Селекция, лято 2011

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

boj0_
Контакти:

Доволни ли сте от селекцията на Ливърпул за сега?

Мнениеот boj0_ » 20 юли 2011 23:22

Моето желание преди началото на трансферния прозорец беше да вземем 5 нови попълнения.
Централен защитник, ляв бек, крило, централен полузащитник и един млад нападател. Дори бях си избрал и имена.
Централен защитник - Гари Кейхил
Ляв бек - Лейтън Бейнс
Крило - Ашли Йънг
Централен полузащитник - Чарли Адам
За нападател не бях мислил - който и да е, стига да е млад и качествен за възрастта си.
Ние взехме за крило - Стюарт Даунинг. След като Манчестър Юнайтед взеха Ашли Йънг, поне за мен Даунинг беше най-удачния вариант.
Взехме за централен полузащитник човека, който точно исках - Чарли Адам.
В допълнение взехме Джордан Хендърсън - млад, качествен играч, който разбира се е добре дошъл.
За Дони съм с леко смесени чувства, за резервен вратар, мисля че е доста добър вариант, взехме го със свободен трансфер, но ме притеснява заплатата му - не знам колко е, дано да е по-приемлива.
На практика остават още 3ма футболисти, които трябва да купим.
Едва ли ще вземем за левия бек Лейтън Бейнс - просто не вярвам от Евертън да го пуснат при нас. Трансферът на Али Сисоко е пред провал и остава Хосе Енрике - честно казано не го харесвам особено.
За централен защитник Гари Кейхил за мен е най-подходящ, но той е свързван повече с Арсенал. Преди време имаше слухове за Скот Дан, който за мен не е лош играч.
И за нападателя - вече казах, който и да е, стига да е млад и качествен за възрастта си.

Потребителски аватар
plamenski
Контакти:

Re: Доволни ли сте от селекцията на Ливърпул за сега?

Мнениеот plamenski » 20 юли 2011 23:34

Естествено..всеки футбилист е привлечен на невралгично място...
‎"Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

https://www.facebook.com/photo.php?v=597275566961592

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 20 юли 2011 23:36

За какво пък ви е нападател? :shock:

Потребителски аватар
JalkiSte
Контакти:

Мнениеот JalkiSte » 20 юли 2011 23:43

Frankie Lampard написа:За какво пък ви е нападател? :shock:

В случай, че Суарез се контузи или пък Керъл продължи да демонстрира същата дървена игра както досега ... на Н'Гог ли да разчитаме пак цял сезон? На вас защо ви беше Торес? :P
Иначе по темата - напълно съм съгласен с автора и за постовете, и за имената.Колкото до младия нападател - нали уж днес сме взели някакъв, който е млад и добър за възрастта си, друг е въпросът дали на 17 може да помогне, колкото и да е добър.
Стоян Балтов - доблестен мъж, страхотен човек, безценен приятел.Почивай в мир, Тека!

Потребителски аватар
SuperSpurs
Контакти:

Мнениеот SuperSpurs » 20 юли 2011 23:54

JalkiSte написа:
Frankie Lampard написа:За какво пък ви е нападател? :shock:

В случай, че Суарез се контузи или пък Керъл продължи да демонстрира същата дървена игра както досега ... на Н'Гог ли да разчитаме пак цял сезон? На вас защо ви беше Торес? :P
Иначе по темата - напълно съм съгласен с автора и за постовете, и за имената.Колкото до младия нападател - нали уж днес сме взели някакъв, който е млад и добър за възрастта си, друг е въпросът дали на 17 може да помогне, колкото и да е добър.

Е нали имате и Дирк Каут. Възможен вариант е и при контузия и на него ...просто да играете с 1 нападател в няколко мача. При много нападатели става трудно всички да са щастливи от броя изиграни мачове.
Tottenham Hotspur и Левски София - Can't smile without you

Потребителски аватар
drogooo
Контакти:

Мнениеот drogooo » 20 юли 2011 23:56

Тва си е пуулска тема... и вие по-добре знаете ама мое лично мнение от страни е ,че някак от трансферите ви досега.... отсъства класа,име което да стресне.
Все си мислех че ще вземете някой с име... сори за Чарли Адам.. добър е ама да носи някой средняшки отбор на гърба си... за Ливърпул ми е малко странен.
С колегата по-горе съм на 100% съгласен за нападател... Керъл за мен ви е непростима грешка.По-скоро парите дето дадохте точно за него!
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
bultras4e
Контакти:

Мнениеот bultras4e » 20 юли 2011 23:58

SuperSpurs написа:Е нали имате и Дирк Каут. Възможен вариант е и при контузия и на него ...просто да играете с 1 нападател в няколко мача. При много нападатели става трудно всички да са щастливи от броя изиграни мачове.

+1 ;)

[offtopic]в Тотнъм как е положението,кой остава и кой напуска :? Видях някъде .че Джовани Дос Сантос се връща от наем :roll:[/offtopic]
[wrapimg=]http://static.football24.bg/cache/470x0/assets/2013_novi/a/botev/todor_nedelev1.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Carragher
Контакти:

Мнениеот Carragher » 20 юли 2011 23:58

Мисля,че това ни е най-добрата селекция от години насам,трябва обаче да се хвърлят още пари за нападател и ляв бек :roll:
His name is Luis Suarez,
He wears the famous Red
I just can't get enough, I just can't get enough
He scores a goal and the Kop go wild
and I just can't seem to get enough SUAREZ
der der der der der der ... Luis Suarez

Потребителски аватар
JalkiSte
Контакти:

Мнениеот JalkiSte » 21 юли 2011 00:01

Ами да, дразни ме доста Керъл засега, но както вече ни стана навика да казваме - Краля си знае работата ;) Аз съм никой, нито разбирам от футбол колкото него, нито аз давам парите ;)
Стоян Балтов - доблестен мъж, страхотен човек, безценен приятел.Почивай в мир, Тека!

boj0_
Контакти:

Мнениеот boj0_ » 21 юли 2011 00:01

bultras4e написа:
SuperSpurs написа:Е нали имате и Дирк Каут. Възможен вариант е и при контузия и на него ...просто да играете с 1 нападател в няколко мача. При много нападатели става трудно всички да са щастливи от броя изиграни мачове.

+1 ;)

[offtopic]в Тотнъм как е положението,кой остава и кой напуска :? Видях някъде .че Джовани Дос Сантос се връща от наем :roll:[/offtopic]

http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... ummer.html

Върни се в “Ливърпул”