Отбора за новия сезон е готов

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
cska - maina

Re: Отбора за новия сезон е готов

Мнениеот cska - maina » 20 юли 2011 14:14

bigbonusprize написа:
cska - maina написа: :lol: и турция и турция :lol: .........................ами хайде кажи нещо умно, в комедиите си добър :mrgreen: и недей плагиатствай от мен :lol:

Какво умно да ти кажа бе розов. Казвам ти факти ти ми говориш за комедии. Ако имаш какво смислено по темата да кажеш - казвай. Ако не - бягай си у вашия форум има спам тема.

:lol: :lol: :lol: отбора ви не е готов за началото на сезона :)
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг

Потребителски аватар
cska - maina

Мнениеот cska - maina » 20 юли 2011 14:14

bigbonusprize написа:
blue avalanche написа:Да си отива бързо във форума,че ЦСКА не са платили за лагера в Холандия... :o Седнал тука да ми дрънка врели–некипели...

:o Не мога да повярвам. Сега ще кажеш, че дължат пари на бивши играчи и че фалират клубовете като не им плащат за трансфери? :shock:

пишете по-темата :twisted:
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг

kempesmario
Контакти:

Мнениеот kempesmario » 20 юли 2011 14:37

Относно отбора : Също смятам , че е готов за лигата и първенството. Направи се добра подготовка изиграха се мачове , натрупа се умора , подготвихме се , така ,че Ги почваме .... Относно селекцията : взехме две крила в лявата зона , Калво от дясно , холандеца за централен на мястото на Гарата + Цветков , нов защитник при това швед ...... до тука перфект. Относно договорите на футболистите : всички по 3 гидини , за Калво 1 година / ами при положение , че той в Гърция е взимал по 450 000 евро на сезон ? , а в Италия .......? пак добре е , че се съгласи за България ? при положение , че е играл с Меси , Неси и компания от Барса + европейски шампион за младежи при това титуляр ? във финалния мач. За Шведа , ами човека е на 30г. , ако играе добре ще подпише още за 1 или най-много две години. Извод : Левски направи добра за възможностите си селекция , надявам се добра физическа подготовка в подготовката преди сезона така , че САМО ЛЕВСКИ И НАПРЕД КЪМ ТИТЛИ И УСПЕХИ. А на червените пожелавам по-малко да се страхуват от Левски и да си гледат повече техният отбор :mrgreen:

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 20 юли 2011 14:40

cska - maina написа:
Sardukar написа:
cska - maina написа:Истината е, че на Гонзо му осигуряват голям медиен комфорт. Аз бих задал следните въпроси:
1 Защо след откровено слабите резултати и наглед очертаващия се провал, никой журналист от там присъстващите не му зададе един неудобен въпрос, а заглавията са от сорта; Трето реми за Левски, но с голове и тн.
2 Този Калво е получавал 400 000евро в Гърция, което ме навежда на мисълта, че и тук ще е в този диапазон, а това неминуемо ще предпоставка за бъдещи конфликти в съблекалнята.
3 Тези едногодишни договори на Калво и Рисп, потвърждават тезата, че в Левски се работи на парче или че Гонзо разсъждава на принципа-след мене и потоп.

Ами ходи се научи какво е въпрос! Това са твои разсъждения, а не въпроси!Първата по може да мине за въпрос, но то си е с предизвестен отговор.Излиза Гонзо и ти казва: Защото искаме отбора да е в най-добрата си форма за първият мач, а не в контролите! Кво ще го питаш тогава ахх? Всеки се стреми да е в най-добрата си форма за официалните мачове, а не в самите контроли! Как още има не разбрали, че целта на контролите е: да се пробват различни (обичайно нови) схеми на игра, обиграването и наблюденията на новите футболисти и формата на "старите" в отбора! Да се видят силните и слабите страни на отбора и да се търси тяхното решение. Резултатите имат значение само за доказани идиоти!
За политиката на Гонзо: Кой отбор в България има дългосрочна политика за развитие? Гонзо има една цел и тя е да стане шампион идния сезон! Само това го оставя в Левски и той ще си гони тази цел! Стане ли Левски шампион няма да има значение кой за колко е подписал (поне няколко месеца!).

хаха Дай ми го Гонзо и за пет минути ще излезе от кожата си! Защо няма израстване в юношите и отбора като цяло, та нали това му е работата, защо се взима централен защитник в последния момент[няма да са обиграни], като и на малките деца им е ясно, че ви трябват двама нови централни, които да си проведат цялата подготовка с вас? Какво е свършил дотук и в кой компонент от играта вижда израстване? Аве сто въпроса ще му задам и ти гарантирам, че няма да получа и един смислен отговор :)

