teruns написа:Каа така така може да има фенове дето мислят, че Видима е отбор от нашата черга? Вече трябва да си сменим мисленето! В противен случай защо изгонихме Д. Х?
Според мен, хората са имали предвид само и единствено моментното ни спортно-техническо ниво и състояние. След еуфорията, че имаме отбор готов за челните места в А група и ЕКТ дойде загубата от Литекс. Видя се разликата в класите и настъпи някакво отрезвяване. Сега май нагласата ни е, че в момента сме на ниво втората половина на А група.
За конкретния мач, за мен победата е важна не като самоцел, а като доказателство за изграждане на манталитета на победители и при гостуванията. Моето мнение е, че потенциалът е налице и хер Хубчев ще успее да го развие, но не става толкова бързо, като с магическа пръчка.
Някой знае ли точния начален час със сигурност? До момента, на различни места прочетох 18:00, 18:30, 18:45 и 19:00. На официалния сайт, поне до преди малко нямаше инфо за часа. Иначе доколкото знам, мачът ще се излъчва пряко там.