GONG.BG - мнения и препоръки

Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

seaman
Контакти:

Re: GONG.BG - мнения и препоръки

Мнениеот seaman » 09 авг 2008 19:09

Гонга пак ми скъсахте всичките нерви, стига вече стига с тези пристрастия, стига с тези простотии. Цяло полувреме не отделихте на останалите мачове без този на левски и славия сигурно и 7-8 минути, нали сте национално радио и феновете на останалите отбори искат да чуят как върви играта на техните отбори. Ако искат да знаят само резултата това могат да го видят и в интернет.

seaman
Контакти:

Мнениеот seaman » 09 авг 2008 19:11

Поне кореспондентите ви да се свързват с хората от сайта и там да се пишат актуални новини за мачовете.

Потребителски аватар
HRISTEV
Контакти:

Мнениеот HRISTEV » 14 авг 2008 22:37

До КОГА??? До кога всички медии, включително и уважаваяните от мен Гонг.бг и Дарик радио ще ни занимават с измислената тема "трансфер на Бербатов"???

и аз това си мислих . направо така ми писна от тая тема че вече не знам ...ай те нащи медии даже не се занимават толкова . като ги гледам там британците имам чувството че ония не спът цял ден и нощ само Бербо им е в главата .... :lol:

Потребителски аватар
makedonski
Контакти:

Мнениеот makedonski » 16 авг 2008 14:58

Няма ли някой от Гонг най-накрая да обясни, защо използвате FT и HT, както и изключително много чуждици в сайта и по радиото. Аргуметирайте се, бе хора. Обяснете на читателите и слушателите с какво Ви привлича чуждото и латиницата пред българското и кирилицата. Може пък случайно да ви разберем!!??

Потребителски аватар
Gunners
Контакти:

Мнениеот Gunners » 16 авг 2008 17:06

НАСРИ ДОНЕСЕ ПОБЕДА НА АРСЕНАЛ
16 август 2008 16:52 Размер на шрифта: A | A | A |

Принтирай Изпрати В мача на откриването на новия сезон в Премиършип Арсенал победи с минималното 1:0 като домакин новака Уест Бромич Албиън.

Самир Насри дебютира с гол в английското първенство по футбол и донесе победата на Арсенал с 1:0 над Уест Бромич в първия двубой от новия сезон.

Домакините започнаха по отличен начин срещата, като още в 4-та минута новото попълнение в състава Самир Насри бе точен за 1:0. Французинът получи отличен пас на празна врата от бразилеца Денилсон, който проби отлично по лявото крило.

С течение на мача Гаел Клиши, Денилсон, Франсеск Фабрегас, Емануел Ебуе, Уилям Галас и Никлас Бендтнер се надпреварваха да пропускат положения пред грешника Скот Карсън, който носеше основна вина за загубата на Англия с 2:3 от Хърватия на "Уембли" във фаталната евроквалификация.

Отличен мач за сметка на това изнесоха Тио Уолкът и Самир Насри, които показаха, че могат успешно да заместят Александър Хлеб и често контузващият се Робин ван Перси. Холандецът влезе в игра 20 минути преди края и също пропусна едно положение, спасено от Карсън след удар с глава.

Арсенал и Уест Бромич не съумяха да отбележат повече голове и "артилеристите" започнаха с три точки участието си в новия сезон на Премиършип.

Интересно как Фабрегас се "скъса" да пропуска като той изобщо не взе участие в мача :!: :!: :!:
Изображение

Потребителски аватар
batvalyo
Контакти:

Нафтекс го няма в класирането-защо е така

Мнениеот batvalyo » 17 авг 2008 21:16

Струва ми се че Нафтекс изобщо го няма в класацията за източна б група
не знам но не го видях в началния сайт

barri
Контакти:

Re: Нафтекс го няма в класирането-защо е така

Мнениеот barri » 17 авг 2008 21:23

Ами няма го наистина, трябва да са 15 отбора, а те ги дават само 14. Те Нафтекс са спечелили вече промоция и са сметнали че не е нужно да ги включват.

Потребителски аватар
Mehanika
Контакти:

Re: Нафтекс го няма в класирането-защо е така

Мнениеот Mehanika » 17 авг 2008 21:32

нафтекс почива този кръг , забележи че и следващия който ще почива няма да го има , имат някъв проблем в сайта .

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 17 авг 2008 22:10

Знаем добре за липсата на Нафтекс, благодаря все пак. Работи се по въпроса, но редакторите на сайта засега са безсилни да се справят сами с проблема, за съжаление.
Модераторите не са ви враг!

Потребителски аватар
batvalyo
Контакти:

Мнениеот batvalyo » 17 авг 2008 22:33

stenly написа:Знаем добре за липсата на Нафтекс, благодаря все пак. Работи се по въпроса, но редакторите на сайта засега са безсилни да се справят сами с проблема, за съжаление.

Благодаря за пояснението все пак добре ще е да сме на нивото на което искаме за футбола....ама все пак забравих че каквото нивото но БГ футбола такива са ни и понякога класациите... ;)

Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”