Моето желание преди началото на трансферния прозорец беше да вземем 5 нови попълнения.
Централен защитник, ляв бек, крило, централен полузащитник и един млад нападател. Дори бях си избрал и имена.
Централен защитник - Гари Кейхил
Ляв бек - Лейтън Бейнс
Крило - Ашли Йънг
Централен полузащитник - Чарли Адам
За нападател не бях мислил - който и да е, стига да е млад и качествен за възрастта си.
Ние взехме за крило - Стюарт Даунинг. След като Манчестър Юнайтед взеха Ашли Йънг, поне за мен Даунинг беше най-удачния вариант.
Взехме за централен полузащитник човека, който точно исках - Чарли Адам.
В допълнение взехме Джордан Хендърсън - млад, качествен играч, който разбира се е добре дошъл.
За Дони съм с леко смесени чувства, за резервен вратар, мисля че е доста добър вариант, взехме го със свободен трансфер, но ме притеснява заплатата му - не знам колко е, дано да е по-приемлива.
На практика остават още 3ма футболисти, които трябва да купим.
Едва ли ще вземем за левия бек Лейтън Бейнс - просто не вярвам от Евертън да го пуснат при нас. Трансферът на Али Сисоко е пред провал и остава Хосе Енрике - честно казано не го харесвам особено.
За централен защитник Гари Кейхил за мен е най-подходящ, но той е свързван повече с Арсенал. Преди време имаше слухове за Скот Дан, който за мен не е лош играч.
И за нападателя - вече казах, който и да е, стига да е млад и качествен за възрастта си.
Селекция, лято 2011
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Доволни ли сте от селекцията на Ливърпул за сега?
Естествено..всеки футбилист е привлечен на невралгично място...
"Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.
https://www.facebook.com/photo.php?v=597275566961592
https://www.facebook.com/photo.php?v=597275566961592
- Frankie Lampard
- Контакти:
За какво пък ви е нападател? 

Frankie Lampard написа:За какво пък ви е нападател?
В случай, че Суарез се контузи или пък Керъл продължи да демонстрира същата дървена игра както досега ... на Н'Гог ли да разчитаме пак цял сезон? На вас защо ви беше Торес?

Иначе по темата - напълно съм съгласен с автора и за постовете, и за имената.Колкото до младия нападател - нали уж днес сме взели някакъв, който е млад и добър за възрастта си, друг е въпросът дали на 17 може да помогне, колкото и да е добър.
Стоян Балтов - доблестен мъж, страхотен човек, безценен приятел.Почивай в мир, Тека!
- SuperSpurs
- Контакти:
JalkiSte написа:Frankie Lampard написа:За какво пък ви е нападател?
В случай, че Суарез се контузи или пък Керъл продължи да демонстрира същата дървена игра както досега ... на Н'Гог ли да разчитаме пак цял сезон? На вас защо ви беше Торес?
Иначе по темата - напълно съм съгласен с автора и за постовете, и за имената.Колкото до младия нападател - нали уж днес сме взели някакъв, който е млад и добър за възрастта си, друг е въпросът дали на 17 може да помогне, колкото и да е добър.
Е нали имате и Дирк Каут. Възможен вариант е и при контузия и на него ...просто да играете с 1 нападател в няколко мача. При много нападатели става трудно всички да са щастливи от броя изиграни мачове.
Tottenham Hotspur и Левски София - Can't smile without you
Тва си е пуулска тема... и вие по-добре знаете ама мое лично мнение от страни е ,че някак от трансферите ви досега.... отсъства класа,име което да стресне.
Все си мислех че ще вземете някой с име... сори за Чарли Адам.. добър е ама да носи някой средняшки отбор на гърба си... за Ливърпул ми е малко странен.
С колегата по-горе съм на 100% съгласен за нападател... Керъл за мен ви е непростима грешка.По-скоро парите дето дадохте точно за него!
Все си мислех че ще вземете някой с име... сори за Чарли Адам.. добър е ама да носи някой средняшки отбор на гърба си... за Ливърпул ми е малко странен.
С колегата по-горе съм на 100% съгласен за нападател... Керъл за мен ви е непростима грешка.По-скоро парите дето дадохте точно за него!

SuperSpurs написа:Е нали имате и Дирк Каут. Възможен вариант е и при контузия и на него ...просто да играете с 1 нападател в няколко мача. При много нападатели става трудно всички да са щастливи от броя изиграни мачове.
+1

[offtopic]в Тотнъм как е положението,кой остава и кой напуска

[wrapimg=]http://static.football24.bg/cache/470x0/assets/2013_novi/a/botev/todor_nedelev1.jpg[/wrapimg]
Мисля,че това ни е най-добрата селекция от години насам,трябва обаче да се хвърлят още пари за нападател и ляв бек 

His name is Luis Suarez,
He wears the famous Red
I just can't get enough, I just can't get enough
He scores a goal and the Kop go wild
and I just can't seem to get enough SUAREZ
der der der der der der ... Luis Suarez
He wears the famous Red
I just can't get enough, I just can't get enough
He scores a goal and the Kop go wild
and I just can't seem to get enough SUAREZ
der der der der der der ... Luis Suarez
Ами да, дразни ме доста Керъл засега, но както вече ни стана навика да казваме - Краля си знае работата
Аз съм никой, нито разбирам от футбол колкото него, нито аз давам парите 

Стоян Балтов - доблестен мъж, страхотен човек, безценен приятел.Почивай в мир, Тека!
bultras4e написа:SuperSpurs написа:Е нали имате и Дирк Каут. Възможен вариант е и при контузия и на него ...просто да играете с 1 нападател в няколко мача. При много нападатели става трудно всички да са щастливи от броя изиграни мачове.
+1
[offtopic]в Тотнъм как е положението,кой остава и кой напускаВидях някъде .че Джовани Дос Сантос се връща от наем
[/offtopic]
http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... ummer.html