Ти пък колко пъти си гледал юношите на Левски? Я виж колко от сегашните футболисти на Левски са от школата ни и колко например има при твойте любимци!
Това, че един футболист не е провел подготовка не винаги е пречка. Например Давид Луис (просто давам пример за да илюстрирам, че всичко е строго индивидуално и зависи от класата на футболиста и как ще се адаптира) си игра силно в ЧЕЛСИ, а не е водил подготовка. Торес пък се провали без такава.
Не разбрах, защо ни трябват 2ма централни защитници? Вижда се, че там пробва Станчев и вероятно ще подпише с шведа + Данчо и Иво стават 4ма, а в краен случай и Грийн може да играе там. За сега не си задал един конструктивен въпрос! Просто фенското ти мнение изразено в нещо, което ти му викаш въпроси! А за какво е постигнал Гонзо: аз поне не си спомням да сме имали поне по двама играчи на пост (сиреч има конкуренция в отбора)! Да не говорим, че се привлича крило с прилична визитка за България. Мисля, че плана му: бг+чужденци( опит+потенциални младоци и класни чужденци) е идеална за БГ. Дори да си идат след 1 година, ако Гонзо е изградил гръбнак на отбора ще може да се заменят напускащите (2-3). И пак ти казвам за Гонзо няма алтернатива освен титлата в Бг! Ако играеш в Левски и Гонзо не може да те мотивира, значи си обречен да си умреш в студентски град! Единственото притеснително за мен са от тактическо естество, но щом Гонзо смята, че може да се справи ще бъде подкрепен до край! Ако се провали разделяме се с добри чувства и напред!

ПП Ае ще дам и друг пример за адаптацията, че да не стане объркване - Седрик Бардон!
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
cska - maina

Мнениеот cska - maina » 20 юли 2011 14:51

Със сигурност съм ги гледал повече от теб, иначе нямаше да пишеш наизуст :mrgreen: Караджов,Трифонов, Тонев, а през първия полусезон и Т. Костадинов и Виданов-титуляри :lol: с резервите няма да те натоварвам :mrgreen: Вашия Тонев е с голям потенциал, както и Горанов от Берое[дай Боже да го вземем след година] сега взехте[откраднахте] Орачев-също много добър с потенциал! Милиев и Иванов са посредствени играчи, ама щом си ги харесвате-да са ви честити!!! Това, че даден футболист идва и играе на ниво, не значи, че е сработен с отбора, в смисъл, че той може да изпъква, но не знае силните и слабите страни на съиграчите си!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 20 юли 2011 15:07

cska - maina написа:Със сигурност съм ги гледал повече от теб, иначе нямаше да пишеш наизуст :mrgreen: Караджов,Трифонов, Тонев, а през първия полусезон и Т. Костадинов и Виданов-титуляри :lol: с резервите няма да те натоварвам :mrgreen: Вашия Тонев е с голям потенциал, както и Горанов от Берое[дай Боже да го вземем след година] сега взехте[откраднахте] Орачев-също много добър с потенциал! Милиев и Иванов са посредствени играчи, ама щом си ги харесвате-да са ви честити!!! Това, че даден футболист идва и играе на ниво, не значи, че е сработен с отбора, в смисъл, че той може да изпъква, но не знае силните и слабите страни на съиграчите си!

"Караджов,Трифонов, Тонев, а през първия полусезон и Т. Костадинов и Виданов-титуляри"
В момента,в който се появи М'Боли,Караджов беше...какво?
"Милиев и Иванов са посредствени играчи..."
Всички не можем да притежаваме суперзащитник като Ап.Попов...
ПП.Защо ми се струва,че когато Виданов напусна ЦСКА феновете дадоха банкет?

Потребителски аватар
tonito
Контакти:

Мнениеот tonito » 20 юли 2011 15:28

Според мен един отбор е готов тогава когато всички футбилисти са се сработили до такава степен че всеки един от тях да може да намери съотборниците си с точен пас дори и да е със завързани очи.

Потребителски аватар
cska - maina

Мнениеот cska - maina » 20 юли 2011 16:20

blue avalanche написа:
"Караджов,Трифонов, Тонев, а през първия полусезон и Т. Костадинов и Виданов-титуляри"

:lol: ле ле ле.......... да го кажем така, Караджов е бил титуляр в повечето мачове, че инак ме закова :lol:
Право казваш за Апата, а виданката и аз не го харесвам за централен[за бе е стабилен] но е с мачове за националния и прочети коментара на момчето отгоре и се опитай да вникнеш в смисъла :mrgreen: колкото и да ти е трудно ;)

п.п. Пиши по-темата, кво общо има великия ЦСКА с нея!!!

Потребителски аватар
the_blue_fan
Контакти:

Мнениеот the_blue_fan » 20 юли 2011 16:37

cska - maina написа:
blue avalanche написа:

:lol: ле ле ле.......... да го кажем така, Караджов е бил титуляр в повечето мачове, че инак ме закова :lol:
Право казваш за Апата, а виданката и аз не го харесвам за централен[за бе е стабилен] но е с мачове за националния и прочети коментара на момчето отгоре и се опитай да вникнеш в смисъла :mrgreen: колкото и да ти е трудно ;)

Ти какво пишеш в теми за ОТБОРА НА НАРОДА? 8-)
ЛЕВСКИ СОФИЯ

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 20 юли 2011 16:40

cska - maina написа: :lol: ле ле ле.......... да го кажем така, Караджов е бил титуляр в повечето мачове, че инак ме закова :lol:

Не че Милиев и Иванов нямат мачове за националния...
ПП.Ти КВО общо имаш с темата?

Върни се в “Левски”