Лятна подготовка и контроли - официална тема

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Re: Волфсбург ІІ - Локомотив Пловдив - 19.00 часа в Австрия

Мнениеот Пловдив1926 » 20 юли 2011 13:12

MONK1TO написа:Започвам така не искам никой да засягам но това че е втори отбор не ги прави по малко слаби вие първите контроли не се справихте добре и то срещу по слаби отбори а германците базите им са бази терените им са терени мисля че лесно ще вземете победа макар че мача не е от значение кой ще бие аз искам да видя едно добро представяне на локо и повече голове успех :)

Този "втори" отбор взима с лекота второто място в нашата А група. Само това мога да ти кажа :)
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 20 юли 2011 13:14

MONK1TO написа:Започвам така не искам никой да засягам но това че е втори отбор не ги прави по малко слаби вие първите контроли не се справихте добре и то срещу по слаби отбори а германците базите им са бази терените им са терени мисля че лесно ще вземете победа макар че мача не е от значение кой ще бие аз искам да видя едно добро представяне на локо и повече голове успех :)

Много си прав. Мерси за пожеланията.

Иначе в Гонг излезе стартовия състав на Локомотив за този мач...

Старши треньорът на Локомотив Пловдив Драган Канатларовски ще започне мача срещу Волфсбург със следните 11 футболисти: На вратата ще е Флориан Лучини. Пред него вдясно на защитата ще играе Джереми Родригес, вляво Михаил Венков, а в центъра Пламен Крачунов и Валери Георгиев. В халфовата линия започват Любомир Витанов, Христо Златински, а пред тях Карлос Еспиноса. В нападение, при отсъствието на Здравко Лазаров започват вдясно Йордан Тодоров, вляво Сержиньо, а в центъра на атаката ще играе Базил де Карвальо.
http://gong.bg/view_article.php?article_id=214631
Изображение

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 20 юли 2011 13:16

drughi, няма да е лошо да си редактираш заглавието на темата.
Не знам Волфсбург да се представя с 1,,,2,,,3 и т.н.
А и тези срещу, които ще излезнем спокойно си стават шампиони в нашето слабо първенство.
Изображение

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 20 юли 2011 13:29

Такъв президент като Коко Динев скоро няма да се навие да води друг клуб и феновете на Локо Пловдив трябва на ръце да го носят.Относно мача очаквам победа за Локото с 1-2 гола разлика,все пак става въпрос за втория отбор на "вълците" ;)
Последна промяна от eelche на 20 юли 2011 14:13, променено общо 1 път.
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 20 юли 2011 14:06

Кой каза ,че Локомотив ще спечели срещу ВолфсбургII ?!?! Преди да говорите глупости,се поинтересувайте от този отбор-знаете ли,че Волфсбург имат една от най-добрите школи в Германия?! Знаете ли,кой е треньора на тима?! Знаете ли кои са играчите на отбора!?
Първо се информирайте и тогава пишете коментари за мача!
Локомотив са класи под противника и аз лично не виждам,как може да се противопоставите на ВолфсбургII!

Потребителски аватар
bianchi
Контакти:

Мнениеот bianchi » 20 юли 2011 14:12

smoothc написа:Кой каза ,че Локомотив ще спечели срещу ВолфсбургII ?!?! Преди да говорите глупости,се поинтересувайте от този отбор-знаете ли,че Волфсбург имат една от най-добрите школи в Германия?! Знаете ли,кой е треньора на тима?! Знаете ли кои са играчите на отбора!?
Локомотив са класи под противника и аз лично не виждам,как може да се противопоставите на ВолфсбургII!

Миналия сезон Волсбург са завьршили на 2-ро място 1 Chemnitzer 34 82 25 7 2 82 23 59
2 Wolfsburg II 34 75 23 6 5 59 28 31 Само че са в регионала на Германия !! Кой е трениор на Отбора ?

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 20 юли 2011 14:44

Искам да помоля нашите хора да не се връзват на организираните провокации на хора от други отбори, чиято цел е единствено размиване на темата.

Всяко мнение след моето в нарушение на правилата на форума, подлежи на санкция.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
fena
Контакти:

Мнениеот fena » 20 юли 2011 14:49

smoothc написа:Кой каза ,че Локомотив ще спечели срещу ВолфсбургII ?!?! Преди да говорите глупости,се поинтересувайте от този отбор-знаете ли,че Волфсбург имат една от най-добрите школи в Германия?! Знаете ли,кой е треньора на тима?! Знаете ли кои са играчите на отбора!?

И аз мисля, че няма да е лек мач за нас. Немската школа е изветна на цял свят. Надявам се все пак да победим. Мача може да го следите тук... :arrow: http://gong.bg/direktno_game.php?id=3073
Изображение
[offtopic]ЛОКО ПЛОВДИВ Е ЕДИН!!![/offtopic]

Потребителски аватар
bianchi
Контакти:

Мнениеот bianchi » 20 юли 2011 14:58

На официалния сайт на Волфсбург има и специална новина, относно контролата на дубъла с Локо (Пд), като дори се изтъква, че съперникът е бивш шампион на България.

„Във втората си контрола Волфсбург II ще има труден съперник - Локомотив Пловдив, Елитен български отбор и шампион от 2004 година.

„В този мач резултатът е от второстепенно значение. Важното е как ще се представи отборът", коментира срещата наставника на дубъла Лоренц-Гютер Кьостнер.

Върни се в “Локо Пловдив”