Херо иска да смени целия отбор?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Херо иска да смени целия отбор?
Като ми твърдиш,че хората които ходили на нашите мачове 90те били за Черноморец.Че аз имам много познати,които или са за Нефтохимик,или не разбират нищо от футбол или нямат определен любим отбор и ходиха на вашите мачове когато бе свободен входа.Това какво е според теб?И стига си давал статистики отпреди 30 години.Тогава всеки един стадион е бил пълен всеки мач,те и от Силистра и от Пазарджик могат да дойдат тук и да твърдят колко велика публика са имали.И само не разбрах каква е връзката да твърдиш,че не сме правили разлика между Строител,Нафтекс и Нефтохимик?Все едно вие да не правите разлика между Любослав,Ботев и Ч-ц.Просто логиката ти я няма отвсякъде погледнато.
- калпазанчо
- Контакти:
Тука стана малко като на ртазвален телефон. Ту един ту друг се включва по средата на разговора. Кой кога му е удобно. Аз на всичките си въпроси 1 отговор видях, ама нищо. Вашия отбор с нищо незабележим изведнъж 95 година изскача на небосклона с безплатен вход и томболи. НЕ МИ КАЗВАЙ КАКВА СТАТИСТИКА ДА ВАДЯ, щОТО ФУТБОЛА В БУРГАС НЕ Е ОТ 95 ГОДИНА. ЖАЛКИ СТЕ - ВЪРТИТЕ, СУчИТЕ И ПАК НА 95-98 ГОДИНА СЕ ВРЪщАТЕ.
ВИКАш ДРУГО СИ Е ЕДНО ВРЕМЕ 97,А? ТО И ТОГАВА БЯХА ПЪЛНИ СТАДИОНИТЕ, ТАКА чЕ ВАЖИш,НАчАЛНИК;)
ЗА СТРОИТЕЛ, КОСМОС И АТЛЕТИК - КОЙТО ТРВЯБВАшЕ ДА Е РАЗБРАЛ, ДА Е РАЗБРАЛ. тИ САМ СЕ СЕщАш ЗА КАКВО ТИ ГОВОРЯ И КОЙ И КЪДЕ Е НАФТЕКС....чЕСТНО КАЗАНО НЕ СИ МИ ЗАБАВЕН ВЕчЕ, АМА АКО НАСТОЯВАш ТОЛКОВА МОЖЕ ДА ПРОДЪЛЖИМ РАЗГОВОРА. САМО чЕ НЕКА ПОчНЕМ ОТ ДНЕшНА ДАТА, НЕ ОТ 97МА.ОК?
ВИКАш ДРУГО СИ Е ЕДНО ВРЕМЕ 97,А? ТО И ТОГАВА БЯХА ПЪЛНИ СТАДИОНИТЕ, ТАКА чЕ ВАЖИш,НАчАЛНИК;)
ЗА СТРОИТЕЛ, КОСМОС И АТЛЕТИК - КОЙТО ТРВЯБВАшЕ ДА Е РАЗБРАЛ, ДА Е РАЗБРАЛ. тИ САМ СЕ СЕщАш ЗА КАКВО ТИ ГОВОРЯ И КОЙ И КЪДЕ Е НАФТЕКС....чЕСТНО КАЗАНО НЕ СИ МИ ЗАБАВЕН ВЕчЕ, АМА АКО НАСТОЯВАш ТОЛКОВА МОЖЕ ДА ПРОДЪЛЖИМ РАЗГОВОРА. САМО чЕ НЕКА ПОчНЕМ ОТ ДНЕшНА ДАТА, НЕ ОТ 97МА.ОК?
[center]Member of Old School Boys [/center]
Към днешна дата къде е ПФК Черноморец? И 97 били пълни стадионите, ха-ха-ха. На вашия стадион тогава колко човека ходеха? Само на Левски-ЦСКА имаше повече хора от на нашите мачове на другите стадиони беше скръП. Например виж ЦСКА-Нефтохимик 1:4, колко човека е имало. 

Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!
maldin1 написа:Към днешна дата къде е ПФК Черноморец? И 97 били пълни стадионите, ха-ха-ха. На вашия стадион тогава колко човека ходеха? Само на Левски-ЦСКА имаше повече хора от на нашите мачове на другите стадиони беше скръП. Например виж ЦСКА-Нефтохимик 1:4, колко човека е имало.
Говорим все едно и също. Към "твърдия" електорат на Нефтохимик по онова време добави и твърдия електорат на Черноморец по същото време и ще разбереш, колко човека е имало на мачовете на Нефтохимик. Сега тези бройки и тази посещаемост няма да са посилни вече никому. Приказките: Бургас е зелен или Бургас е син - са ала-бализми в главите само на 1000 човека. Бургазлии надушват хубавото и не го оставят невъзнаградено откъм внимание. Дано да лъха на хубаво и от двата ни отбора този сезон.

Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
- калпазанчо
- Контакти:
maldin1 написа:Към днешна дата къде е ПФК Черноморец? И 97 били пълни стадионите, ха-ха-ха. На вашия стадион тогава колко човека ходеха? Само на Левски-ЦСКА имаше повече хора от на нашите мачове на другите стадиони беше скръП. Например виж ЦСКА-Нефтохимик 1:4, колко човека е имало.
Малдин1, за това говоря - приказките от 1001 нощ се въртят само около годината 97 и само около вожда Порточанов. Преди да почне мача му пускаха файса на таблото досущ като арабски диктатор. Но пък вие му лижехте гъза кучка новородените си.
НЯМА ИСТОРИЯ, НЯМА ТРАДИЦИИ, ИМА ПОРТОчАНОВ И 97 ГОДИНА. СМЕшНИ СТЕ И СЕ ВЪРТИТЕ В КРЪГ. НАЛЯВО,НАДЯСНО И ПАК ТАМ. И НЕ МОЖЕТЕ ДА ДОКАЖЕТЕ чЕ ГОДИНАТА НЕ Е 86. СТРОИТЕЛ ОТ КАМЕНО...
Погледни мача с Левски 78 и пак ще си говорим

През Първата или Втората Световна война е това? А сега какво е? Стига си се връщал половин век назад, сега положението е такова. "ПСФК Черноморец-Бургас - ЦСКА" - 400 човека. "ПСФК Черноморец-Бургас - Видима" - 200 човека и т.н.калпазанчо написа:Погледни мача с Левски 78 и пак ще си говорим
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!
- калпазанчо
- Контакти:
maldin1 написа:През Първата или Втората Световна война е това? А сега какво е? Стига си се връщал половин век назад, сега положението е такова. "ПСФК Черноморец-Бургас - ЦСКА" - 400 човека. "ПСФК Черноморец-Бургас - Видима" - 200 човека и т.н.калпазанчо написа:Погледни мача с Левски 78 и пак ще си говорим
Мдам, гузен мазен пак пристига. 97 кога е бе, Бътхед?
Да не е вчера? Единствена и незабравима, нали

