Селекция, лято 2011

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Re: Доволни ли сте от селекцията на Ливърпул за сега?

Мнениеот Frankie Lampard » 21 юли 2011 00:04

Керъл е много добър играч и съм сигурен, че ще го покаже още този сезон. Да, не струва 35 милиона, дори не е близко до тази сума, но е добър играч и ако е здрав ще вкара поне 15 гола, сигурен съм. Особено с Даунинг и Хендерсън, които са в топ 10 по брой точни центрирания, като Даунинг даже е първи. Деймиън Комоли, директор по футболните въпроси в Ливърпул, е един от създателите на системата, отчитаща различните статистики, така че трансферите на Даунинг и Хендерсън изобщо не са изненадващи, даже напротив.

Да не говорим за Чарли Адам, който притежава най-доброто центриране от корнер в лигата. Не случайно Сър Алекс каза, че само центриранията му от корнер струват 10 милиона.

Потребителски аватар
ivo77
Контакти:

Мнениеот ivo77 » 21 юли 2011 00:04

Добра селекция. За 5-6-то място няма да имате проблем.

Потребителски аватар
JalkiSte
Контакти:

Мнениеот JalkiSte » 21 юли 2011 00:08

Frankie Lampard написа:Да не говорим за Чарли Адам, който притежава най-доброто центриране от корнер в лигата. Не случайно Сър Алекс каза, че само центриранията му от корнер струват 10 милиона.

Той това го каза, след като Блекпул им бяха вкарали 2 гола точно от негови центрирания, ако не се лъжа.Така че не е задължително да е истина, понеже след несполучлив мач САФ е майстор на късия фентъзи - разказ.Например е в състояние да каже, че съдиите свирят против Манчо :)
Стоян Балтов - доблестен мъж, страхотен човек, безценен приятел.Почивай в мир, Тека!

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 21 юли 2011 00:11

Точно за това е прав, поне според моите наблюдения. Не е само мача срещу МЮ - има над 10 асистенции след центрирания от корнери ... Гледал съм почти всичките мачове на Блекпул този сезон, да не кажа всичките и знам за какъв играч става дума. ;)

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Мнениеот Joni_ » 21 юли 2011 00:13

Не съм доволен !!!
Много посредствена селикция до момента, ако не вземем някой доказан и голям играч просто и тази година няма да я бъде.
Всички взети футболисти до момента са средна класа, всички гледате пристрастно и се силите, но трябва малко по реално да гледаме на нещата .
Ясно е ,че титла с тези футболисти няма как да вземем, но лошото е ,че ще е трудно дори и зона ШЛ !
Все пак успех на отбора и дано ме опровергаят .
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 21 юли 2011 00:41

Дали е добра или не ще си покаже края на сезона.Сега в момента да си правим сметки кой как щял да играе е нелепо.Още повече,че има месец и нещо до затварянето на прозореца и е напълно възможно да има още трансфери.
Иначе на този етап естествено има какво да се подобрява,но все пак досега се направи доста повече от предни години.Според мен отбора е по-добър от миналата година,а колко точно ще видим.

Потребителски аватар
mitni4arq
Контакти:

Re: Селекция, лято 2011

Мнениеот mitni4arq » 21 юли 2011 00:52

с тоя отбор макс 3-4 място
Когато парите говорят и прокурора мълчи

john barnes

Мнениеот john barnes » 21 юли 2011 01:15

Joni_ написа:Не съм доволен !!!
Много посредствена селикция до момента, ако не вземем някой доказан и голям играч просто и тази година няма да я бъде.
Всички взети футболисти до момента са средна класа, всички гледате пристрастно и се силите, но трябва малко по реално да гледаме на нещата .
Ясно е ,че титла с тези футболисти няма как да вземем, но лошото е ,че ще е трудно дори и зона ШЛ !
Все пак успех на отбора и дано ме опровергаят .

аз съм на абсолютно същото мнение...посредствени играчи,със които ще драпаме за топ 6...
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
Уейн Рууни
Контакти:

Мнениеот Уейн Рууни » 21 юли 2011 07:56

RedMagic написа:Има много слухове за това кои играчи ще дойдат в Ливърпул и кои ще си тръгнат. Някои от тях са много добри, други не, но непрестанно се спекулира, знаете как е. Е, намерих в интернет един списък от играчи, които евентуално биха дошли в отбора през лятото, но според мен 80 % от тях не отговарят на класата на отбора. Ето го и списъчето:

Слухове за трансфери на играчи, летен трансферен прозорец 2011: Charlie Adam, Gary Cahill, Marko Marin, Fabio Coentrao, Mateo Musacchio, Romelu Lukaku, Christian Eriksen, Paco Alcacer, Josip Ilicic, Yann M'Vila, Ezequiel Lavezzi, Sergio Canales, Sylvain Marveaux, Kevin-Prince Boateng, Connor Wickham, Wilfried Zaha, Bojan Krkic, Taye Taiwo, Jose Enrique, Simon Kjaer, Niko Kranjcar, Blaise Matuidi, Ibrahim Afellay, Emilio Izaguirre, Armin Bacinovic, Goran Pandev, Armand Traore, Adam Barton, Charles N'Zogbia, Yury Zhirkov, Moussa Sissoko, Michel Bastos, Shane Long, Diego, Vedran Corluka, Paul Robinson, Balazs Dzsudzsak, Domenico Criscito, Rolando, Gael Clichy,Keisuke Honda, Fernando Gago, Lucas Barrios, Mirko Vucinic, Shay Given, Oscar Wendt, Alexis Sanchez, Aiden McGeady, Николай Михайлов, Hugo Lloris, Diego Perotti, Andre Ayew, Ricky van Wolfswinkel, Jon Williams, Nacho Monreal, Biram Kayal, Eden Hazard, Ashley Young, Jeffren, Xabi Prieto, Luka Kranjc, Richard Dunne, Matt Jarvis, Erik Lamela, Arda Turan, Scott Dann, Philippe Mexes, Per Mertesacker, Cristian Ansaldi, Marc Albrighton, James McCarthy, Javier Pastore, Davide Santon, Ola Toivonen, Willian, Ricardo Kishna, Nicolas Gaitan, Emmanuel Adebayor, Aly Cissokho, Jeremy Menez, Nicolas Douchez, Madjid Bougherra, Mario Gomez, Michael Owen, Mamadou Sakho, Santi Cazorla, Steven Defour, Yuto Nagatomo, Stephen Warnock, Pablo Armero, Roger Johnson, Dimitri Payet, Holger Badstuber, Chung-Yong Lee, Joey Barton, Nuri Sahin, Miralem Pjanic, Atsuto Uchida, Philippe Coutinho, Iker Muniain, Adel Taarabt, John Arne Riise, Juan Mata, Idris Saadi, Alvaro Negredo, Chris Brunt, Stewart Downing, Leighton Baines...

Виждате колко много се спекулира. Но според мен от тези само 5 човека ще ни свършат работа. Имам предвид като титуляри. И това са: Чарли Адам, Лейтън Бейнс, Ашли Йънг, Гари Кейхил и Хуан Мата. 1 централен защитник, 1 ляв бек, 1 дефанзивен халф и 2 крила. Това е всичко, което ни трябва според мен за евентуално шампионската ни титулярна единайсеторка за следващия сезон. Могат да се вземат и малко по-опитни като Рийзе, Оуен, Гивън и Дън, за да помагат на младите с опита, който имат и да удължават скамейката.Какви са вашите предложения за трансфери през лятото от тези изброени играчи ?

ПС. Мойс беше казал, че за нищо на света няма да продаде Бейнс. Но тази криза, в която Евертън се намира, плаче за пари. Така, че ако извадим 15-20 млн. за него, а той напълно ги заслужава, защото е световна класа, няма как да ги откажат.
ПС. Оуен не вярвам да се върне, но са се случвали много странни неща във футбола. Включително и преминаването на Андреа Пирло от Милан в Ювентус - кръвните врагове на Серия А. Така че кой знае.

Juan Mata, Leighton Baines - ако извадите достатъчно пари, и Евертън го продадат, Charlie Adam, Gary Cahill, Michael Owen, "дърт" е, може да помогне, ако разбира се, премине обратно при вас! Бих добавил и Йънг, но той подписа с нас!
[center]Левски, Милан

[center]Кой ли отбор е с 26 титли, 25 купи, 13 златни дубъла, и 3 требъла?[/center]

Потребителски аватар
Уейн Рууни
Контакти:

Мнениеот Уейн Рууни » 21 юли 2011 08:06

d-o-d-o написа:За мен най-големите трансфери за сега са два - оставането на Крал Кени и Пепе Рейна! Много съм доволен от този факт. За спряганите играчи ми се иска да видя с червеният екип Ашли Йънг,Силвен Марво и Чарли Адам,мисля че с тях отбора ще вдигне класата си.

С другия червен обаче!
[center]Левски, Милан

[center]Кой ли отбор е с 26 титли, 25 купи, 13 златни дубъла, и 3 требъла?[/center]

Върни се в “Ливърпул”