Дотук добре...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Reckless

Re: Дотук добре...

Мнениеот Reckless » 20 юли 2011 14:50

Muscarin написа:Еми жалко....никога явно не си изпитвал тръпката да ревят 40 000 :) Друго щеше да говориш

Знам, какво е, защото съм гледал мачове на Барса, Реал, Валенсия а и няколко мача от Бундеслигата в Германия, но аз лично, когато гледам футбол съм абсолютно прикован от това, което става на терена и не обръщам внимание на нищо друго. Радвам се на техниката и стратегията в тази игра и публика, хореографии и песни са ми малко далече, даже често се дразня от пиротехника и димки, защото ми пречат на визуализацията :lol:
Имах случай на ст."Местая" след мач, ми трябваха 4 часа за да се прибера в къщи а живея на 5 км. от стадиона. Само за да изляза от стадиона ми трябваха 2 часа. Иначе честа картинка е да видиш след мач агитките и на 2-та отбора, всеки с шалчето си да се забавляват заедно по клубовете. Няма омраза, няма нищо. В Германия бях свидетел на същото.

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 20 юли 2011 14:59

Cesc Fabregas написа:Според мен Висла е нещо като Дебрецен. Гледал съм им 1-2 мача, но твърди и сигурни изводи не мога да си вадя от тях. Успех на Литекс, вече казах защо! ;)

Нямат нищо общо с Дебрецен! Висла са доста специфичен отбор,по-скоро стилът им е нещо средно между стила на игра на Спарта Прага и този на Андерлехт!

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 20 юли 2011 15:00

Reckless написа:
Muscarin написа:Еми жалко....никога явно не си изпитвал тръпката да ревят 40 000 :) Друго щеше да говориш

Знам, какво е, защото съм гледал мачове на Барса, Реал, Валенсия а и няколко мача от Бундеслигата в Германия, но аз лично, когато гледам футбол съм абсолютно прикован от това, което става на терена и не обръщам внимание на нищо друго. Радвам се на техниката и стратегията в тази игра и публика, хореографии и песни са ми малко далече, даже често се дразня от пиротехника и димки, защото ми пречат на визуализацията :lol:
Имах случай на ст."Местая" след мач, ми трябваха 4 часа за да се прибера в къщи а живея на 5 км. от стадиона. Само за да изляза от стадиона ми трябваха 2 часа. Иначе честа картинка е да видиш след мач агитките и на 2-та отбора, всеки с шалчето си да се забавляват заедно по клубовете. Няма омраза, няма нищо. В Германия бях свидетел на същото.

Между другото това е много странно. В Милано излизаш от Сан Сиро точно за 10 минути, от седалката ти до изхода от "двора" на стадиона... :? за Един час се бях прибрал с колата на мястото, където живеехме, а то на 45 минути от Милано! :shock:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 20 юли 2011 15:01

smoothc написа:
Cesc Fabregas написа:Според мен Висла е нещо като Дебрецен. Гледал съм им 1-2 мача, но твърди и сигурни изводи не мога да си вадя от тях. Успех на Литекс, вече казах защо! ;)

Нямат нищо общо с Дебрецен! Висла са доста специфичен отбор,по-скоро стилът им е нещо средно между стила на игра на Спарта Прага и този на Андерлехт!

Аз имах предвид не като стил на игра, а като класа на отбора и качества на футболистите ;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 20 юли 2011 15:10

Cesc Fabregas написа:
smoothc написа:

Аз имах предвид не като стил на игра, а като класа на отбора и качества на футболистите ;)

Дебрецен и Висла са от една и съща класа?! Футболистите на Дебрецен са със сходни качества с тези на Висла?
Виж някои футболисти на Висла за кои отбори са играли и ги сравни с тези на Дебрецен! Разликата е доста голяма в полза на Висла по отношене на качество на играчите!

