. Нека остане и Муши-има потенциал, който ще се развива тепърва. Мигел също може да остане, ако се научи да реализира положенията, които му се откриват. Удоджи и Минев са бойки и нестандартни, така че трябва да останат. Нищо, че нигериецът не си сдържа нервите. Морос е един доста стабилен опорен халф, който умее да изнася топката хладнокръвно и е задължителен за отбора, тъй като смятам, че е мн по-добър от Маркиньос. Маркес по-добре да бъде махнат, тъй като така и не му се намери място на терена-играл е като десен бек, дясно крило, ляво крило и опорен халф в отделни моменти от сезона. Иначе юношите(Иванов, Бранеков, Виданов, Събев, Чипев, Тонев, Тошев, Узунов, Зехиров и др.) трябва да получат шансове за изява. Ако бъдат гонени бързо, ще загубят желание да пробият във футбола.
Все пак, честно казано, най-добре е да се махне самият Пенев. Така и не се научи да избира подходящи титуляри. Направи се на много строг и извади Данчо от групата, но каква полза може да донесе тази постъпка на треньора?! Цял полусезон пускаше Маркиньос и Чипев, вместо да залага на един доста стабилен играч като Морос. Сменяше централните нападатели в най-неподходящите моменти на мачовете, намираше какви ли не позиции на играчите по терена, а дори правеше хокейни смени-по три наведнъж. Нека да дойде по-опитен треньор и той ще реши кои играчи да остави и кои да махне-това е моето мнение.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Върни се в “ЦСКА”