Агитката грийнфайтърс'97, екипите все тия от 97ма. Ама то футбола не почва оттам мойто момче. Нито свършва там. Е вий на на половината си мачове 40-50 човека, нищо че умножавате по 10-20. Хората ходят, виждат...
И така с днешна дата - никой не ви ще в Бургас - нито на Лазур, нито на Черноморец. Не ви дават и в Поморие, нито във Ветрен. Само у Долно нанагорнище.Истинския ви лиценз (на Нафтекс със розовите фланелки) е в Поморие, а вие с Атлетик (мутирал Космос) у Б групата (ах тази щастлива дузпа в последния момент) на езерцето вечно закотвени на каторга..
Ние си перем напред в контролите и си чакаме новия сезон - нова булка-нов късмет. А вие? Пак с безплатните мечти за Лукойл собственик,промоция в А група и връщане на Лазур. Да,ама не. Нежелани сте в този град. Какво стана с революцията питам пак аз.
- Искам си Акаунта
калпазанчо - не мисля , че ти си този който може да определи дали Нефтохимик е желан в Бургас или не . Остави на хората да преценят . Относно лицензите ... малко странно ми звучи да говориш за мутиралия Космос . Той поне беше бургаски отбор . Неуместно е , най-малкото поради причината , че отбора на който си фен също започна пътя си с купен лиценз на отбор в който играчите носеха звучните български имена - Джевджет , Мустафа , Гюнер и др .
Също толкова неуместно е да говориш по този начин за Порточанов ...защото ако перефразирам една твоя реплика ще се получи следното - НЯМА ИСТОРИЯ, НЯМА ТРАДИЦИИ, ИМА ПОРТОчАНОВ И 2005 ГОДИНА . Покажи малко уважение към един от основателите на любимия ти отбор
п.п А отбора който игра с Левски през 78-а година , няма нищо общо със Събевия мутант . За щастие
Също толкова неуместно е да говориш по този начин за Порточанов ...защото ако перефразирам една твоя реплика ще се получи следното - НЯМА ИСТОРИЯ, НЯМА ТРАДИЦИИ, ИМА ПОРТОчАНОВ И 2005 ГОДИНА . Покажи малко уважение към един от основателите на любимия ти отбор

п.п А отбора който игра с Левски през 78-а година , няма нищо общо със Събевия мутант . За щастие
- NEFTOCHIMIK 1962
- Контакти:
Калпазанчо,само едно и също въртиш като развалена плоча.За 1997......ами ще ти дам 3 примера: 1994 Нефтохимик-Левски 30 000,1996-Нефтохимик-Монтана 27 000,Нефтохимик-Ботев 28 000. За революцията-казах го в преносния смисъл.Виж сайта на Нефтохимик по колко коментара има всеки ден по всички наболели проблеми.Когато е нужно не пестим критики и упреци и към ртководство и към футболисти.Нефтохимик е желан в Бургас,но просто няма къде да играе.Събев не ни иска,и кучетата знаят защо.Но и ние няма да му пълним гушата.Относно мача на 26.02.1978 Черноморец-Левски Спартак 1:2....ти гледал ли си го ,или само си слушал легенди.Защото аз бях там и се гордея с онези времена.Покрива на Славянка щеше да се срути от народ.Имаше над 44 000 души.Хората не можеха да помръднат,Също както и през 1998 на Нефтохимик-ЦСКА 1:3 36 000 души.Разликата е единствено в това че стадион Нефтохимик беше с новите седалки и нямаше как да побере повече от два пъти капацитета си.През 70 те всички стадиони бяха фряш когато гостуват софийски отбори-и в Бургас,и в Сливен и в Пловдив и навсякъде. През 1977 на мача Марек-Байерн 2:0 имаше .......един Господ знае само колко-45 000 според сайта на Байерн и 32 000 по официални данни.при население на града от 40 000 души.През 1977 на мача Академик Свищов-Левски има 36 000 при население на града от около 30 хиляди. Има и още една малка и незначителна разлика.Отборът от 1977 няма абсолютно нищо общо със Събевото изчадие както каза Конан. И за твое сведение Нефтохимик е създаден през май 1962-има го във вк Звезда.И стадион Нефтохимик е построен точно за този отбор.През 1969 Нефтохимик е закрит,а не преминава в състава на ДФС Чц.Това се случва с Локомотив Бс. Едва ли това е някакъв повод за гордост за Черноморец
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.
- калпазанчо
- Контакти:
Искащия си акаунта - ти знаеш ли въобще какъв отбор беше Космос? И кои играха в него? Мутри. Само и единствено. Отбор на оня тъпанар щангиста, със Мишката, Киряза и т.н. Какъв футбол са играли? Не и бургаски. Футбол от сорта - аз взимам топката, който ми влезе да я вземе ще получи юмрук. Който не остави топката да влезе във вратата - юмрук. После го прекръстиха на Атлетик и го взе Танев. Играеха той и пак същите тъпи мутри барабар с Красжо Манекена (ако ти говорят тия имена нещо добре, ако не пак добре.) Аз лично не харесвам Порточанов, въпреки че той беше начело на 919