Потребителски аватар
nikita33
Контакти:

Мнениеот nikita33 » 20 юли 2011 15:36

на "Литекс" не само да влязат в ШЛ, но и да излязат от там ! А на всички отбори от Шопия да играят в ЛЕ най - малко до Нова година ! Стига конфронтация !!![/quote]

Ето го и този. Как после да не мразиш Литекс и феновете му. Селяндурщина пълна. Ти се опитваш да говориш за футбол, той отвръща с помия и злоба. Затова - само Висла и дано Цецо Генков им вкара по три гола в двата мача.[/quote]

абе теле - Гришата май много ви е взел страха ? Аз ти желая успех до Нова година ти Гришата, та Гришата !!! За твое успокоение ще ти кажа и кой български треньор ще бъде уволнен първи - ГОНЗЬО ! Познай защо ???[/quote]

Теле може да викаш на майка си. Това първо. Второ, ако не беше толкова оскотял от злоба, щеше да забележиш, че никъде не съм споменавал името на Гришата, селянино прост.[/quote]
Колега не се пали!Просто си го търсеше с тия пожелания.........
Най - голяма представа за безкрайността ни дава глупостта....

Потребителски аватар
жълт ламтурник

Мнениеот жълт ламтурник » 20 юли 2011 16:17

седемнамалко написа:
Селска комплексарщина в пълната и сила... Само да те светна, че в Холандия има отбор от град два пъти по-малък от лоич, който си пълни стадион за 20 хиляди всеки домакински мач, за Хофенхайм пък въобще няма да говоря. И като цяло това с големината на градовете е най тъпият аргумент, все едно да обвиняваш Арсенал, че няма 30 пъти повече публика от Болтън, пък видиш ли Лондон е 8 милиона, а Болтън 230 хиляди (точно 30 пъти). Приемете, че Левски и ЦСКА са най-популярни в България, и сред българите в чужбина, седнете си на задниците, и стига с тези комплекси.

Не знам защо ми даваш за пример Холандия и Германия, но ако се замислиш ще разбереш, че тези два примера говорят още по-зле за "великата" софийска публика.

Това, за селската комплексарщина, го оставям без коментар.Доказано е, че когато нещо ни ви отърва на вас, гражданите (по селата раждани) този израз ви е алфата и омегата на мисловната дейност!

Потребителски аватар
talpata
Контакти:

Мнениеот talpata » 20 юли 2011 17:58

За мен едно е ясно,Литекс са много слаби,играта им е ужасно депресираща и нямат шанс срещу поляците,камо ли да си мислят за влизане в групите,за тях ще е успех да се доберат до ЛЕ.

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 20 юли 2011 18:15

жълт ламтурник написа:Не знам защо ми даваш за пример Холандия и Германия, но ако се замислиш ще разбереш, че тези два примера говорят още по-зле за "великата" софийска публика.

Това, за селската комплексарщина, го оставям без коментар.Доказано е, че когато нещо ни ви отърва на вас, гражданите (по селата раждани) този израз ви е алфата и омегата на мисловната дейност!

Какво имаш против софийската публика?
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
жълт ламтурник

Мнениеот жълт ламтурник » 20 юли 2011 18:30

bigbonusprize написа:
жълт ламтурник написа:Не знам защо ми даваш за пример Холандия и Германия, но ако се замислиш ще разбереш, че тези два примера говорят още по-зле за "великата" софийска публика.

Какво имаш против софийската публика?

Като прочетеш разговора ни с колегата седемнамалко може и сам да се сетиш.Наистина ли не разбирате, че е смешно при положение, че в град от 1.5 милиона на стадион на "гранд" (смях в залата) ходят по 1500-2000 души на мач, да се подигравате на Ловеч, че от 35 000 ходели по 600-1000, а на тоя били само 5000 си е доста безпочвено (за да не кажа много тъпо)?!Дали в икономическо състояние Ловеч е по-добре от София, как мислиш?
При всички случаи за мен е ясно едно:
Софиянци (особено левскарите) трудно преглъщат това, че Литекс е шампион две години подред.А като цяло и на други отбори феновете не харесват Литекс и в частност Ганчев, защото не е избрал техните отбори за инвестиция.Когато Левски излезе от групите на ЛЕ, в същият сезон излезе и Литекс, дори ден по-рано, но това определено се пропуска, защото не е удобно някакси.

Върни се в “Литекс”